Keresés

Részletes keresés

derza7 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 10
A francba, lemaradtam róla.
Előzmény: Sophie.C (9)
Sophie.C Creative Commons License 2003.11.16 0 0 9
derza7 Creative Commons License 2003.11.13 0 0 8
Tegnap néztem meg Dettre Gábor egy régebbi filmjét, a Színésznő és a halált. Kathleen Gátiról szól a film, hogy hogyan élte meg anyja halálát. Nagyon-nagyon szép fim!
derza7 Creative Commons License 2003.10.08 0 0 7
Múlt héten adta le a TV, felvettem videóra, tegnap néztem meg.
Főleg Ternyák halálával lett még durvább hatású film, bár előtte is nagyon ütős lehetett.
Ternyák alakítása nem is színészi alakítás, annál sokkal több. Hozzá képest még Tóth Ildikó játéka is gyengének tűnik, pedig ő is a legjobb színészek egyike manapság.
Dettre Gábor most a következő filmjén dolgozik, nagy várakozással nézek elébe!
Sophie.C Creative Commons License 2003.01.23 0 0 6
Na tegnap megnéztem.
Basszus!
Nálam hatott!
Néha túl direkt, de jól el lehet rajta gondolkozni.
És valamiért azt sejtem, hogy egy valóban érintett kinevetné.
És hogy a turóban lehet eljátszani egy epilepsziás rohamot!?
És ilyen nő pedig nincs is! (Ráadásul ma reggelre egy kis Las Vegas, végállomás utánérzésre ébredtem, de erről nyilván én tehetek, meg E. Shue és N. Cage.)
És külön örültem Nyakó Julinak.
Sophie.C Creative Commons License 2002.10.15 0 0 5
Állj!
Az ebédlőasztalnál hangzott el, kicsit kérdő hangsúllyal, bár szakmabéli szájából.
Szóval nem megerősített forrás. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy pletyka.
Előzmény: egycsepp (4)
egycsepp Creative Commons License 2002.10.15 0 0 4
Sophie.C

Ez nagyon jó hír, márt mint hogy T.Z. visszanyerte az eszméletét. Már nagyon aggódtam miatta. Szerintem is egy fantasztikus tehetség, bár ez a filmet még sajna nem volt érkezésem megnézni.

Előzmény: Sophie.C (3)
Sophie.C Creative Commons License 2002.10.15 0 0 3
Interjú Dettre Gáborral
Eléggé megdöbbentő, és értetlenül nézek, de mitől érteném.

Mindenesetre éppen ma mondta valaki, hogy T.Z. visszanyerte az eszméletét, és lehet belőle még valami.

twenty Creative Commons License 2002.10.15 0 0 2
oké. bepótolom.
Előzmény: Ösztönlény (1)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1
Szia Tven!
Bár nem volt célom a topikkal a Ternyák ügyől írni, de megerősítelek. Én is ezt hallottam. Gyűjtés is van Ternyák gyógykezelésére, a részleteket nem tudom. De szerintem erről MÉG(!) ne írjunk, ne beszéljünk! Túl könnyű lenne most a film és a megtörtént tragédia párhuzamairól beszélni. Én az élő Ternyákról beszélnék, aki igazán nagyot játszott. Jó vicc volt, hogy egyes kritikusok a Szemlén jó adottságú kábszeres amatőrnek nézték. hehehe. Aki látta a filmet, tudja: Ternyák az elmúlt húsz év legintenzívebb, leghitelesebb színészeink egyike. tényleg sajnálom, hogy a forgatókönyv (néha) túlírása, és enyhe didaktikussága a játéka ellen dolgozott.
De a filmet mindenképpen meg kell nézned!
Előzmény: twenty (0)
twenty Creative Commons License 2002.10.14 0 0 0
biztos nem 0 a film, bár még nem láttam.
állítólag a film befejezése óta Ternyák kómában van. tudtok róla valamit?
Előzmény: Ösztönlény (-)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.10.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Remélem akad már, aki látta a filmet. Egy magyar film ér egy topikot, Ternyák pedig kiváltképp. Bár úgy gondolom, a forgatókönyvre egy kis munka rászorult volna, a két színész: Ternyák és Tóth Ildikó tényleg nagyot alakított. Ternyák egy zseni...
Szóval, nézzétek meg a filmet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!