Keresés

Részletes keresés

fmar Creative Commons License 2002.10.28 0 0 6
Hát, azonkívül hogy befogadták, semmit, de végül is ez a lényeg!!!!A 3. kutyusnak is megvan a gazdi, úgyhogy csak így tovább! és a menhelyeket se hagyja figyelmen kívül, aki kutyust szeretne!
szuszmok Creative Commons License 2002.10.19 0 0 5
a második kutyus további sorsáról tudtok valamit azon kívül, amit láttunk a tévében?

Előzmény: CICA (4)
CICA Creative Commons License 2002.10.18 0 0 4
Ócsán pl., amikor utoljára lent voltama menhelyen, 5 db!!!! fajtatiszta kuvasz volt. Kan és nőstény is. :)
Ha végignézed nálunk annak a 10 menhelynek az állatállományát, amelyikről kint vannak a fotók, akkor látni fogod, mennyi a fajtatiszta tyuli. :))
Egyébként a BB-ben lévő első kutyus vidékre került, jó gazdihoz. :))
Előzmény: eMM (0)
TopCat Creative Commons License 2002.10.16 0 0 3
Légy erős: a menhelyeken és a sintértelepeken is bőven vannak fajtatiszta állatok is! De az, hogy fajtatiszta vagy nem, valójában nem határozza meg egy állat igazi értékét: hála a magyarországi lelkiismeretlen szaporítóknak, egy-egy szegény "fajtatiszta" állatnak sokkal több testi, idegrendszeri problémája lehet, mint egy-egy okos, ügyes, kedves makkegészséges keveréknek...
Előzmény: eMM (0)
coney Creative Commons License 2002.10.16 0 0 2
Most nincs igazad. Ha a kutyaújságokat veszed, láthatod, hogy a menhelyeken is vannak FAJTA (mert ugye a faj az a KUTYA)tiszta kutyák. Én pld. láttam fajta tiszta kuvaszt a Budafoki HEROSZ menhelyen. És volt még kaukázusi, és malamut is. Az egyik állandó hirdető menhelyen dobermann szukát láttam. Meg két éves rottweiler kant. De ettől függetlenül nekem a menhelyen egy keverék kutyus tetszett meg. Mivel panelban lakom, nem lehet még egy kutyám, ezért szóba sem jöhetett az örökbefogadása.
Előzmény: eMM (0)
fmar Creative Commons License 2002.10.16 0 0 1
Ha valaki igazán szereti az állatokat, akkor nem az az elsődleges szempont, hogy fajtatiszta, minél drágább, minél puccosabb kutyája legyen!!!
eMM Creative Commons License 2002.10.15 0 0 0
A menhelyen nulla fajtiszta kuvaszt találsz pld.
Előzmény: fmar (-)
fmar Creative Commons License 2002.10.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Azért nyitottam meg ezt a topicot, hogy buzdítsak mindenkit, akinek van lehetősége és módja, hogy fogadjuk örökbe a BB-ben szereplő kutyust. Így esetleg újabb kutyit hoznának ki a menhelyről és megmenthetnénk egy pár állatkát!!!!
Mielőtt szemrehányást tennétek, hogy miért nem én fogadom örökbe: nekem van 4 kutyám, macskám, teknőseim és csincsillám...szóval több állatkám nem lehet!!!!
Ezennel felhívok mindenkit, hogy nemcsak a BB-kutyusnak, hanem a sok menhelyi cicának és kutyusnak keressünk gazdikat - ne baromi drágán vegyétek a kereskedésekben vagy tenyésztőknél!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!