Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2005.09.18 0 1 24
pedig beszartál volna most is  : )   a technikai hátterük is csodálatos!  ment ez a betelefonálós átkúrás az előbb aztán elkezdett szólni valami lakodalmas zene de olyan hangosan, hogy nem is hallottad a gádzsi hangját a muszikától, meg mindenféle recsegések, dumák, zizgések, örület. Hogy ez micsoda egy kutyaütő társaság!  : )) 
Előzmény: Törölt nick (22)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.09.18 0 0 23
ja, a másik ami rohadt undorító, hogy dobálgatják állandóan a levegőbe tízezreseket, mintha nem is tudom az utcasarkon gyűjtötte volna össze menedzsment... 
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.18 0 0 22
Nekünk hónapokkal ezelőtt kivették a csomagból a BPTV-t, ezzel egyik legkedvencebb szórakozásomtól fosztottak meg. Azóta folyamatosan pityereg a kis lelkem.
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.09.18 0 0 21
szélhámos egy banda ez. Kiraktak most is X darab fémpénzt és meg kellett mondani, hogy hány forint van a képen. Legalább százan betelefonáltak, minden létező variációt elsütöttek de a picsa természetesen egyiket sem fogadta el és miután lejárt az idő fogta és félrabaszta a játékot, hogy majd valamikor máskor talán előszedik. Szerintem meg csaló trógerek, olyan nincs bazmag, hogy nem mondja meg, hogy mi a helyes megoldás, ennyi erőből a jó megoldásra is rávágják, hoyg szar azt annyi, a lóvé meg döl a 06-81-ből a parasztoknak!
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.09.18 0 0 20
marha kiváncsi leszek, hoyg hány forint van a képernyőn. Valami átverés lesz biztos.
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 19
Pontosítok: a sajtó egészét foglalja egybe a media gyűjtônév. Tehát a nyomtatott és elektronikus újságírás együtt. A médium és a médiumok a spiritizmus körében használatos.
Előzmény: stewes (18)
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 18
Utolsó hozzászólásként még elmodanám: most éppen itt ül mellettem egy nyelvész. A figyelmetlen írásért ô sem dícsért meg. Viszont a medium szó - elktronikus sajtó értelemben alkalmazva - ragozható médiák alakban. Bár valóban latin gyökerű, de ebben az értelemben angolból került hozzánk. Az angolban a media nem jelöl többesszámot.
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 17
Kértem a téma törlését. Éljenek a sarlatánok!
missparker Creative Commons License 2002.10.10 0 0 16
A BPTV üdvöskéje, atka, anno csinált egy jótékonysági akciót: emelt dijas telefonszámon lehetett vele beszélni. A bevétel vmelyik kórházé lett volna. De a kórház nem látott belőle semmit. Gyurcsok pénzért távgyógyit, ami igaz a hiszékenységre épit, de attól még erkölcstelen, talán csalásként is lehet kezelni. Atkánk személyiségi jogokat tipor, de a médiatörvény sem szent neki. Szerinted ezek ellen elég, ha nem nézzük?
Előzmény: szociális helló (15)
szociális helló Creative Commons License 2002.10.10 0 0 15
Kenussal értek egyet, nem kell nézni.
kár ezért a matyizásért, senkit nem kell önmaga ellenében megvédeni. sőt senkinek nincsen joga mást önmaga ellen megvédeni. aki elég ostoba vagy mazo hozzá, az tehát nézze. aki meg nem, az ne nézze.

azt meg mondjuk nem tudom, hogy valóban történnek-eott olyan dolgok, amik esetleg bűncselekménynek is számíthatnak. de valószínűleg nem is innen fogom megtudni.

stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 14
Igen, én errôl beszélek!
Előzmény: mont (13)
mont Creative Commons License 2002.10.10 0 0 13
A link működik mégha a szöveg nem is ez akart lenni...

Előzmény: mont (12)
mont Creative Commons License 2002.10.10 0 0 12
Témába vág:
duma>

Phil01 Creative Commons License 2002.10.10 0 0 11
Tetszik ahogy elfilozofálgattok ezen a nyelvészeti problémán, de mégiscsak arra kéne koncentrálnunk, ami a topic címe, és tartalma! Teljesen egyetértek a téma nyitóval! Elegem van abból, hogy kioktatnak, mit nézzek, és mit ne! Jó gondolat, hogy a kábelszolgáltatót ostorozzuk, mert ha elegen vagyunk azok, akik nem szeretnének fizetni egy ilyen minősíthetetlen televízió műsoráért, akkor uccu, írjunk peticíót, és tüntessék el a kötelező csomagrendszerből ezt a szart! Helyette van bőven mit nézni, betehetnének természetfilmmel, vagy utazással foglalkozó tematikus csatornát!
Nem kacsa: az ORTT megállapítása szerint a Bp TV közel 500 millió forint műsortovábbítási díjjal tartozik, melyet a hatóság végrehajtás formájában kíván behajtani!
Ha valóban beszedi, amit kétlek, mert nincs miből, mi fenét kezd majd Bródi Péter?
De ezt ne várjuk meg! Felőlem ott sugároz ahol akar, de én nem akarok fizetni ezért! Márpedig pillanatnyilag 77 forint a díja havonta ha leosztom a Matávkábel csomagdíját az egyes csatornákra! De nekem még ennyit sem ér! Ráadásul a II. csomagban van, így kszedetni sem tudom, mert akkor ugrik többek között a Sport1, az RTLklub, a TV2 stb.
Most, hogy ezt leírom jövök rá, hogy ua. fizetek pl. a Sport1-ért, mint a Bp TV-ért! Nevetséges!
Kenus Creative Commons License 2002.10.10 0 0 10
A médiák szó valóban a lehető legrosszabb választás.
Üdv!
Előzmény: szociális helló (7)
Kenus Creative Commons License 2002.10.10 0 0 9
Szia!
A csalás nem művészeti, hanem büntetőjogi kategória. Ha wegy cselekmény kapcsán csalásra gyanakszol, jogkövető polgárként büntetőjogi feljelentéssel élhetsz, ami a cslók elleni küzdelemnek - talán - hatékonyabb módja, mint a topiknyitás.
Egyébként pedig ez a téma szvsz valóban nem éri meg egy sok+egyedik fikázó topik fenntartását, ezért hadd említsem meg, hogy gépelési képességeid szerintem is rengeteg kívánnivalót hagynak maguk után.
Üdv!
Előzmény: stewes (8)
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 8
Nem arról van szó, hogy a műsor művészeti szempontból milyen színvonalu. Még csak arról sem, hogy mennyire találkozik a közizléssel. Én azért kiabálok mert itt sűrűn fordulnek elô olyan emberek akik a bűnözés határán mozognak, sôt szerintem át is lépik azt. Egy kevéssé képzett, az élettôl meggyötôrt, hiszéleny embernek azt mondani, hogy ne orvoshoz menjen, hanem a csodatévô mágushoz, aki munkadíj címén hatalmas összegeket csal ki belôlük.
Én ezzel szeretnék itt foglalkozni! Rossz helyesírással vagy anélkül. A következô olyan beírásra ami az én gépelési késségemet bírálja töröltetni fogom a topicot.
Előzmény: Kenus (6)
szociális helló Creative Commons License 2002.10.10 0 0 7
OFF. rájt, idáig világos. de lenn médiák szerepel, nem médiumok.
ON. Nálunk nincs is BP TV, még életemben nem láttam. Pedig igény az vóna rá!
Előzmény: Kenus (6)
Kenus Creative Commons License 2002.10.10 0 0 6
Szia!
OFF
A medium latin szó, amelynek - a latin nyelvben - media a többesszáma, csakúgy, mint pl. a hajók orrdíszét jelentő rostrumnak a rostra. A magyar ember nyugodtan mondhatná a médium szó többesszámaként: médiumok. Már csak azért is, mert a magyar nyelvben - mint azt többen tudjuk - a többesszám jele a k.
ON
A BpTv szerintem is gyenge. Magam nagyon egyszerű módon küzdök ellene. Nem nézem. Viszont, ha valakinek tetszik, nézheti nyugodtan, engem nem zavar.

Előzmény: szociális helló (5)
szociális helló Creative Commons License 2002.10.10 0 0 5
ami szerintem elgépelés volt, azt ki sem emeltem. mindegy.

viszont nem vagyok nyelvész, főleg nem én vagyok az mta nyelvészeti bizottsága, de érdekelne, hogy miért döntöttetek úgy, amikor mind az angolban, mind a magyarban egyes számban médium, többesben média (medium/media). tényleg érdekelne. bár ez itt akkor off.

Előzmény: stewes (4)
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 4
Elgépeltem az elsô kettôt. A harmadik (egy másik topikban ezt már alaposan kitárgyalták/kitárgyaltuk) nem a latin eredetű szó hibás ragozása, hanem annak angolból elmagyarosodott változata. Ez ma már így elfogadott.
A táltosok (vagy páltosok) nekem személy szerint nem ártottak, de gondolom Te sem hiszed, hogy telefonon közvetített gyógyító energia létezik. Ha sokat fizetsz egy kamerák elôtt szunyókáló bácsinak, akkor kigyógyúlsz olyan bajból, amin a hagyományos orvoslást űzôk nem tudnak segíteni. És én Istenrôl sem gondolnám, hogy magyar származású lenne.
Vagy tévednék?
Előzmény: szociális helló (2)
missparker Creative Commons License 2002.10.10 0 0 3
Itt vagyok, segitek!
szociális helló Creative Commons License 2002.10.10 0 0 2
páltos? :-)
külömb?
médiák?

szedd össze magad, hombre!

Előzmény: stewes (-)
Vanek Creative Commons License 2002.10.10 0 0 0
Mi nem is tudjuk fogni, ígyhát napi/heti 0 percet nézzük ezt a tévét.
Előzmény: stewes (-)
stewes Creative Commons License 2002.10.10 0 0 topiknyitó
Tisztelt tasztaltársak!
Ezúton háborút indítok fôvárosunk nevét bemocskoló, rosszhiszemű, népbutító, sarlatánokat népszerűsítô, izlésromboló műsorszolgáltató ellen.
Ezen a világ szégyene adón egymásnak adják a képernyôt a legkülönfélébb kuruzslók, tenéyrjósok, csodatévô páltosok. Mindegyikük tévedhetetlennek hirdeti magát, szent küldetéstudatról beszélnek, közben nem átallanak hatalmas összegeket kicsalni a rászedett emberektôl. Olyan is elôfordul, hogy súlyosan beteg embereket lebeszélnek arról, hogy orvoshoz forduljon.
Az egészséges testű nézôknek meg ott van Anettka a maga alpári stílusával. Nincs senki más ma a médiában - szerinte - aki külömb műsort tud készíteni mint ô. Minôsíthetetlen hangnemben pocskondiáz minden tévést, rádiós, közszereplôt. Ha valaki fel meri emelni ellene a szavát azt nyilvánosan megalázza. Nem riad vissza személyiségi jogog lábbal tiprásától sem.
Fogjunk össze, hogy ez a televíizió (és minden más) szűrje ki műsoraiból ezeket az elemeket. Ha erre nem hajlandó, akkor érjük el a csatorna megszüntetését.
Írjunk panaszos leveleket a Budapest televíziónak, kábeltévés szolgáltatónak, bombázzuk beadványokkal az ORTT-t.
Lépjünk fel közösen az otthonainkat beszennyezô, gyalázkodó, népbutító mediák ellen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!