Ezt nem Ö mondta, hanem Pécs a Világörökség része.
Mégpedig pontosan a Bazilika dél-keleti torny alatt talált ókeresztény lelet miatt. Jelenleg azért áll a torony felújítása (3 kész), mert nem tudják eldönteni, hogy a Bazilikát vagy a világörökséget mentsék-e. A torony leomlik, ha nem betonozzák alá, a világörökség elúszik, ha igen. Le kellene bontani a tornyot, megcsinálni a sírkamrát és visszahúzni a tornyot. Igen csak költséges sztori.
"30 milliót azért volt pofája Medgyónak adni a város közpénzéből úgymond tanácsadás címén."
Volt szerencsém olvasni az anyagot, hát... hihetetlen, miért adtak ki ennyi pénzt. Szinte nem áll másból, mint az intézmények szmsz-einek és kollektív szerződéseinek kivonatolt szövege megspékelve egy-két használhatatlan ötlettel. Pl. oktatási intézmények kht-k által történő fenntartása (ezzel ugyanis nem tudja le az önkormányzat a feladatellátási kötelezettséget és a felelősséget - de a tanácsadók ezzel nem szöszöltek)
Plusz centralizáció ki tudja mennyi pénzért
Plusz több mint 400 takarítónő létbizonytalanságba küldése a takarítás vállalkozásba adásával
Plusz a fenti intézkedés az intézményi étkeztetés vállalkozásba adásával, amely ki tudja mennyi többletköltséggel járt a városnak (annyi biztos, hogy jelentős a többletköltség, mivel két éve hallgatnak róla)
Plusz iskolabezárás úgy, hogy 6 km-rel arréb jelölik ki a körzeti iskolát, amelyben évekig folyosóról leválasztott "teremben" tanítanak úgy, hogy néhány gyerek asztala egy gyerekszék (most már nincs ilyen gond, mert viszik onnan el a gyerekeket, akik csak tehetik)
Plusz piásan megjelenés rendezvényeken, súlyos bunkó viselkedés (az Interspar megnyitásán nekiesett szegény az ajtónak - mesélték az ott dolgozók)
Toller egy dilettáns bohóc.
A négy év semmittevését azzal álcázza, hogy a Fideszre fog mindent.
30 milliót azért volt pofája Medgyónak adni a város közpénzéből úgymond tanácsadás címén.
Most tutira befutó lesz, és azt hiszik, hogy eljön a kánaán, meg lesz 6-os autópálya.
Jó ráfaragunk, mert nem autópálya, hanem csak egy gyorsforgalmi út lesz -annak ócsított változata, ha lesz, szerintem ez sem lesz.
Én továbbra is csak álmodom, hogy valaha a csapból iható viz fog folyni.
Nem érdekel, hogy mit mond Toller László.
Én nem rá, hanem a jelenlegi kormánypártra szavazok.
Ha a Fidesz nyert volna, akkor a Toller most bukna és nem sajnálnám. És ezt mindenki tudja. Nem a szeretet miatt fog itt bárki is Tollerra szavazni. A város érdekeit kell nézni. Egyszer. A saját identitásunktól eltéröen is, ha kell. Amellett nézd meg Debrecent! Ha Fideszváros lettünk volna, akkor most itt is beindultak volna a dolgok. Debrecen gazdag város, a Fidesz azzá tette. A szociknak az a feladatuk itt, hogy Péccsel ugyanezt tegyék. Az ellenzéki jelöltnek erre jelenleg nincs esélye.
Kedves földijeim, tudjátok még követni a 6-os körül zajló balhét? Csak azért kérdem, mert kb 10 nap alatt már az 5. verzió jelent meg a DN-ben.
Nem is építik meg 2006-ig, de mégépítik, de csak kétszer 1 sávon, de csak 2008-ig, de nem, mert mégis kétszer két sávon, és már 2004-ben mindkét irányból elkezdik, de ezt cáfolja a közlekedési minisztérium, erre megyó egy fórumon cáfolja minisztériumot...
szóval kabaré, október 20. után meg gondolom ismét várhatjuk a legújabb igéreteket
"Nektek, hogy szavazattok a Tollerra, mert szerintem már eléggé megszívta a város, hogy mindig ellenzéki polgármestere volt."
Sz'al olyasmival fenyegetsz, amivel eddig a Fideszt vádolták az alkoholista Toller csicskásai, azaz hogy a demokratikus nemzeti kormány, avagy the best government money can buy pártossághoz fogja kötni az adott település támogatáasát. Ahogy a kistérségi pártapparátcsikok kinevezését figyelembe elnézem, nem alaptalanul.
Sárkány!
Tudatom Veled, hogy alternatíva csak kettő lehet, mivel a szó ezt jelenti. Az, hogy 3 alternatíva van, egyszerűen önellentmondás, kb. olyan, mint a a 3 félidő.
Egyébként pedig mint született pécsi azt ajánlom Nektek, hogy szavazattok a Tollerra, mert szerintem már eléggé megszívta a város, hogy mindig ellenzéki polgármestere volt. Talán ki kellene próbálni egy kormánypártit.
Toller egy seggfej. Több kárt csinált a városnak mint hasznot. Sajnos nincs sok altarnatíva választás szempontjából. Mindenesetre én nem rá fogok szavazni.