Keresés

Részletes keresés

nagyerre Creative Commons License 2002.10.24 0 0 75
Oh, yeah!
Előzmény: Sárkány (74)
Sárkány Creative Commons License 2002.10.24 0 0 74
Toller, aki rajta van a listán....
Előzmény: nagyerre (73)
nagyerre Creative Commons License 2002.10.24 0 0 73
Mi jön utána? Na, mi jön utána?
Előzmény: rraabbiiddaa (72)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.16 0 0 72
Szerintem már az is jó, ha legalább egy része az. A többi meg talán jön utána.
Előzmény: kábelbúvár (71)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.15 0 0 71
A világörökség része lehetne az egész város is, de a valóság 1 kicsit más.

Még a történelmi belváros sem az egészében.

Előzmény: rraabbiiddaa (70)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.15 0 0 70
Ezt nem Ö mondta, hanem Pécs a Világörökség része.
Mégpedig pontosan a Bazilika dél-keleti torny alatt talált ókeresztény lelet miatt. Jelenleg azért áll a torony felújítása (3 kész), mert nem tudják eldönteni, hogy a Bazilikát vagy a világörökséget mentsék-e. A torony leomlik, ha nem betonozzák alá, a világörökség elúszik, ha igen. Le kellene bontani a tornyot, megcsinálni a sírkamrát és visszahúzni a tornyot. Igen csak költséges sztori.
Előzmény: kábelbúvár (69)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.15 0 0 69
Példul aszonta a reklámban, hogy PÉCS(!) a világörökség része lett...
Előzmény: rraabbiiddaa (65)
nagyerre Creative Commons License 2002.10.15 0 0 68
"30 milliót azért volt pofája Medgyónak adni a város közpénzéből úgymond tanácsadás címén."

Volt szerencsém olvasni az anyagot, hát... hihetetlen, miért adtak ki ennyi pénzt. Szinte nem áll másból, mint az intézmények szmsz-einek és kollektív szerződéseinek kivonatolt szövege megspékelve egy-két használhatatlan ötlettel. Pl. oktatási intézmények kht-k által történő fenntartása (ezzel ugyanis nem tudja le az önkormányzat a feladatellátási kötelezettséget és a felelősséget - de a tanácsadók ezzel nem szöszöltek)

Előzmény: ertre (66)
nagyerre Creative Commons License 2002.10.15 0 0 67
Plusz centralizáció ki tudja mennyi pénzért
Plusz több mint 400 takarítónő létbizonytalanságba küldése a takarítás vállalkozásba adásával
Plusz a fenti intézkedés az intézményi étkeztetés vállalkozásba adásával, amely ki tudja mennyi többletköltséggel járt a városnak (annyi biztos, hogy jelentős a többletköltség, mivel két éve hallgatnak róla)
Plusz iskolabezárás úgy, hogy 6 km-rel arréb jelölik ki a körzeti iskolát, amelyben évekig folyosóról leválasztott "teremben" tanítanak úgy, hogy néhány gyerek asztala egy gyerekszék (most már nincs ilyen gond, mert viszik onnan el a gyerekeket, akik csak tehetik)
Plusz piásan megjelenés rendezvényeken, súlyos bunkó viselkedés (az Interspar megnyitásán nekiesett szegény az ajtónak - mesélték az ott dolgozók)
Előzmény: ertre (10)
ertre Creative Commons License 2002.10.14 0 0 66
Toller egy dilettáns bohóc.
A négy év semmittevését azzal álcázza, hogy a Fideszre fog mindent.

30 milliót azért volt pofája Medgyónak adni a város közpénzéből úgymond tanácsadás címén.

Most tutira befutó lesz, és azt hiszik, hogy eljön a kánaán, meg lesz 6-os autópálya.
Jó ráfaragunk, mert nem autópálya, hanem csak egy gyorsforgalmi út lesz -annak ócsított változata, ha lesz, szerintem ez sem lesz.

Én továbbra is csak álmodom, hogy valaha a csapból iható viz fog folyni.

rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.14 0 0 65
Én ezt nem láttam, de melyik nem az? Ilyenkor mindenki domborít, aztán meg jönnek a szürke hétköznapok.
Előzmény: kábelbúvár (63)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.14 0 0 64
Nem érdekel, hogy mit mond Toller László.
Én nem rá, hanem a jelenlegi kormánypártra szavazok.
Ha a Fidesz nyert volna, akkor a Toller most bukna és nem sajnálnám. És ezt mindenki tudja. Nem a szeretet miatt fog itt bárki is Tollerra szavazni. A város érdekeit kell nézni. Egyszer. A saját identitásunktól eltéröen is, ha kell. Amellett nézd meg Debrecent! Ha Fideszváros lettünk volna, akkor most itt is beindultak volna a dolgok. Debrecen gazdag város, a Fidesz azzá tette. A szociknak az a feladatuk itt, hogy Péccsel ugyanezt tegyék. Az ellenzéki jelöltnek erre jelenleg nincs esélye.
Előzmény: PAPEN (62)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.14 0 0 63
Mongyuk az az RTL-KLUB-on leadott Toller-reklám nem volt teljesen korrekt.

Kicsit nagyzolós.

Biztos végzett valami PR-tanfolyamot...

Előzmény: PAPEN (62)
PAPEN Creative Commons License 2002.10.14 0 0 62
Pont Toller mondta azt, hogy ellenzéki létére a város szépen kapott kormányzati támogatásokat. Most akkor hogy van ez ezzel a büntetéssel?
Előzmény: rraabbiiddaa (-)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.14 0 0 61
http://valasztas.mti.hu/cand.asp?pub=78&menu=2
Előzmény: rraabbiiddaa (58)
Sárkány Creative Commons License 2002.10.14 0 0 60
Ne légy türelmetlen. Majd egyszer lesz valami...
Hogy milyen, hol, mikor, azt akkor fogod megtudni ha kész lesz.
Előzmény: sarpy (59)
sarpy Creative Commons License 2002.10.13 0 0 59
Kedves földijeim, tudjátok még követni a 6-os körül zajló balhét? Csak azért kérdem, mert kb 10 nap alatt már az 5. verzió jelent meg a DN-ben.
Nem is építik meg 2006-ig, de mégépítik, de csak kétszer 1 sávon, de csak 2008-ig, de nem, mert mégis kétszer két sávon, és már 2004-ben mindkét irányból elkezdik, de ezt cáfolja a közlekedési minisztérium, erre megyó egy fórumon cáfolja minisztériumot...
szóval kabaré, október 20. után meg gondolom ismét várhatjuk a legújabb igéreteket
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.12 0 0 58
Mér? A Dévényi is indul? Sok lehetöség nincs. Kiváncsi vagyok.:)
Előzmény: kábelbúvár (54)
Hem Oglobin Creative Commons License 2002.10.11 0 0 57
"Nektek, hogy szavazattok a Tollerra, mert szerintem már eléggé megszívta a város, hogy mindig ellenzéki polgármestere volt."

Sz'al olyasmival fenyegetsz, amivel eddig a Fideszt vádolták az alkoholista Toller csicskásai, azaz hogy a demokratikus nemzeti kormány, avagy the best government money can buy pártossághoz fogja kötni az adott település támogatáasát. Ahogy a kistérségi pártapparátcsikok kinevezését figyelembe elnézem, nem alaptalanul.

Előzmény: bubbanty (52)
minderbinder Creative Commons License 2002.10.10 0 0 55
Hirdetes:

Debreceni polgarmestert kaposvarira esetleg pecsire cserelnek. Szukseg eseten onkormanyzati penzen eltartott feleseg es sogorno cege is atado.

kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.10 0 0 54
Kinek a nevében indul Dévényi, az építész?!

Hány részre osztódik az ellenzék?

Sárkány Creative Commons License 2002.10.10 0 0 53
Köszönöm a kioktatást. Hát nem tudom. Kormánypárti kéne, csak nem a Toller...
Előzmény: bubbanty (52)
bubbanty Creative Commons License 2002.10.10 0 0 52
Sárkány!
Tudatom Veled, hogy alternatíva csak kettő lehet, mivel a szó ezt jelenti. Az, hogy 3 alternatíva van, egyszerűen önellentmondás, kb. olyan, mint a a 3 félidő.
Egyébként pedig mint született pécsi azt ajánlom Nektek, hogy szavazattok a Tollerra, mert szerintem már eléggé megszívta a város, hogy mindig ellenzéki polgármestere volt. Talán ki kellene próbálni egy kormánypártit.

B

Előzmény: Sárkány (51)
Sárkány Creative Commons License 2002.10.10 0 0 51
Toller egy seggfej. Több kárt csinált a városnak mint hasznot. Sajnos nincs sok altarnatíva választás szempontjából. Mindenesetre én nem rá fogok szavazni.
ikaruss Creative Commons License 2002.10.10 0 0 50
Kaposvári. A szmájlit nem láttad a végén ?
Bocsi.
Előzmény: rraabbiiddaa (48)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.09 0 0 49
Én még olcsónak is tartom! Igaz nincs autóm, de nem is kell. Viszont több nagy parkoló kellene a város széle felé és normális tömegközlekedés.
Előzmény: Infantrio Ficcer (26)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.09 0 0 48
Azért remélem, hogy Te nem vagy pécsi. Nem rülnék, miért kell ilyen hangon beordítani?
Előzmény: ikaruss (41)
Hinta Creative Commons License 2002.10.09 0 0 47
A fent emlitett gyilkos kór leginkább Kövérből sugárzik ki.
Előzmény: rraabbiiddaa (-)
ertre Creative Commons License 2002.10.09 0 0 46
Pécsett borítékolom, hogy Toller nyer.
Kiváncsi vagyok, hogy a 4 évi tehetetlenségét mire fogja majd?
Mert a Fidesszel most nem lehet.

A Dokitól szép volt, hogy kiállt, de nincs esélye, bár Tollernél csak jobb lehet.

Azért hajrá Doki, én rád szavazok!

macmester Creative Commons License 2002.10.09 0 0 45
Hát, Tollert személy szerint nem igen kedvelem...
de jobb volt mint elődje...
a Dokit kedvelem, de ő nem polgármesternek való...
Előzmény: Törölt nick (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!