Állítom be az ébresztőórát. Szar, hogy 1/2 8-kor csörög majd és nem 4.10-kor. Tehát nem a hajnali rev-be kell mennem, hanem a sok infantilis órára. Tisztelet a kivételnek (konc)
...ráveszem magam, hogy szakadjak el végre a géptől:P ...fujjj, mert szívesen irogatnék még ide-oda, meg felmennék msnre...:) ...és ez mamár nemlesz:S:S
nekiveselkedem a polipkompozisönnek.....hát azér utálom, mert időpazarlás, sokkal több értelmes, hasznosabb dolgot lehetne csinálni.....pláne hogy ez az egész egy polipnak....
...épp befejeztem a 25oldal magyar elolv. és kiírását, az angolfogalmazás megírását...és most megspékelem egy kis fizikával is... mérutálom? mert másra nincs mellette időm!!!
Ja... A modinénitől természetesen nyilvánosan is bocsánatot kérek amiért a részeg randalírozásomkor valami csúnyákat mondtam rá, mástól is, csak már nem tudom különböző topikokban visszakeresni, hogy kinek és milyen 'féligazságokat' mondtam és milyen nickeken. Valami biztos kimaradna, és abból újabb sértődések lennének, hogy tudatosan kihagyott az a szemét. (Majdnem elfelejtettem, annyira természetesnek vettem, hogy a részeg odamondogatásokból a csúnyábbik rész utólag letudandó. Kocsmában így szokás.)
Elgondolkodtam, hogy mindegyik hozzászólásom visszakeresem, amennyire tudom, és józanul újrafogalmazom, és válaszol a józan http a részeg http-nek, javít, pontosít, megerősít, cáfol stb., sőt ebből rendszert csinálok, ez egy elég érdekes játéknak igérkezik, csak mostanában elég ritkán iszom:(((
(Ja, és a kétszáz régi nickemből elvittek 24-et innen a Metából, nagyon megörültem az udvarias, megkereső méleknek. (Ketten kerestek meg, bár az egyik kissé gyanús nick, de én jóhiszemű vagyok, attól, hogy gyanús valaki, nem biztos, hogy rosszindulatú.)
Megvan a 100. új nick. Mindegyiket kipróbáltam ezen a kurva nagy Indexen, egyik sincs 0 hozzászólásnál letiltva. Mi van itt, alszanak a modik? Egész nap ezt csináltam. Most már abbahagyom, holnap elkezdem bejáratni őket más fórumokban. Van kb. 20 totál idióta nick, olyan version9-szerű, sok dögletes, depis, ossziáni semmitmondásra szánt, vidám, filozófikus, kötözködő, szóval minden ami kell.
Ha egy darabig nem lennék, az csak azért van, mert szakmányban gyártom a hozzászólásokat más fórumokban, hogy mégse 1-2 hozzászólással állítsanak be a Metakazamatába, és jó megtévesztőek legyenek. Meg persze még legalább 200-at létre kell hozzak. Az még egy kis időbe telik.
(Kaptam egy szoftot, amibe különböző stílusú sémamondatokat, szavakat, szójárásokat lehet belelopni másoktól, erre már nagy szükség volt, mert képtelenség annyi stílusban írni, már idáig is sokszor előfordult, hogy az agresszív nickek etyepetyéztek, vagy a kurvoid nickek szőrösen és szakállasan szóltaltak meg, szal ilyesmik. Azt is nagy meló lesz feltölteni.)
majd megbeszéljük telefonon. az a jó az egészben, hogy büntetlenül rúgdosod a másikat, anélkül, hogy volnának következményei. mert nem látod a reakcióit.
örülök, hogy visszajöttem. élmény olvasni mindenkit. az őszinteségnél nincs is jobb dolog a világon!
myo