Azt szeretném kérdezni, hogy mi lenne, ha a topic átalakulna (vagy ez vagy a VB-s egy "Női kézilabda válogatott" vagy másra. Azt hiszem a bannert Te csináltad. Persze lehet új topic is, de minek kének még egyet csinálni.
Én itt Győrben kérdezősködöm az ügy érdekében, te meg akkor próbálj csapatot szervezni. Max akkor lesznek vegyes csapatok. Hozzánk jár egy két lelkes amatőr- pl.Doki :-))) - aki biztos beáll hozzátok szívesen! :-)))
Nemzetközi Női Kézilabda Tornát rendez az MKSZ a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban 2003. március 27-29. között. A résztvevő csapatok: Brazília, Szerbia-Montenegró, Románia és Magyarország.
Régóta mondom, a női kézi és a férfi kézi - de bármilyen sportág esetében így van - ég és föld a különbség. A női mezőnyben tulajdonképpen a magyar válogatott hataodiknál rosszabb akarva sem nagyon tud lenni. Ezzel a teljesítménnyel Európában jelenleg ötödik, ami azért azt hiszem sokat elárul a mezőnyről. A férfiaknál a hétfőtől induló vb-n ilyen játékkal a mienk a csoportban nem nyernek meccset, nemhogy elérjék a minimális célt. Szóval szerintem ez az ötödik hely olyan, mint az utolsó. Mert tulajdonképpen hatból lettünk ötödikek.
[...]
A budapesti SAP-csarnokban csütörtökön megrendezett MKSZ-sajtótájékoztató előtt ülésezett a szövetség elnöksége, amely meghallgatta és elfogadta Mocsai Lajos szövetségi kapitány beszámolóját a tavaly decemberi női Eb-ről (a mieink elérték céljukat, az öt között végeztek). Ugyanezt várja az elnökség a női csapattól az idei horvátországi vb-n, hiszen ezzel az eredménnyel olimpiai kvótát szerezne.
[...]
Még most "lenyugodva" is azt mondom, hogy az ötödik hely figyelemben véve klubcsapataink elmúlt 3 éves kupaeredményeit és ifi és junior válogatottunk két világversenyen elért 2. helyezését egyertelműen csalódás. Mindennél jobban bánatot viszont Mocsai erkölcsi süllyedése, amit néhányszor már részleteztem itt és más topicokba.
Nekem meg még mindíg azért cseszi a csőrömet ez az 5. hely, mert rossz játékkal értük el ezt a helyeztést. (És ez már a 2. világverseny, ahol ezt kell mondanom.) Szal ha jó kis meccseken kapunk ki, akkor könnyebben belenyugszik az ember lánya, hogy ebben a csapatban ennyi volt. De így sajna változatlanul ott a hiányérzet, mert ki tudja, mi lett volna ha......
szerintem attól függ, hogy honnan nézzük a dolgokat...
ahogy már sokan elmondták itt, a játékosok képességei, a klubcsapatok eredményei alapján ez az 5. hely elég soványnak tűnik...
ugyanakkor ha belegondolunk, 1 igazi vereséggel lettünk ötödikek, míg a nálunk papíron gyengébb franciák 3 vereséggel a 3. helyen végeztek...
én azon a véleményen vagyok így sok alvás után, hogy jobb védekezéssel a 3. hely biztos lett volna. hogy ez a védekezés kinek a hibája, arról szintén lehet vitatkozni, de már nem érdemes. inkább tekintsünk a jövőbe!!!
Íme a Dániában írt EB dalunk.
Vegyétek figyelembe, hogy még az EB legelején írtuk... Hát, ilyen optimisták voltunk mi :O
EB-dal
Itt vagyunk mi Aarhusban
Vilmát iszunk álmunkban
A magyarok nagyon jók
A dánok mind... naplopók
Olá olá olá ó
A dánok mind... naplopók
Szrnka lőtt egy jó nagy gólt
Lesújtott, mint az ostor
Olá olá olá ó
A magyarok nagyon jók
Rude Strandon telelünk