Már az is szomorú, hogy füllentesz. De hogy ráadásul még hülyének is nézel mindenkit... No mindegy. :)) Még a Közgázon is csak tízegynéhány százalék körül wan az SzDSz (tavalyi adat, első évfolyamos, politika tárgyat wálasztó hallgatók között).
Bocsass meg, de a magadfalyta primitiw nacik legullyabb szokasa, hogy ostoba talaloskerdesekkel leplezik, hogy elemi dolgokra se tudnak walaszolni? BTW, mindenkit ismernem kene ott a balkanon?:))))
Nem ismerősek a nevek? De, persze. Legalabb egy tucat Kosat es legalabb ket Barthat ismertem (az egyik walahol Debrecenben tanitott walami bolcsesz izet; de ot is csak azert, mert a feleseget tanitottam walamikor, matematikuska wolt ui.:).
Szowal ok is nacik, mint te?
Es azzal a kewes esszel, amit itt bemutattal mi a franczot csinalsz a BME-n? A folyoso felmosasa utan persze:)))
Nicsak a Demszky főpolgálmesterű Budapest, nem is olyan rossz hely!
Ha ehhez hozzáveszük azt is, hogy a 80-as években csak 30%-kal volt fejlettebb az országos átlagnál, most pedig már 91%-al, akkor a Demszky éra alatt sokat fejlödőtt a főváros.
A dolog amúgy nem arról szól mi jár a fővárosnak és más településeknek, hanem arról mi jár azoknak akik Fidesz barát mutyai parasztok és azoknak akik leprolizott nem Fidesz szavazók.
Tévedsz Turul, a lágymányosi rész egyetemei inkább balosak, a BME-n még nincs akkora balos többség, mint az ELTE itteni részén (8-ból 7 matematikus SZDSZ-es:)), de a jobboldal hívei csak kb. 30-40%-ot tesznek ki.
Amúgy szerintem sok fiatal körében csak múló divat Fideszesnek lenni.
A nagyvárosok szerte Európában jellemzően inkább balra szavaznak.
néhány vidéki nagy város felfutattásával azért probálkoztak (mert az tényleg jóval olcsóbb, mint a fővárosnak megadni azt ami járna).
Mi járna a fővárosnak? Az nem elég, hogy legalább kétszerese az itteni átlagjövedelem a widékinek??? Az infrastrukturális ellátottságról nem is beszélve. Tudom, ezt hiába magyarázom, Neked a Budapest wége tábla után csak Mucsa wan. :(((
Magyarul csak a mutyaiak beszélnek, nem, Andy? Nem, de ha walaki nem beszelni angol nyelw az 99%-os sansszal un. magyar "balliberalis" (mongyuk maga a szo is forditasi hiba -- mar ti. a tipikus magyar "balliberalis" se nem baloldali, se nem liberalis:))).
Kb. most jutottam el odáig, hogy nem tudom miért vitázom veled, Lyesszus! Idaig tartott, amig felfogtad, hogy semmit se fogsz fel?:)))
arról ugyanis nem győztél meg, hogy képes vagy értelmes érvekkel ki fejteni miért nem szimpatikus Demszky Na most -- tudom, hogy ez ugy ment el melleted, hogy fel se neszeltel alwalyarasodbol -- az a teny, hogy witank nem errol a demszky izerol, hanem a bunkosagodrol szolt, ne is nagyon zawarlyon:)) Es azt, hogy az "értelmes érv" mi, azt honnan tuggya egy magadfalyta ketkezi owis?:)))
Amúgy meg a Műegyetemen. Wow! Mar ott is wan nulladewes menedzszser-makkos cipo kepzes?:))))
Es hogy allsz a wisszasziwassal? Ez is angol szo, amit nem ertesz, wagy csak imacc naci lenni?:)))) (Mongyuk az utobbi tunik a sanszosabbnak.)
Mellesleg Kaposvárról is ki lesz akolbólítva a Fityesz, mert itt is csak a duma volt sok, a tett kevés... itt is igaz lesz, hogy - Orbánt kicsit pontatlanul idézve: "A tett az első... a Fidesz a második".
Kb. most jutottam el odáig, hogy nem tudom miért vitázom veled, arról ugyanis nem győztél meg, hogy képes vagy értelmes érvekkel ki fejteni miért nem szimpatikus Demszky (természetesen lehet csak úgy, érzelmi alapon is antipatikus, de akkor józan emberként elfogadhatód, hogy a fővárosiak többsége számára nagyon is szimpatikus).
Amúgy meg a Műegyetemen.
Világosíts már fel, hogy mi köze van muggsy olvtárs megjegyzéseinek a rule of detachmenthez? Mint egy pseudonacinak (remember? az te wagy:) Chomsky-hoz:))) Palesztinwer? Megwolt?:)))
Szerencsére azért elég sok vidékire nem jellemző, hogy elfogadta volna a Fidesz érzelmi politizálását.
Alapvetően én is vidékinek számítok, mert a fővárosban csak tanulok, ráadásul ezen belül is Budán lakom.
Szerintem azok akik logikusan gondolkodnak nem érzelmi alapon politizálnak, pedig a Fidesz nagyon is azt teszi.
Kedves Andy Lyelenlegi allapotod szerint egy rasszista diszno wagy, tehat a fenti megszolitast talan ha mellozned...
nézz körül a Fidesz táján, s meglátod miért kerül elő a vidéki jelző. Ugye te tenyleg keptelen wagy a logikus gondolkodasra?! Szerinted wideki=="mutyai paraszt"?! Mesely mar picit arrol, hogy a fidesz akcioi milyen ertelembe mentik a wiselkedesed?! (Hint: meg akkor se, ha fideszes wagy.) Esetleg meselly arrol, hogy a szdsz akcioi mire lyogositanak fel masokat?! (Tudod: an eye for an eye...).
Amugy meg:
1) Wisszasziwas?!
2) Detailed explanations?!!!