Az extraszex nicket ketten használjuk a párommal egy ideje. Az ő nicke megdöglött, és így azt mondta, hogy használjuk közösen. Aki hitetlenkedik, az kattintson az extraszexre, a megjelenő oldalon a hozzászólásokra, majd a hozzászólások időrendbenre. Ott elolvashatjátok az összes hozzászólást, amelyben írjuk is, hogy a férfi vagy a nő ír. Sajna néha elfelejtjük. Mielőtt hitetlenkednétek olvassatok máskor vissza!
EXTASZEX nemi identitása kérdéses, vagy emlékezőtehetsége megkopott (esetleg Alzheimer kórban is szenved, ...)
A "Hárman az ágyban topikban" (15098 hozzászólás 2006. 08. 28-án ) fiúként írja le magát, míg az "Egy nő, aki 5 pénisről fantáziál" (vajon miért nem pénisz?) topiknyitóban nőként száguldozik a fantáziája. (Érdekes dologból lehet következtetni identitására, ugyanis: "...megmarkolja a két leomló mellemet..." nos ezt férfiak kevésbé írják, persze manapság ki tudja?)
Szerintem igaza van, eszményi lehet. Én inkább a hátamon feküdnék, a lábam közt kefélne alaposan egy srác, a kezemmel két másikat szórakoztatnék, egy vagy kettő szopatna, stb.
"én csak azt nem értem,hogy mért nem volt kedvük utána egy kicsit rám borulni és simogatni kedveskedni. "
Tényleg nem érted?
Igaz, hogy kedvesek voltak hozzád, de csak b....ni akartak, nem téged szeretgetni. Azt hitted ilyen lesz az utójáték? Te akkor még nálam is naívabb vagy.
sziasztok Eri vagyok!
bocs, hogy így eltüntem de majdnem össze jött.
sok fiutól kaptam levelet és megbeszéltük, hogy hétvégén találkozunk.
már péntek is azzal ment el, hogy beszélgettem a fiukkal telefonon mert mondtam nekik, hogy legalább néhány szót mondjanak magukról!
szombaton össze is jöttünk a lakásomon.
először le akartak rohanni amikor beléptek az ajtón de mondtam nekik,hogy ez nem megy azért így.
leültünk a nappaliba és dumáltunk legalább 10-ig.
mindenki mesélt magáról ki többet ki kevesebbet tudjátok, hogy van ez vannak dumások és kukák is.
10 óra környékén kitalálták, hogy táncoljak nekik sztriptizt.
erre a válaszom az volt, hogy ők csináljanak eegy csippendélt arra már nem volt bátorságuk
kicsit meg is fagyott a hangulat de aztán bedobta valaki, hogy az üres pezsgős üveggel játszunk.
hát természetesen üveg forgatás lett belőle.
az első ruhadarabok lassan kerültek le.
kitaláltam, hogy amikor én veszek le egy ruhadarabot csak akkor veszem le ha valaki egy kicsit udvarol.
ettől a pilanattól ugy láttam mindenki feldobódott.
mikor csak egy fekete csipkés meltartó,egy fekete combfix,egy harizsnyatartó és egy elől szétnyíló bugyi volt rajtam, képzeljétek az egyik fiu felkínálta,hogy a meltartóm kikapcsolja a fogaival.
nagyon mulattunk a dolgon mert nem sikerült könnyen.
a fiuk egyre közelebb jöttek,körbefogtak.
nem tudom, hogy mi történt velem talána sok pezsgő vagy mit tudom én de mintha nemis én lettem volna.
a fiuk látványa annyira felizgatott,hogy kértem simogassák a testem.
nekik se kellett többszőr mondani felfektettek az étkező asztalra és mindenki elkezdett tapizni.
először zavart de aztán már nem is érdekelt.viháncoltunk mint a gyerekek.
észre se vettem mikor vették le a harizsnyatartót.
ahogy írom most is felizgat.
ketten a melemet csókolgatták hárman meg ott álltak a lábamnál tétován.
nagyon vártam a folytatást de nem mertem felkérni őket.
szerencsére az egyik fiu a mellemről csókokkal elindult a hasam felé
és rászolt a többiekre: na milesz fiukák?
be is indultak úgy, hogy meg is ijedtem mert szinte nem kaptam levegőt.
az egyik a számba akarta dugni de én csak inkább nyalogatni szerettem volna.
ketten felemelték a lábam és lehúzták a bugyim, aki a hasamat csókolta belenyalt a puncikámba is.
már nagyon izgatott voltam és ettől el is élveztem félig meddig mert valahogy abba maradt.
kértem,hogy csinálja még de ő azzal erősködött, hogy hogy lesz így meg az ötös póz?
igen az ötös
ismételgette mindenki.
mint már mondtam az asztalon feküdtem és az egyik fiu a számnál volt.
nem sokára kettő péniszt éreztem a kezemben és egy negyediket a hüvelyem be.
olyan nedves voltam, hogy szinte fázott a fenekem ahogy végig folyt. az ötödik fiu a kezével ingerelte a csiklóm ettől aztán hamar elmentem a fiu aki a hüvelyemben volt ettől nem tudta magát tartani nagy nöszörögve ő is elszált.
nagy örömömre sorba a puncikámhoz mentek és bele élveztek közben még volt néhány vonaglásom
mert szerencsére mindig volt valaki aki rám is gondolt és simogatott vagy nyalogatott.
fantaztikus!fantaztikus volt!
aztán mindenki leült az asztal körül én meg csak feküdtem ott.
nem épp úgy történt minden ahogy megbeszéltük de mindenki azt mondta, hogy jó volt.
én csak azt nem értem,hogy mért nem volt kedvük utána egy kicsit rám borulni és simogatni kedveskedni.
remélem majd sikerül megvalósítani az eredeti felállást is!
sziasztok!
lehet,hogy tegnap egy kicsit felpörögten de ha egy nő sokáig olvasgat szex témákat akkor bizony beindul a fantáziája.
arról nem is beszélve, hogy egyedűl vagyok itthon.
az egyik kezemmel az egeret tologattam, a másik bizony hamar hasonló kőrkörös mozgásba kezdett és ha masztizok bizony elég vad dolgokról fantáziálok.
higyjétek el, hogy a fantázia képek nagyon feltupírozzák a hangulatot.
én inkább azt vártam a hozzászólóktól, hogy még jobban feldobnak de ez fordítva sikerült.
ha ennyire nem hiszitek, hogy NŐ vagyok, akkor külgyetek egy levelet, telefonszámmal !
szivesen bele csacsogok a fületekbe.
Eri