Keresés

Részletes keresés

VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.11.21 0 0 30
Komolyan hihetetlen és dühítő,hogy Budapesten nincs lehetőség,hogy egy szakadt termet béreljünk... Komolyan nem igaz. Azért ezt nem hittem volna.

Speet: Sajna mostmár mindenképpen házibuli lesz mert ez a terem buli nem akar összejönni. :( Látom neked sem jön össze a hangafal dolog. :-/ Sebaj azt mondják,hogy az a buli amit nem várunk annyira az mindíg szuper. :)

Moonclown Creative Commons License 2002.11.21 0 0 29
Látom sokan szenvedünk ettől.Mi spec csak 25-30 főre keresünk házat, de reménytelennek tünik.Volt egy lehetőség de 300k-t kértek érte.brrrr

Előzmény: speet (28)
speet Creative Commons License 2002.11.20 0 0 28
Ne add fel tezsvérem! hát hogy fogunk így bulizni?! egyébként én is szívok a hangfalakkal: nem akar dőlni a lé a hangszóró javíttatáshoz! De azért csak csinálom, hátha mégis lesz valami. Ne add fel!!!!
Előzmény: VW GOLF FANATIC (27)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.11.13 0 0 27
Hát emberek az a helyzet,hogy a termes dolgot hagyom a francba. Ahol adnának ki termet min 60 főre tudnak kiadni annyi embert meg nemtudok vinni. Úgyhogy csapok nálam egy házibulit szilveszterkor...

Ez van...

DE AZ A BULI A LEGKIRÁLYABB LESZ AZ ÖSSZES SZILVESZTERI KÖZÜL!!!

VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.11.10 0 0 26
Mi olyan 21-22-es korosztály úgyhogy minden ok. :) A termet intézem 1000-rel de még mindíg semmi nagyobb fejlemény de igyekszem... Tuningolgasd is a hangtechnikát! :)
speet Creative Commons License 2002.11.09 0 0 25
O.K. Mi 20-26 év közöttiek vagyunk.Alapjában véve jó szándékúak, és néha enyhén iszákosok!Hogy milyen zenét szeretünk,azt már írtam.De már én is kérdezni akartam, hogy a Te társaságod milyen idős fazonokból áll?! Terem ügyében meg csak próbálkozzá',én meg a hangfalaimat igyekszem rendbetenni!
Hali!

speet

Előzmény: VW GOLF FANATIC (24)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.30 0 0 24
Nyugi,nyugi nem hagyom annyiban akkor is lesz terem ha ketté is kell szakadnom érte.é :) Tényleg,hány éves korosztályba tartoztok? :)
speet Creative Commons License 2002.10.30 0 0 23
Baaaaasszus!!!
Előzmény: VW GOLF FANATIC (22)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.29 0 0 22
Hmm úgy tűnik van egy kis gond a teremmel úgyhogy ísmét aktuális sajnos a téma: KI TUD SEGÍTENI? :-/
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.27 0 0 21
Speet: Nagyon király akkor minden akkor a társaság is passzolna mert mi is ilyesmik vagyunk. :) Teremből ajánlottak többet is jövő héten megyek körbenézni,hogy mik vannak.
Ha megtudok többet írok!

ÜdVW:

The Fanatic

speet Creative Commons License 2002.10.27 0 0 20
Az én társaságom is eléggé 'civilizált"!Iszunk ugyan keményen,de nem drogozunk.A Techno-és jobbfajta diszkózenét szeretjük.Kb. 5-6 emberem van,akik jönnének.A hangosítás kb.4-500Watt is lehet,ami van, több hangfallal,de ez a felére is csökkenhet,ha nem tudom megcsináltatni sürgősen a leégett hangszóróimat!Fények: 4 klf. UV-lámpa, 'polip'(400W),stroboszkópok,meg még egypár apróság.2db asztali CD,stb...müsoranyag: rengeteg audio CD (kb 60 db),techno,rave, dance és house műfajban.Régiek és újabbak vegyesen.lehet,még tudnék szerezni pár cuccot.A szállítás lesz érdekes,de megoldható!megbeszélem a spannokkal a dolgot,no meg veled is, aztán majd meglátjuk!
Hali!!!
speet
Előzmény: VW GOLF FANATIC (19)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.22 0 0 19
speet: TE VAGY AZ ÉN EMBEREM! Ugyanis terem már 90%-hogy van bp-n,10e ft-ért,viszont hang és fény még nincs. Nincs kedvetek hozzánk csődülni? Mit szólsz? Lenne egy frankó szilvesztered! ;-) Gondold meg! A mi társaságunk abszolút civilizált. :)
Rot_In_Pieces Creative Commons License 2002.10.22 0 0 18
XVI. ker. műv. ház. Tavaly vadidegenként besétáltunk és megkaptuk, ráadásul nem is a XVI.-ban lakunk. Kijutni oda viszont nem eccerű:)
Vad Creative Commons License 2002.10.22 0 0 17
Azér próbáld meg:

Bp III. Szépvölgyi Étterem (Kolozsi tértől fel a Szépvölgyi úton)

Voltam ott esküvőn, jó fejek, a tér 60 főnek jó, főzés megbeszélés szerint volt, hozott italt lehetett fogyasztani, bérleti díj nem volt, csak fejpénz, 2 éve kb. 4000 Ft volt. Igaz, hogy nem szilveszterkor.

Előzmény: VW GOLF FANATIC (14)
Vad Creative Commons License 2002.10.22 0 0 16
Nem jövök, de ott leszek! :))

Azért értem a problémát:)

(Én spec télleg vidéki tanyára megyek valszeg, és nem egynaposra)

speet Creative Commons License 2002.10.22 0 0 15
Ezek szerint nem csak én gondolkodok ilyesmiben!! Magánháznál kellene próbálkozni,csak akad 1 normális házigazda,aki bulizna egy jót,de nincs felszerelése.Nálam is ugyanez a helyzet: bár van saját kéróm,az nem alkalmas bulira(kb.15 főben gondolkodom),viszont hang-és fénytechnika az van.Idegesít,hogy már vagy 5 éve csak szar szilvesztereim voltak!A vidéki tanya jó ötletnek tűnik,de a népek szállítását gépkocsival kellene megoldani,mert vonatozni képtelenség!Inkább Bp. a célravezetőbb!A szórakozóhelyeket szerintem nagy ívben felejtsd el,még akkor is, ha a társaságod 'civilizált'!
Sok sikert!
Speet
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.19 0 0 14
Vad: Igazad van! :) "-Lenne egy frankó szilveszteri buli jösz? De nállatok lesz! :))) "
Vad Creative Commons License 2002.10.18 0 0 13
A 60 főből vkinek csak van egy 4 szobás lakása... ;)
Előzmény: VW GOLF FANATIC (-)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.18 0 0 12
De hol keressek ilyet?! Ötletek?! :)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.17 0 0 11
Miért szerintem ez qrva raj ötlet! :))) Egy ilyenbe ha viszünk fényeket,rengeteg piát,király dj-t akkor szerintem hangulatos lehet. :) Nem? :)
Csokis Creative Commons License 2002.10.17 0 0 10
Utolsó ötlet. Igaz, elég eszement, de te is az vagy. :-) Bp. 50-60 km-es környéke tele van lepukkant, elhagyott (de még nem romos) tanyákkal. Pár négyzetméter fólia az ablakokra, egy vaskályha, vagy PB-s Szieszta kályha, egy 1,5-2 kW-os generátor a kölcsönzőből, oszt' mehet a buli. De még az is lehet, hogy egy jobb állapotban levő ilyet ki is lehetne bérelni, csak a szomszédokat kell megkérdezni.
Előzmény: VW GOLF FANATIC (9)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.17 0 0 9
Nekünk személyzet sem kéne csak 4 fal. Lehet akármilyen lepukkant is. Egy nagy hodályt csak kiad valaki?! :)
Csokis Creative Commons License 2002.10.06 0 0 8
Félek, hogy nem fog menni. Ismeretlennek senki nem ad ki szívesen helyet, mert (főleg nagy, szilveszteri buliban) csúnyán amortizálódhat. Nem tudod garatálni, hogy nem jönnek be az utcáról, vagy legalábbis nem hiszik el neked, stb. Ha mégis, akkor vagy jól megkéri az árát, vagy személyzettel adja ki. De azt is piszkosul meg kell fizetni, hogy valaki szilveszterkor hajlandó legyen dolgozni. Szóval nem látok sok esélyt, de hajrá.
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.06 0 0 7
Na de azért valaki csak-csak! :)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.04 0 0 6
De senki sem?! :-(
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.04 0 0 5
ok. :) De látom termet sem tudsz. :)
tne Creative Commons License 2002.10.04 0 0 4
*
Bocs, tévesztettem.
Előzmény: tne (3)
tne Creative Commons License 2002.10.04 0 0 3
*/blink>
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.04 0 0 2
Köszi a segítséget. Igazábol olyan hely kéne ahol nincs személyzet,mert mi akarnánk vinni a piát meg a dj-t mindent. Csak 4 fal kéne. :)
_DNS_ Creative Commons License 2002.10.04 0 0 1
Szevasz!
Ha Pesten keresel akkor próbált meg a B63 nevű szorakozóhelyet, én ugy hallottam hogy ha sok embert viszel akkor nem kell vagy csak igen keveset fizetni a helyért. De nem tudom hogy ez igaz -e a szilveszterre is.
A hely a nyugatinál van egy pincehelyiségben elég nagy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!