Keresés

Részletes keresés

Cop Creative Commons License 2003.09.16 0 0 4
Sikerült fagyasztásos technikával dolgozó szerelőt találni? Vagy tudja valaki, hogy hol lehet csőfagyasztót bérelni? SÜRGŐS!!!
second Creative Commons License 2002.10.05 0 0 3
". Ez utóbbira ugyanis nem hajlandó a Főtáv a fűtési szezon megkezdése után, így májusig lennénk kénytelenek várni"

Szeptember 1. és május 31. között abban az esetben, ha nem hibaelhárítás miatt kell a szekunder rendszeren szerelést végezni, a Főtáv a rendszer ürítését akkor végzi el, ha az épület közös képviseléje ehhez írásban hozzájárul.

Sec.

Előzmény: Gézáék (-)
second Creative Commons License 2002.10.03 0 0 2
Főtáv website:

A fűtési hálózat ürítése és töltése
- Igénybejelentés telefonon vagy személyesen történhet a területileg illetékes 24 órás ügyeleti szolgálatunknál vagy ügyfélszolgálatunknál.
- Fűtésszerelőnkkel az elvégzendő munka műszaki tartalmának, valamint a fűtési rendszer ürítés és visszatöltés időpontjának helyszíni egyeztetése következik. Ennek során az ürítéssel, valamint a szereléssel kapcsolatos műszaki tudnivalókat tartalmazó nyomtatvány kerül átadása a Megrendelőnek.
- Az egyeztetett időpontban a Megrendelő, valamint a közös képviselő által aláírt nyomtatványt és számla ellenében az ürítés- töltés díját (bruttó 3.125 Ft) képviselőnk átveszi, majd a hálózat ürítése megtörténik.
- A szerelési tevékenység elvégzése és az elkészült munka megtekintése után az ürítést végző személy a fűtési rendszert visszatölti.

Itt nem szerepel, hogy fűtési idényben nem...

Ez is idevág:

Radiátorcsere
A fűtőtestcserét a közös képviselőnél és a helyileg illetékes ügyeleti szolgálatnál bejelenteni, illetve engedélyeztetni szükséges.
Felhívjuk a figyelmüket, nem közömbös, hogy milyen anyagú - acéllemez, alumínium - fűtőtestet építenek be.
További információ a Gyakori kérdések fejezetben.

Sec.

second Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1
second Creative Commons License 2002.10.03 0 0 0
Mit jelent az, hogy:
"tegnapelőtt aktuálissá vált "

Sec.

Előzmény: Gézáék (-)
Gézáék Creative Commons License 2002.10.03 0 0 topiknyitó
De nem is akármilyet, hanem olyasvalakit, aki tud fagyasztásos technikával dolgozni: a csövek végét lefagyasztja és így el lehet kerülni a négyemeletes lakóház teljes radiátorbeli víztelenítését. Ez utóbbira ugyanis nem hajlandó a Főtáv a fűtési szezon megkezdése után, így májusig lennénk kénytelenek várni egy - tegnapelőtt aktuálissá vált - radiátorcserére.
Tehát ha valaki ismer ilyen szakembert, ossza meg velünk!
Nagyon köszönjük előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!