Keresés

Részletes keresés

szivecske01 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5

Kedves sorstársak.

Ezer éve fáj a lábam kopások orbánc ludtalp és sarkantyu is volt már, Hogyan tudnám enyhiteni a szinte naponta jelentkezö fájdalmat gyogyszer nélkül és viszonylag olcson. Nem szeretnék a fájdalomcsillapitokhoz szokni. Kézbesitö vagyok imádom a munkámat a jövést menést munkahelyen és a magánéletben. Már sós vizben áztattam, borogatom, de ha reggel ráállok ujra fáj a jobb lábam külsö also harmada, én pedig ujra szaladozni szeretnék, a lábamban az életem!!!!

Pinyóka1969 Creative Commons License 2011.12.12 0 0 4

Köszönöm szépen a válaszod! Tudatom vele, hogy ez nem tréfa és menjen az orvosához.

 

Előzmény: afintha (3)
afintha Creative Commons License 2011.12.11 0 0 3

Tehat kulfoldon dolgozik, es nincs ott egeszsegbiztositasa?

 

A legegyszerubb izomfaradtsagtol kezdve a gerincserven at a melyvenas trombozisig barmi lehet a fajdalmak hattereben. Szerintem egy orvosnak azert meg kellene mutatnia magat.

Előzmény: Pinyóka1969 (2)
Pinyóka1969 Creative Commons License 2011.11.20 0 0 2

Sziasztok!

 

A segítségetekre volna szükség.A testvéremnek folyamatosan a lábaiban a fenekétől a térdbelsőig folyamat görcsben vannak az izmai.Olyan kemények mint a beton.mivel napi szintem fizikai munkát végez nagy fájdalommal jár ez neki.Külföldön dolgozik és nem nagyon tud ott orvoshoz menni. Ez nem alkalmilag jelentkező probléma hanem sajnos minden napos. Mi lehet ez? Vitamin hiány ? szervi probléma? légyszives ha tudtok segítsetek.Nagyon fontos.Köszönöm szépen.

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.08 0 0 1
Elküldtem a mailt megkaptad?
Csak mert néha hülyéskedik a gépem. Ha nem kaptad meg a választ, jelezd a malil címemen, adok egy másik mail címet.
Előzmény: AAndris (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.04 0 0 0
Amennyiben a lábfájásod összefügg a gerinceddel - és erre enged következtetni az, hogy zsibbad!, akkor tudok ajánlani egy gerincterapeutát. Nem csontkovács, nem természetgyógyász, hanem a gerincre szakosodott neurológus professzor, aki Münchenben végzett, és mivel magyar nőt vett feleségül, itt praktizál. Nagyon sok emberen segített már, akik megjárták emiatt Tolnát-Baranyát.
Ha érdekel küldj egy mailt, válaszolok.
Előzmény: AAndris (-)
AAndris Creative Commons License 2002.10.02 0 0 topiknyitó
Lassan 2éve egy szokásos,"rutinsérülés" teremfoci
sérülés óta folyamatosan,kisebb-nagyobb intenzitással combtól a nagylábujjig zsibbad,ég, hasogat,nyilall stb. a jobb lábam. Azóta deréktájon felfedeztek egy plusz nem teljesen fejlett gerinc-csigolyát.A sérülés előtt nem volt panaszom se a lábamra ,se a derekamra. (A derekam előtte is fájt néha,de sosem volt vészes.) Szóval tavaly év eleje óta sem sportolni, sem dolgozni nem tudok.Persze lehetne, de annyira zavaró ez az intenzív zsibbadás(még megfogalmazni sem tudom ezt az érzést!)A hagyományos orvosokból kb. fél év után lett elegem:körzeti-beutaló-sportorvos-röntgen-negatív-körzeti-beutaló-sp.kórház-gerinctorna-mr-gerincspecialistaI.-ger.specialistaII.-"Fiam menj vissza nyugodtan focizni,nincs semmi bajod!"
Aztán pénzt nem kímélve:term.gyógy.-biofizikai mágnesterápia-bioptronlámpás kezelések-csontkovács-akupunktúra ÉS KEZD ELFOGYNI A TÜRELMEM/+A PÉNZEM IS!!!/
Valamilyen nekem mindegy milyen terápiát ajánlhatna valaki,csak használjon!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!