ja, akkor ez is amolyan így van és kuss magoldás, ami kinyitja az ember zsebében a bicskát.
ez a topik olyan szándékkal nyílt, hogy a pol fórumosok saját maguk intézhessék ezt a munkát. talán nem túl eröltetett képtársítással gondoltam úgy, hogy a téma okán legjobb helye a polforumon lenne.
lehet, hogy leköpöm ezeket az embereket(?), ha találkozom velük. bárhol.
Nem lehetsz ennyire h..e!!! Ott van leírva, ha a moderációval kapcsolatban nem a T.szerk szobában nyítsz topicot, akkor áthelezik oda! nem igaz, hogy ezt Te, mag a barátaid nem értik?!?!?
1.5. Azon, a szerkesztéssel, a moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások, amelyek nem a kifejezetten az e célt szolgáló “T. Szerk!” Fórumban tűnnek fel, törlésre vagy áthelyezésre kerülnek.
melyik mondata akadályozza meg, hogy vissza tegyék a politika forumba ezt a topikot? segítsen kérem. innen nem látom jól. tanult barátaim sem látják, pedig régóta kutatják a sorok közé rejtve vélve még a tartalmát annak a hivatkozásnak, amit maga tett elém:
A kérés teljesítése -a Modus Moderandi 1.5 értelmében nem lehetséges.
azt kérem a szerkesztőktől, hogy ezt a topik tegyék vissza a politika forumba.
vagy tegyék lehetővé, hogy vitában bizonyítsam, nem elhamarkodva nyitottam pont ott ezt a topikot.
nem pedig itt.
a rendért cserébe szivesen adod a szabadságod, vagy egyszerűen úgy gondolod, hogy a korlátok funkciójukat vesztik azáltal, hogy egyszerűen amúgy sincs kedved arra menni?
" emberek vagyunk, nem kell szabályozni minket." Pedig egész életedet szabályok között kell leélned. Itt sem lehetsz szabályok nélkül. És ha nem tartod be, jön a moderátor.
BoGar válasz erre | adatok | e-mail 2002.09.28 15:43 (22)
Közlemények rovat jelenleg 4. sor:
"Az MM mindenkire vonatkozik, csak nem mindent veszünk észre.
Továbbá a moderálandó dolgok jelzése nem feljentés, hanem takarítási segítség."
maga isten szólhatott a fenti sorokból, különös tekintettel a záró mondatra.
különben rögtön megkérdőjelezné a morális tartalmát minden szóba jöhető oldalról nézve.
talán tüzetes elemzés nélkül is szembeötlő bárkinek a korupció és a jó öreg feljelentési hagyományok szinte csibészes mosollyal való polgárosítása. ezen nem a választási hajrá során lelakott polgárosodásra gondolok, hanem az alap érték rendre.
kik ezek az emberek? különlegesek ők? és te bogár, te miben vagy érdekelt? helyzeteddel elégedett topiklakó vagy, vagy polmoderátor?
látod, jobb hijján veled vitáznék, hiszen moderátor hétvégén nem dolgozik.
te nem látod ebbe a két mondatba zárva az egész országot?
ha elolvastad ezt a bekezdést dőlj hátra, csukd be a szemed és képzeld el, amit megpróbálok elmondani neked és persze a moderatúrának is. emberek vagyunk, nem kell szabályozni minket. a munkájuk nélkül is megy minden a maga útján. csak ellenérzést kelt mindenkiben a következetlen hazug munkájuk. persze van biztos egy csomó ember akinek tetszik ahogy le-lesújt a bárd és mint egy moderakolera tömegben írtja a védteleneket, de milyen lehet annak a lelke, akinek még ezek között a bájtfalak közt is testőrre van szüksége?
cenzor cenzor cenzor
rossz izű szó. cenzor cenzor
nagyon. m. juj.
Hahaha. Még jelenlegi állapotában is itt a legjobb az engine (tudom, szubjektív), és
naponta több post érkezik, mint a három következő legnagyobb fórumra együttvéve.
(+közösség). A fika a mi sarunk, nem a moderátoroké. A fórum a hozzászólók
képére alakul, csakugy mint Mo. az állampolgárokéra.
Biztos vagy benne? Nézegettem a topiclistát, és azt láttam, h az elmúlt egy évben kb
3x annyi szerepel, mint 98-2001 között. Ofkoz nem tudom, hány post van bennük, de
az addigiak listáját végignéztem és elég sok volt a pártucat hosszúságú. Igaz, azóta
jócskán bővült a penetráció, lehetne sokkal több is. A readonly üzemmódúak számát
miből becsülöd, vagy honnan ismered? (a gyk nem neked szólt, azért is emeltem ki)
a "moderáció" (nevezzük így, noha ...) kétségtelenül hasznos terméke, hogy egyre többen fedsezik fel: vannak más "birkalegelők", melyeken épeszűbb módon történik a "birkák" terelgetése. a "fikabirkákat" pedig rövid úton kivágják a farkasok közé.
fórum látogatottságának csökkenését szvsz a rendszert és elveket nélkülöző moderáció eredményez. nem értem, miért nem lehet zárt fórumokat _is_ létrehozni, ahonnan ki lehet zárni a fikanickeket. örökös, értelmetlen hadakozás van csak ezekkel, 1000-szer megbeszélt dolgokat vesznek elő a legelejétől kezdve és személyeskedésre motiválnak.