Keresés

Részletes keresés

pROF Creative Commons License 2002.10.05 0 0 6
Segítség! Süllyedünk!
pROF Creative Commons License 2002.09.29 0 0 5
Persze eredetileg így akartam:

http://groups.yahoo.com/group/DeVision_hu/

Előzmény: pROF (4)
pROF Creative Commons License 2002.09.29 0 0 4
Ja, ha már így felmerült a reklám. :) Említettem, hogy D/V fan (is) lennék. Van egy magyar levlistánk, ha valakit érdekelne, itt lehet többet megtudni róla: http://groups.yahoo.com/group/DeVision_hu/
Nem vagyunk sokan, forgalom sem igen van... De hátha majd most :) (Pl jön az új album...)
Előzmény: pROF (3)
pROF Creative Commons License 2002.09.29 0 0 3
Kösz a biztatást. Már csak tagok kellenének :) Énekelni egyébként én sem tanultam, csak néhányak szerint érdemes lenne... Úgyhogy ha most tanulnád a zenélést, az szerintem nem lenne akadály, csak vedd komolyan. Ha úgy néz majd ki a dolog, hogy lesz belőle valami, akkor én is keresek egy énektanárt, azt hiszem. (És esetleg veszek néhány gitárleckét is. :) Próbákat meg úgy sem lehet minden nap tartani, mondjuk havonta 1-2x. Akkor meg szerintem belefér egy kis utazás. :)
Arra pl. én nem is gondoltam, hogy saját dalokat írjunk, csak esetleg a távoli jövőben, ha már összeáll annyira a zenekar... De nem baj, ha ilyen ambíciók is előkerülnek :)

Arra kérlek benneteket, hogy ha van ismerősötök, akit még felvillanyozhat ez a dolog (akár hallgatóként is), akkor említsétek meg nekik ezt a topicot. Én önreklámot egyenlőre nem szeretnék terjeszteni, annak mindig rossz a visszhangja... Ráadásul az is lehet, hogy az első alkalommal kiderül, mégsem tudok annyira énekelni, ugye :))))

Előzmény: Sedyl (2)
Sedyl Creative Commons License 2002.09.28 0 0 2
Évekkel ezelőtt én is terveztem valami hasonlót(hm,kb. 6-8 éve) sajnos a megvalósításig nem jutottam el, csak terv szintjén maradt.
Pedig mekkora terveim voltak, ki tudja most hol tartanék:))
Igaz hangszeren nem tudok játszani, bár fejben írtam a zenéket és vettem szinti-oktató könyveket de szinti hiányában ez vajmi keveset ért ugye:)(ha lesz végre egy kis szabadidőm azért is megtanulok zongorázni, vagy gitározni)
Úgyhogy én azt mondom, te se add fel, mert lehet, hogy évek múlva már bánni fogod.
Egyébként én ma is szívesen benne lennék egy ilyen dologban ha:
-tudnék hangszeren játszani(mondjuk ének úgy ahogy elmegy)
-és nem nyíregyházi lennék
csak ennyi:)
pROF Creative Commons License 2002.09.28 0 0 1
Az anyagi siker egyáltalán nem motivál, elsősorban a saját szórakoztatásunk lenne a cél. Örömzene, vagy mi :)
Előzmény: Szigi101 (0)
Szigi101 Creative Commons License 2002.09.28 0 0 0
Mindenképpen érdekes próbálkozás lenne, de szerintem teljes üzleti bukást hozna - mindenki inkább csak letöltené (gondolj a viszonylag még jól is promótált tavalyi DM tribute album bukására).

De az esély nem 0, ne add fel! Mert a célkitűzés nagyon is szép.

Előzmény: pROF (-)
pROF Creative Commons License 2002.09.28 0 0 topiknyitó
Régóta gondolkodom, hogy kéne valamit csinálni. Én elég nagy szintipop rajongónak tartom magam, és érzek valami kevés tehetséget az énekléshez. Arra gondoltam, ha találnék pár embert, aki szintén szereti az ilyen zenét, és érez valami kevés tehetséget a zenéléshez is, összehozhatnánk egy bandát, ami elsősorban a saját, aztán ha talál közönséget, a mások szórakoztatására is játszana ebben a stílusban ismert dalokat. Én elsősorban a Bonanza, Populär, De/Vision és Mesh szerzeményekre izgulok, a DM vonulatot meghagynám a Shape-nek. :)
Ha részt vennél ilyesmiben, vagy csak érdekelne, ha valaki ilyesmit csinálna, akkor szólj hozzá...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!