Keresés

Részletes keresés

0tökmindegy Creative Commons License 2002.10.16 0 0 9
Kösz az ötletet, a minap lőttem le a hatodik balfácánt, ha jól számolom, remélem a gyerek sem húzza már sokáig, akit hason sikerült trafálnom
Előzmény: Eb ura fakó (8)
Eb ura fakó Creative Commons License 2002.10.02 0 0 8
Ha egy tökmindegynek (élet)célja van, az nagyon veszélyes. A pakliban benne van a bankrablástól, a távcsöves puskás lövöldözésen át a toronyba repülésig igen sok mindegy.
Előzmény: 0tökmindegy (6)
mija Creative Commons License 2002.10.02 0 0 7
Ezekszerint máris csiszoltam a karmámon
Előzmény: 0tökmindegy (6)
0tökmindegy Creative Commons License 2002.10.02 0 0 6
Én is az unalmat akartam elkerülni, de ettől a filozodumától életcélommá vált a gép kikapcsolása.
Előzmény: mija (4)
Sam Tanoo Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5
tűzjeleket vettem

besúgó és provokátor

Előzmény: hetethavat (1)
mija Creative Commons License 2002.09.28 0 0 4
Személyiség, na olyan nincsen. Egyáltalán. Amit személyiségnek nevezünk, annak semmi köze ahhoz a semmihez ott belül, mert az csupán felvett dolgok összessége, mint a hagymában. De szépen is lehet csinálni. Attraktívan. Akkor később derül ki, mert az emberek Austen óta szeretnek rajongani. Másoknak meg létszükséglet (mit szükséglet? elem) ez a személyiség-dolog, á la Nagyúri mesterség, ők abba vannak bezárva (én meg speciel egy 6nm-s szobába vagyok most bezárva, de a kulcs jelenléte megadja nekem a szabadság illúzióját), és ez így önmagában nem baj, sőt, kevésbé unalmassá teszi az életet, és én az unalom elkerülésére szavaznék, mint életcélra.

illusztráció

Persze a makeupról is szólhatnék, mint személyiségformáló erőről (az vagy, akinek fested magad), de most nincs kedvem. Különben is más a véleményem

---http--- Creative Commons License 2002.09.27 0 0 3
Az egydimenziós nickek (emberek) a mindennapi életben is szétplöttyedt halmazában, sejtmasszájában oly mindegy, hogy birka, vagy pásztor vagy, elszigetelt maradsz mindörökre. Ebben a semmivéválásban jól is érezheted magad és kínosan is. Mímelheted a közösséget, és a közösség is mímelheti magát, vagy téged. Az étkezés, az ürítés, a szaporítás, és ezek feltételeinek megteremtése köti le vélt energiáikat. A tohonyaság felé törekszenek, és ezt titkolják, még maguk előtt is. A személyiség folyton eldobható semmivéválása erénnyé vált. Néha kersztbe tehetsz, de a folyamatot nem állíthatod meg.
Rozgonyiné Villám Edit Creative Commons License 2002.09.27 0 0 2
Felhívom minden nick figyelmét, hogy ennek a provokációnak ne dőljön be. A bemutatkozások rovat a bemutatkozásoknak van, és tűzzel-vassal lesújtunk azokra, akik aljas kommunikációra használják. De a jószándék kiszűrésére sincs időnk.
Remélem érthető voltam olvtársak?
hetethavat Creative Commons License 2002.09.27 0 0 1
Csocsi Sami. Adtam tűzjeleket. (A bemutatkozásomnak viszont annyi.)
Előzmény: Sam Tanoo (0)
Sam Tanoo Creative Commons License 2002.09.27 0 0 0
ite, missa est
Előzmény: hetethavat (-)
hetethavat Creative Commons License 2002.09.27 0 0 topiknyitó
Hellósztok fiúk-lányok. Mit szólnátok hozzá, ha a hozzászólásoknál tracsiznánk egy információs síkon, és közben az adatoknál lévő bemutatkozásnál (ami mindig villámgyorsan átírható), egy másik kommunikációs síkon is szanaszét dezinterferálnánk. Szvsz ez buli, kár lenne kihagyni. Sokszor hiába klikkolunk majd az adatokra, mert nincs semmi infó, de ha van, akkor az csudijó (sutyiba lehet anyázni is), de ahogy bekuksiztam a metakziba, rögtön ez jutott eszembe.

Úgy csápolom, hogy a lineáris hozzászólás szisztémát így mátrikszosabbá lehetne tenni.

(Ha megszavazzátok az ötletemet, akkor hozzatok létre új nickeket, nehogy az adatokba beírt fontos közlendők az egyetlen, vagy vezérnicketeken nehogy áldozatul essen.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!