Ez gyér. A Billygoat (vagy mi) egy tévedés, bárki ebből a topicból tud ilyet csinálni. Pierrot visszanyúlt az ócskaságokhoz, pedig a Pokoli Leckét már sikerült itt-ott hús-vér zenészekkel megtűzdelni. Egyáltalán, Dopemantől lopni, ennél lejjebb nincs. Stílust is, zenét is, csak ott a Vörös Brigádok tudnak is bazseválni, itt meg az egy Pierrot keverget.
Ganxsta Zolit látta már valaki hús-vér nővel? A hasonló beállítottságú nagy nőfalók, mint Fridi, Csonka Pici,Fábry Sanya vagy Antal Imréhez tudnám hasonlítani Ganxsta Zolee-t!
Már többször végignyálaztam az albumot,és rájöttem nem is olyan jól sikerült,mint azt gondoltam.Túl egyhangú az egész!Többet vártam!
Azért vannak tuti zenék rajta ,de könnyen felejthető!
Végre itt a hatodik Ganxsta album!
A Billyzone szerintem elég gyenge,bár lehet ,hogy csak első hallásra.Nem illik Zolee-ékhoz.Az album nem rossz,de ha többször meghallgatom,biztos imádni fogom!A LOCO eddig a favorit!De a SZUPERSEGG is bejön.Moha és Game jól nyomják,bár jobban örülnék ha még Dopeman lökné a vakkert!A refrénak megint elég gyengék,de a rapelés nagyon megy nekik(Big Daddy egyre jobb!)A Kartel Anthem-mek megint poénosak(főleg a 16-os).
A boritó(kivűl-belűl)nagyon állat lett,az új image jól áll a srácoknak!
Játék sajnos nincs a CD-n.A Kartel oldal sincs frissítve.De kárpótol az új album!
halál faszűról végre megjön a busz
még egy róka kiesik, már alig van szusz
berontok a kéróba, a gyógyszereket szedem
kibaszottul zúg a fejem és kivan a belem
lacika legjobb dumája!! a tehetségtelenségbQl hogy lesz nagyon jó? hát így
Az imidzs váltás egyébként tényleg nem baj, ha azt egy jól kitalált és imidzselt zenekar egy klip erejéig felváltja egy más, de az alapimidzshez passzolóval. Ez a gettó repperből, láki lookká, majd abból dígó lúcsiánóvá avanzsálás nagyon gáz.
Nekem bejön ez az imidzsváltogatás, de azért remélem, hogy ez a lemez erősebb lesz, mint a Pokoli Lecke. Ott igazából csak a Trógerek, a Másnap, és a Mi Vagyunk Azok volt a király.
én személy szerint maximálisan unom a lemezről lemezre történő átöltözést. kurvára semmi értelme, a figyelem elterelése az - egyre inkább hiányzó - tartalomról. valaminek történnie kéne, mert kezdenek futószalagon készülni a kartel lemezek.