Én is úgy tudtam, hogy ehhez nincsenek cheatek (ezek szerint trainerek sem), de kerestem egy kicsit és semmi hasonlót nem találtam ami neked kéne, csak olyat ami kutatási pontot ad. :(
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan trainer ami lehetővé teszi, hogy akár az első fejezetben csatahajónk legyen és az összes fejlesztés elérhetővé váljon?
"Állítólag multiban jött ki, nekem szólóban is..." Kinek adatott meg az az áldás, hogy multizzon a Windows7 korában? :D Mármint amikor még nem volt egyáltalán Windows7, már akkor sem találtam egyetlen játékost sem online a neten... :/
Viszonylag rövid, 5-10 perces játék után kidobott a gép asztalra, egy kis, sound system error fejléces ablakkal. Ahogy a hozzászólásokban olvastam, ez win7-es probléma volt főleg. Vagyis az. Javasolták azt is, hogy hang nélkül talán nem dob ki...:) köszi. :) Állítólag multiban jött ki, nekem szólóban is...
Egy javító patch-et csináltak hozzá ( vagyis egy javított-szerkesztett indítófájlt kell letölteni ).
Segítséget szeretnék kérni! Hosszú idő és gépváltás után elővettem ezt a nagyszerű játékot, de állandóan kilép és aztán lefagy egy sound system error hibaüzenettel. Egy valószínű orosz fórumon talált a kereső valamit, de nem beszélni nyelv.
Nekem az volt a baj, hogy ment a tűzfal szoftware(Kerio) progi. Alt-tab-os váltás után fel tudtam venni az engedélyek közé és utána már ment tökéletesen.
nem indul el a Solon, mert az elején pirossal azt írja ki a jobb alsó sarokban, hogy : "mindenkinek készem kell állnia"
és nem tudom állítani a pályát sem (skirmishnél), a csapatnevet sem.. és semmit sem.
Mondjuk volt egy momentum amit nem értettem.
Az egyik küldiben választanom kellett, hogy a kariak kormányt, vagy Mohr-Tep hadurat húzom ki a csávából.
Gondoltam, hogy a bolygókormány mellé állok, és ennek megfelelően az erőimet a Yarbo rendszerbe küldtem, hogy szétüssék a száját a Mortepnek.
Erre amikor beléptem a rendszerbe Mortep örült, hogy melléálltam, a kariak kormány meg nekem esett.
Pedig én pont mortepet akartam elpáholni, azért is vittem a hajókat abba a rencerbe ahol ő volt, hogy majd megtámadom.
Így logikus, nem?
Kiváncsi vagyok, hogy más is így járt-e ezzel a momentummal?
Na volt egy kis időm és végigtoltam a hadjáratot.
Össz játékidő 24.39. az utolsó küldit meg 01.06. alatt sikerült megcsinálni.
Jó volt a végén a poén is a záróintróban. :)
Egyiknap beszerzem a Solon hagyatékot is.
A játék nagyon tetszett, sci-fi történetben és játékban is jó lett.
Örülnék neki, ha még jópár ilyen minőségi játékot játszhatnék a jövőben, szintén magyar nyelven.
Buggal nem találkoztam, mondjuk eleve az 1.07 patchal raktam fel.
Az intrók néhol szaggattak annak ellenére, hogy frissített Bink playerrel toltam, de ezt a Bink számlájára írom.
A játékban nem tapasztaltam szaggatást, akkor sem amikor tele volt roncsokkal a pálya, pedig nem valami erős gépen toltam, hanem cerka 1.4 tualin vagy toluen? :) 256M ram gef 4Ti 4200 128M
Hamarabb nem volt időm foglalkozni a gémmel. :)
Asszem a napokban belenézek a skirmish cuccba is.
A minap letöltöttem a MOD pakkot, műxik ez egyáltalán valakinek?
Hát énis utánajártam a dolgoknak, és kiderült hogy én voltam aki hibásan gondolkodott... télleg nem lesz kampány, csak 17 új pálya, meg csomó tech, meg minden egyéb amit irtatok, csak hadjárat nem... hát ez gáz... szerintem! de azért lehet megszerzem, csak ez igy valahogy nem az igazi, ugyancsak szerintem...
Hogy most parasztság vagy sem, azt döntsétek el, de egyjátékos kampány NINCS a játékban.
Van benne egy csomó újdonság solon hajók (de nincs külön solon faj), extra műholdak, speciális hajók (űrdesszant vagy mi a neve), rengeteg új tech stb stb.
Aki egyedül játszik, annak marad a skirmish, valami 10 új pályával.
Hát szerintem ez elég hülyeség... szerintem tuti hogy van benne single hadjárat... Azért a magyarok, főleg a DR-es fiúk nem ilyen parasztok... igaz, énse olvastam sehol hogy mekkora lesz az új hadjárat, de én látatlanban biztos vagyok abban hogy van :))
naja.. ez erdekelne engem is.. valaki aszonta, hogy allitolag nincs benne solo player campaign.. nem tudtok errol valamit? oszinten elszomoritana ha csak egy multi turbozo cucc lenne, es akkor tuti nem vennem meg.. nos?