Egyszer régen, igaz sem volt talán, - két napot tölthettem egy pszichiátrián. Az első nap nagyon humoros volt, mert mutattak egy bácsit, akinek bajusza volt, zömök testes ember és közölték, hogy vele nem illik viccelni, - mert ő Sztálin!
A második nap is jól indult, amikor belépett a kezelőbe egy hosszú vékony borotvált arcó férfi és bemutatkozott, hogy ő Sztálin! Nem volt már kedvem mosolyogni, mert ha ezek valahol egyszer összetalálkoznak, biztosan az egyik megöli a másikat.
Ha ennyi mentális problémája van, biztos vár rá valamelyik pszichiátria...
Megmondom őszintén, én egy kicsit irigylem... A diliház csudajó hely lehet a haló (akarom mondani való) világhoz képest: lehet pihenni, és egy csomó érdekes emberrel lehet találkozni.
Rögtön belépéskor például belefuthatunk a Napkirályba, aki ráérő idejében Dart Vadernek ugrik be egy-egy filmbe; Brad Pitt nejével, aki Miss Marple volt előző életében... Aztán fölbukkanhat valaki, aki egy egész vadrezervátum egy személyben: ugat, vonyít, kelepel, huhog, mikor milyen kedve van. Időnként egy-egy Napóleon sétál tova és sziúkból sincs hiány...
Nna, képzeljétek el, ahogy a Viktor besétál ide, és szerényen csak ennyit mond:
- Szólíccsatok egyszerűen csak miniszterelnök úrnak... :)))
Ezt csak azért írtam, hogy két maflás között néha mosolyogjon is a magyar.
OFF: Rendben, a kedevdért: Ezt a vitát már lefolytattam (mellesleg: Be' szép is ez a "vitát lefolytatni" kifejezés! Nincs benne egyetlen helyesírási hiba sem, csak az egész olyan kádárista-szagú baromság... Azt hittem, Medgyessy miniszterelnöktől fogom utoljára hallani, de nem: A mostani kormánypárti fiúk igen lelkesen és egyre gyakrabban használják a - kádárista stílusukhoz amúgy teljesen adekvát agykifacsaró tohuvabohut - persze, hiszen helyesírásilag tökéletes...), tehát ezt a vitát már megvívtam a Magánnyugdíjpénzek lenyúlása című topikban.
Ezek nem helyesírási hibák, hanem a stílusom. Az egyik funkciója pont az, hogy kiszűrje azokat, akik a szokatlan stílus mögött nem veszik észre - milyen érdekes, hogy mire vagyok a legbüszkébb! - többek az olvasottságomat. Ha valakinek előítéletei vannak, és/vagy nem hajlandó átgondolni a gondolatokat, az igen, ugyanúgy belezavarodik, és az előítéletei alapján tesz kinyilatkoztatásokat, mint például Kiskegyed...
De ne szeméjeskeggyünk mán annyit, régi internettós harcostársam! Beszéjjünk inkábba szeméjeskedés hejett mostan rólad... Hamána Zorbántról nem tucc vagy nem bírc értelmessen bolondozni...