Javítsatok ki, ha tévednék, de ezt talán senki nem említette, pedig ez is alap a témában: http://www.port.hu/veszelyes_elemek_menace_ii_society/pls/fi/films.film_page?i_film_id=88319&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1
Egyszer láttam Media Marktban, de valami ötezer körül volt és azt gondoltam, inkább kivárok, majdcsak lejjebb megy az ára. De nem ment, végül eltűnt a polcokról, neten nem rendelhető, P2P-n nem találom (még külföldin se) :(
Először is nem értem hogy több hónap alatt nem készült hozzá felirat, én már gondoltam hogy nekiesek, de gondoltam hogy már úgyis készül, de nyomát se látom. Végül megnéztem így felirat nélkül.
Tényleg nem rossz film, de a 10/10-től szerintem messze van. Korrektül levezeti az egyenletet, de azért én szívesen megnéznék egy filmet, aminek nem Puffy a producere, és elsőként Affeni Shakurnak mondanak köszönetet a film végén... ;) Ez így egy kicsit negédesre sikeredett szvsz.
Ha azt mondtuk, hogy a Hustle & Flow 10/10 akkor ez max. 8/10. Szintén szvsz. De feltétlenül ajánlható darab.
Életrajzi film Christopher Wallace alias Notorious B.I.G.-ről. Aki nem hallotta volna még a sztoriját, annak nagyon szépen végigvezetik a kis dagadt kölyök életét, aki dillerkedésből jut el egy magasabb szintre.
Részletesen bemutatják a Biggie és 2Pac közti konfliktust, és az egész keleti oldal-nyugati oldal balhét. Életének minden fontos alakja (Faith Evans, Lil Kim, Puff Daddy, Suge Knight, 2Pac) szerepet kap a filmben.
Szerintem egy nagyon jól összerakott film ez, remek színészekkel, a legtökösebb Biggie dalokkal. Erősen többször nézős, szerintem annak is tetszeni fog aki nem igazán kedvelte az alig 25 évesen elhunyt rappert.