Keresés

Részletes keresés

Profán Béni Creative Commons License 2004.08.03 0 0 50
Dehogy veszem sértésnek, csak annyit mondtam, hogy szvsz a vita nem "tisztázódott", és addig nem is lehet tisztázni, amíg akár az egyik állításra (évszám), akár a másikra (HH) nincs megdönthetetlen bizonyíték. Felőlem lehet véletlen egybeesés is. Kocsis állítására egy megdönthetetlen bizonyíték volna: az ígért dokument. Ha ez előkerül, készséggel mondom, hogy Konrád stb. hülye. Dokument viszont egyelőre nyema. Nyilván ez is véletlen.
Előzmény: szarvasmarha (49)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.08.03 0 0 49

ezért írtam a többesszámot.

valamint lécci ne vedd senkitől sértésnek hogy nem tud olyan dokumentumokkal szolgálni amit a Lelkiismereték ígértek és azóta sem  nem tettek fel a honlapjukra.

ha jól emléxem az egész vita a 88 névből és annak miértjéből indult és az még ott a vita elején tisztázódott.

Előzmény: Profán Béni (46)
Profán Béni Creative Commons License 2004.08.03 0 0 48
Én, mint látod, az Országos Sajtószolgálaton leadott közleményt idéztem (egyébként a honlapjukról). A közzététel szvsz nem a belső levelezőlistán való csatolást jelenti, hanem a honlapon vagy a nyomtatott sajtóban való közlést. Ezt keresem :)
Előzmény: méregkeverő (47)
méregkeverő Creative Commons License 2004.08.03 0 0 47

A saját yahoo-s levelezőrendszerükön megtaláltam az általad idézett szöveget, ott valamilyen dokumentumokat is emlegettek, amelyek azonban nincsenek.

(Ez lehet a yahoo "bűne" is, mert megszüntette a levelekhez tartozó mellékletek archiválását)

Én magam nem emlékszem, hogy tavaly októberben megkaptam volna-e ezt a levelet

Előzmény: Profán Béni (44)
Profán Béni Creative Commons License 2004.08.03 0 0 46

off

Grácia szegény fejemnek:))

Azért hadd jelezzek valamit én is. A V.-topikban nem én kezdtem ezt az off-szálat három napja, hanem másvalaki, majdnem két héttel ezelőtt. De a másvalakiknek valamiért nem teccett szólni. Úgy látszik, az első tíz nap offolásai nem haladták meg a tűrésküszöböt. Csak az, hogy valaki holmi bizonyítékokat kért, és nem kapta meg.

on

Előzmény: szarvasmarha (45)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.08.03 0 0 45

"Átküldtek ide, mert nem ütöttem meg a rendkívül civilizált és racionális Vásárhelyi Mária-topik színvonalát. Szóval:"

ez így nem igaz.

csupán 3 nap után megkértelek hogy a lelkiismereti témát ne a Vásárhelyis topikban folytasd (folytassátok) tovább.

on.

Előzmény: Profán Béni (44)
Profán Béni Creative Commons License 2004.08.03 0 0 44

Átküldtek ide, mert nem ütöttem meg a rendkívül civilizált és racionális Vásárhelyi Mária-topik színvonalát. Szóval:

Budapest, 2003. október 16. (OS) - Az Országos Sajtószolgálat az alábbi
közlemény kiadására kapott felkérést:

Hosszú várakozás után megérkeztek a Lelkiismeret'88 csoport
vezetőjének, Kocsis Imrének, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti
Levéltárából kikért dokumentumai, melyet közzéteszünk mint a Lelkiismeret'88-ra
vonatkozó hiteles és fontos iratokat
.

Tesszük ezt azért is, mivel az utóbbi időben sok támadás érte a
csoportot amiatt, hogy a 88-as, mértékadó értelmiségiek által önkényesen
betiltott számot merészeli alkalmazni a csoport nevében, - bár az erről
szóló, cáfolhatatlan kommentárunkat (Konrád kontra Lelkiismeret'88) már
közzétettük internetes lapunkon -, másrészt mert újabban egy másik, ennél
alattomosabb rágalom terjesztése folyik csoportunk és annak vezetője ellen."

Segítene valaki: hol és mikor tették közzé?

Okos Mikulás Creative Commons License 2003.12.09 0 0 43
Szerintem egyszerű. A következő polgári kormány majd hasonló eszközöket alkalmaz. Lesz testüreg-motozás és ha a Gusztos félék engedély nélkül demonstrálnak kékre-zöldre lesznek verve, zaklatják és napokig bent tartják őket.

Hiszen ez demokratikus, nem?

Most igazoljátok a jövő tetteit... :)

Kár, hogy nekem ez nem esik jól, ellentétben veletek, de amolyan javító-nevelő szándékkal be lehet vetni időnként.

originalqszi Creative Commons License 2003.12.09 0 0 42
Ráadásul:
hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: dzsászti (41)
dzsászti Creative Commons License 2003.12.09 0 0 41
"És akkor mi van?"

Ez valasz volt erre: "azér nem mindegy hogy pl a vasutasok sztrájkolnak vagy pár 8 általános -t se végzett idióta bénítja meg egy 2milliós város életét."

Előzmény: Powersystem (38)
micu Creative Commons License 2003.12.09 0 0 40
Fogadok hogy ha mondjuk az elõzõ kormány idején szervez pár ifjú vörös fasiszta tüntetést OVI ellen akkor a mostani balos felháborodók messze nem lennének annyira felháborodva, max a rendõri brutalitáson amivel a diktatórikus Orbán rezsim fellép a demokrácia védelmezõivel szemben.
Előzmény: YaMo (-)
méregkeverő Creative Commons License 2003.12.09 0 0 39
Lehet tudni (majd egy hónappal késöbb), mi történt november 13-n????
Nagyon nagy probléma lehetett, ha most hallani (olvasni) róla elöször!!!
Előzmény: winstonsmith84 (37)
Powersystem Creative Commons License 2003.12.09 0 0 38
"Ja, tudtad, hogy a blokád szervezője diplomás ember, na ennyit a tályékozottságodról..."

És akkor mi van?

Előzmény: AgentOrange (14)
winstonsmith84 Creative Commons License 2003.12.09 0 0 37
2003. november 13-án Gyurcsány Ferenc sportminiszter néhány tucatnyi híve társaságában előzetesen nem engedélyezett megmozduláson vett részt az Oktogonnál, emlékeztetett Szijjártó Péter. A képviselő rámutatott: a rendőrség készenléti egysége nem vonult ki gumibotokkal és védőpajzsokkal felszerelve, és egyetlen lovas rendőr sem bukkant fel, hogy gátat vessen ennek a zsenge demokráciánkban várhatóan páratlan méretű rendzavarásnak. A rendőrség vezetői nem szólították fel megafonon Gyurcsány Ferencet és tüntető társait, hogy azonnali hatállyal oszoljanak szét, és ne próbáljanak ellenállni a rendőri erőknek, különben egytől öt évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti őket. A rendőrség nem oszlatta fel a néhány tucatnyi embert a főváros egyik legforgalmasabb pontján, noha a megmozdulás a közlekedés rendjének aránytalan sérelmét okozta, és számos polgárt akadályozott meg abban, hogy úti céljához zavartalanul eljusson.
2003. december 1.-én a Lelkiismeret"88 csoport vezetője, Kocsis Imre néhány tucatnyi híve társaságában előzetesen bejelentett, de a rendőrség által nem engedélyezett tüntetésen vett részt a Stromfeld Aurél utcában. A rendőrség készenléti egysége ekkor kivonult gumibotokkal és védőpajzsokkal felszerelve, és a lovas rendőrök egész hadserege bukkant fel a helyszínen. A rendőrség vezetői megafonon szólították fel Kocsis Imrét és néhány tüntető társait, hogy ne próbáljanak ellenállni a rendőri erőknek, különben egytől öt évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti őket. A rendőrség feloszlatta a néhány tucatnyi embert a főváros egyik legkevésbé forgalmas pontján, a késő esti órákban, arra való hivatkozással, hogy a tüntetés a közlekedés rendjének aránytalan sérelmét okozza.
Az Ön megítélése szerint alkotmányosan járt-e el a rendőrség akkor, amikor politikai alapon diszkriminálta Kocsis Imréék tüntetését, míg Gyurcsány Ferencet kivételezett bánásmódban részesítette, és szemet hunyt az előzetesen nem engedélyezett megmozdulás megtartása felett?
Hogyan fordulhat elő az, hogy a Belügyminisztérium által irányított rendőrség visszaél a közlekedés rendjének aránytalan sérelmére hivatkozó jogszabályi passzussal és politikai alapon kedvez bizonyos erőknek, míg a másik oldalon erőszakot alkalmaz a kormánnyal szemben kritikát megfogalmazó személyekkel szemben?
Mit jelent a közlekedés aránytalan sérelme? Ön valóban komolyan gondolja azt, hogy ötven vagy hatvan ember aránytalanul akadályozza a közlekedést a késő esti órákban egy kihalt mellékutcában akkor, ha kritikát fogalmaz meg a kormánnyal szemben, de egyáltalán nem akadályozza a közlekedést a főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontján akkor, ha az MSZP-t éltető röplapokat oszt szét a járókelőknek?

A demagóg

Lamperth Mónika szerint Szijjártó Péter demagóg, és csak azért tette fel a kérdést neki, hogy megbélyegezhesse a kormányt. Lamperth úgy tudja, hogy a rendőrség nem diszkriminál politikai alapon. Úgy fogalmazott: a Magyar Köztársaságban mindenki élhet alkotmányos alapjogaival.

Szijjártó Péter emlékeztetett: Gusztos Péter a december 3-i, TV2 Jó estét, Magyarország! című műsorában elmondott nyilatkozatára, melyben a szabad demokrata képviselő kifogásolta a szaporodó rendőrségi betiltásokat, így a Lelkiismeret 88 tüntetésének betiltását. Majd arra kérte a szabad demokratákat, hogy váltsák tettekre a szavakat, és ne szavazzák meg a miniszteri választ.

fidesz.hu

elemes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 36
a 62-63 lehet hogy forditva van.
Előzmény: elemes (35)
elemes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 35
YaMo,

neked nem valo a demokracia.
ajanlom tanulmanyozasra az alkotmanyt:
- 61. paragrafus: velemenynyilvanitasi szabadasgh
- 62. paragrafus: egyesulesi szabadsag
- 63. paragrafus: gyulekezesi szabadsag
ezek a paragrafusok azokra is vonatkoznak, akik a tieddel ellentetes politikai nezeteket kepviselnek.
azokra is, akik az enyemmel ellentetes nezeteket kepviselnek.
szelavi.

Előzmény: YaMo (21)
rohadt fog Creative Commons License 2002.09.23 0 0 34
Mert akkor még (talán) volt nekik.
Előzmény: Gamanimihungaria (27)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.09.23 0 0 32
a,b,c,d,dz,dzs,e,é,f,g,gy,h,i,í,j,k,l,m,n,ny,o,ó,ö,ő,p,q,r,s,sz,t,ty,u,ú,v,w,x,y,z,zs

Tanulmányozás végett. A karács a magyar abc-ről beszélt.

Ez a HH-s dolog meg elég sz@r duma, nem unjátok még ezt a próbanácizást? A profi provokátorok már leszoktak róla....

Előzmény: YaMo (30)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.09.23 0 0 31

az alkotmányos rend megdöntése nem jogos,
mégcsak nem is törvényes.

Megyó<>alkotmányos rend. Nézz utána, nincs a neve az alkotmányban. Tüntetni, kifütyülni minden demokráciában szabad. Kormányt lemondásra felszólítani is. Nem a Szovjetunió alkotmányát böngészted mostanában a NyusziNeten?

ezek egyszerű
terroristák.

Te meg 1szerű lélek vagy.

kicsit hasonlítanak a tálibokra, értelmi
szintjükben is.

Ez volt a legjobb.... :D

YaMo Creative Commons License 2002.09.23 0 0 30

(a,b,c,d,e,f,g,h)
1 2 3 4 5 6 7 8

88 = HH
(Heil Hitler)

nem csak ők használják a 88-at, hanem
sok neonáci szervezet is.

Előzmény: Wic (29)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 29
Mert a magyar ABC 8. betűje: "dzs"
(a, á, b, c, cs, d, dz, dzs...)

Igy a nevük valójában: Lelkiismeret 'dzsdzs

Wic

magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 28
mert akkor alakultak, tiltakoyván az erdélyi falvak lerombolása ellen.
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.09.23 0 0 27
Miért "88" a nevük?
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 26
>> csak egy ilyen utálatos, irígy , tolvaj kiskirály jutott nekik

akiről végül nem sikerült bizonyítani, hogy hatalmas vagyont lopott össze. Minden rendben volt az ő és a felesége vagyonbevallásával. De a "kapátlopási ügybe keveredett" hazugságmagvakat sikerrel elültették a kis agyacskádban, s ott láthatóan ki is kelt.

Wic

Előzmény: YaMo (10)
Geyza Creative Commons License 2002.09.23 0 0 25
A fenét terroristák!

Buta, frusztrált emberek.

Előzmény: YaMo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.23 0 0 24
Te nem vagy normális.
bendeguznakvere Creative Commons License 2002.09.23 0 0 23
Nyilvan nem voltal kint a hid blokadon. Csak felvilagositaskepp a terroristak gyilkolni szoktak es nem bekesen tüntetni, megha az esetleg alkotmanysertö is. Azt hiszed, hogy 56-ban az emberek nem voltak alkotmanysertök? Dehogynem! Megis büszkek vagyunk azokra az emberekre, akik ki mertek allni az elnyomo kommunistakkal szemben. A rendörök ezzel szemben a szadeszos belügyminiszterünk paracsara megvertek az embereket. Nekem egy közelallo haveromat vertek meg, aki meg egy legynek sem tudna artani. Hol vannak a mindent kinyomozo ujsagirok, akik nyomoznanak az ügyben? Aki nekem ezek utan azt mondja, hogy sajtoszabadsag van, az nem lat a sajat szemetöl.
KyshTurul Creative Commons License 2002.09.23 0 0 22
A publikált Szonda Ipsos kutatás szerint továbbra is Medgyesssy Péter kormányfő a legnépszerűbb magyar politikus. A köztársasági elnök a 3. helyen áll, Orbán Viktor volt miniszterelnök pedig a 23. a listán.
Előzmény: AgentOrange (20)
YaMo Creative Commons License 2002.09.23 0 0 21

"aki fellazad jogos indokok miatt,"

az alkotmányos rend megdöntése nem jogos,
mégcsak nem is törvényes. ezek egyszerű
terroristák.

kicsit hasonlítanak a tálibokra, értelmi
szintjükben is.

Előzmény: bendeguznakvere (18)
AgentOrange Creative Commons License 2002.09.23 0 0 20
hja, baloldali azonosulás..."velünk az ország", meg ilyesmi...no comment:-))
Előzmény: bendeguznakvere (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!