Eltelt 2 nap és nem tudok mit kezdeni magammal...visszamennék ha lehetne.Veletek bármikor. Most hogy vége, csak most jöttem rá hogy milyen jó is volt lejárni Szakállra...
Most ennek vége...
Sokmindent valósítottunk meg együtt és szeretném megköszönni nektek hogy együtt játszhattunk, szagoltuk egymás lábszagát:)
Jól éreztem magam veletek és bármikor ujrakezdeném...
7 nap emberek! Remélem mindenki összeszedi magát. Lehet készülni, ez nem egy selejtező lesz...saját légköre van! És az első meccstől élesben megy! Hajrá Magyarok!
A szolnoki Széchenyi Gimnázium nevében köszönetet szeretnénk mondani tökéletes rendezésért. A fiú V. korcsoportban országos diákolimpiai bajnok lett csapatunk. Tagjai:HARANGOZÓ SZILÁRD,RIMÓCZI DÁNIEL,TÚRÓCZI GÁBOR,BUJÁKI BENCE,ZÉRCZI DÁVID ,fekészítő tanár :TÖRÖK JUDIT ,segítő:HARANGOZÓ ANDRÁS
Múlt szombaton reggel volt szerencsém látni az U19-es VB prezentációját.
2009 május 6-10. Turku és Raisio
165 km-re Helsinkitől lesz a verseny, a B csoportos Raisio-ban, a Kerttula Sport Hall-ban, ami alapvetően röplabda csarnok, és 700 néző fér be.
Az A csoportos Turku-ban, a Turku Arena-ban ahol 4400-as a lelátó, és hokicsarnok.
A neten már lehet jegyet venni, a www.lippupalvelu.fi oldalon (remélem jól írtam fel:)
A finn oldal már működik: www.u19mm2009.fi
Januártól angolul is a: www.wfc2009.fi
A meccsek: május 6. 15.30 Magyarország-Lengyelország május 7. 15.30 Japán-Magyarország május 8. 15.30 Magyarország-Ausztria május 9. helyosztók és elődöntők május 10. döntő