Tegnap eljegyzés volt nálunk, és halat főztem.7 kiló ponty, 2 kiló törpe és 1 kiló keszeg volt az áldozat.
Minden vendég szegedi volt, és kétpofára zabálták a halat bajai módra, tésztával. :-))
Öröm volt nézni,...
Mindez stimmel, kedves Gábor, a fotó vaalóban egykori időket idéz, de ezzel az 1749x1122-es képpontmérettel eléggé szétszabdaltad a topikot. Talán nem ártana kissé szűkebbre, mondjuk felére méretezni :).
"Amúgy lenne egy kérdésem:
volt a BSK-nak anno a 70-es évek végén egy öreg Ikarus busza.Ki tudja, mi lett vele?Valamikor '81-ben még láttam a sportpálya körül.."
Kedves Gábor, fociberkekben utánakérdezek és jelzem. Egyébként Kiskunhalason fut kettő is a "farosból", nosztalgiajáratként üzemelnek, veteránutó találkozókon is megszoktak jelenni. Csodaszép állapotban vannak :)! Majd felfogom pakolni ide őket, csak most szarakodik a nexus, hol működik, hol nem, remélem nem fog véglegesen behányni :(.
(Működik a nicked alatti emil?)
Kedves Mijo!
Békés, boldog, lelkiekben gazdag karácsonyt kívánok neked és az egész családnak!
ha kérhetlek, tolmácsold ezt Sanyi nagybátyámnak is!
Üdvözlettel: Márton Gábor
Kedves Gábor, előbb-utóbb csak felbukkannak más földijeink is!
Addig is, Isten éltesse csemetéteket, gratulálok, és jó egészséget kívánok úgy a kicsinek, mint a kedves Nejednek :)! Te meg avasd be az újszülöttet mielőbb, a halételek imádatába!
Nem tudom, benéz-e ide egyáltalán valaki, de örömmel értesítem szülővárosom polgárait, hogy tegnap este világra jött egy újabb reménybeli halászlé-hívő, Márton Anna Blanka néven, 4120 grammal és 53,5 cm-rel.Ezzel ő az ötödik a sorban, aki szereti Baját, aki-bár máshol él-bajainak vallja magát.
Kedves bajaiak, ennyit tudtam tenni szeretett városomért-most ti jöttök.
Szia Mijo!
Nem tudom az okát.Talán kevés vidéken élő bajai van, aki netközelben él,vagy nincs mit mondaniuk,vagy nem érdekli a téma.
Nekem lenne néhány észrevételem, de az nem ide való, úgy hiszem.
az érdektelenség miatt el fog süllyedni, de ez van.
Ha lesz egy kis időm, benézek hozzátok, most eléggé el vagyok havazva.
Üdvözlettel:Gábor
Nagyon szívesen, Gábor, bár nem igazán értem amit a moderátorokról írsz, lévén ők éppen annyira fórumunk javát akarják, mint bármelyikünk a jóérzésűek közül. Minden esetleges ezzel ellentétes felhanggal szemben, hidd el, hogy ez így van :)!
Kösz, MIJO a "nullázást".Te legalább +értetted,mi vezetett rá, hogy írjak.(Nem úgy a baja-így kis b-vel!-moderátor)
Remélem, nem én vagyok az egyetlen, aki messze él,érdekli szülővárosa sorsa.Várjunk..
Kedves Gábor, próbálkozásod mindenképpen üdvözlendő, talán jobban megmoccan a nép, bár nagyon úgy tűnik, hogy az emberek igencsak el vannak foglalva mindennapos ügyes-bajos dolgaikkal, így már lassan arra sem marad idejük, hogy virtuálisan folytassanak barátkozást. Az élőben történő kapcsolatápolás ritkulását, sajnos vissza tudom igazolni, hol vannak már az egykori közös bulik, meghitt adomázások és italozások :(...
Sziasztok mindenkinek!
Nemrég találtam rá szülővárosom, Baja internetes törzsasztalára.Miután nem Baján élek, de érdekelnek az ottani történések,rávetettem magam az információkra.Feltűnt azonban vmi:nagyon kevesen írnak nektek olyan emberek,akik Bajához kötődnek, de nem Baján laknak.Lehet,hogy azért,mert a topicokban kevés olyan téma van, ami lehetőséget adna a hozzászólásokra,lehet,hogy azért,mert nem tudnak vagy nem akarnak belebonyolódni személyes természetű vitáitokba.Pedig,higgyétek el,meg kellene hallgatni őket is,mert ők olyat tudnak, amit ti nem:kint is vannak meg bent is.Kívülről látva segíteni tudják a "bentieket",titeket,bajaiak.Nekik,nektek nyitom ezt a topicot.Beszélgessünk!
Márton Gábor
volt Baja,Kölcsey Ferenc u.47
jelenleg Zsombó,Kodály Z.u 41 sz. alatti lakos