off
Miért kell rögtön köpni 1et ?
on
Bennem is felmerült, hogy a jobb oldal
(1) vagy NEM gondolkodik,
(2) vagy VAN valami a tarsolyban, csak - én, mint szimpla átlagpolgár - NEM látom meg ...
Kiváncsi vagyok, mi lehet ennek sok fazsságnak a hátterében. Az is lehet, hogy NINCS semmi, egyszerűen buták. Szomorú vagyok.
te tudod miért hülye? vagy miért tűnik annak? mi az oka? szerinted?
itt a fórumon két féle topiklakó van.
a bennfentes, meg az amatőr.
agyműködést csak annyiban látok, hogy ki emlékszik jobban?
azon kezdtem agyalni, ennyire hülye nem lehet. akkor meg miért csinál állatságokat?
pénzzért. gondolom. nem biztos, hogy így van ahogy leírtam, de lehetne így is akár.
nem?
:)
aszongya magában: most megszívtuk a választást, de sebaj. összerántok egy csomó olyat, akik szemmel láthatóan imádnak a semmiben politizálni, hiszen ha nem így lenne, már rég itt lennének. mondjuk legyenek polgári körök. csak jobban hangzik, mint kommunista sejtek nem? aztán lekopok a fideszről szép lassan. azoknak úgyis annyi, hiszen a komcsik most szépen kinyírnak mindenkit akivel lopkodtam. engem úgyse tosztatnak, mert akkor én is oda verek nekik, hiszen ők velem együtt nyúlnak bele mindenbe. amikor már a fidesz is elvesztett minden rajongót, meg a kormány is hiteltelen lett, elkezdem a hajrát, egy jó kis népszavazással. ripszropsz össze rántok akár egymillió aláírást, hiszen minden polgári kör és azok holdudvara ég a vágytól, hogy arctalanul tegyen valamit. én várok egy évet, akkor úgyis szabira megy az egész állam aparátus és elkezdek zúgolódtatni. addigra annyira eltávolodok a napi érdemleges politikától, hogy szinte hitelesnek látszom talán azok szemében is, akik most nem rám szavaztak. persze elképzelhető hogy a népszavazás nem tesz engem királlyá, de mindenképpen jelentős erőt ad nekem. csípnek minket a németek, úgy anblokk jól állunk az euba vezető úton. nem kell nekik kerék kötő. pénzt meg csak valamiért kapok. például közmegeggyezésért, amit most lógva hagytam a felemás nyilatkozatokkal, amit úgy fikáznak azok, akik nem tudják mit akarok.
:)