Keresés

Részletes keresés

Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.09.22 0 0 12
gondolod, hogy sima gyógyszer megvonás eredménye ez a politikai ámok futás? hm hm. ez eszembe se jutott.
Előzmény: KyshTurul (8)
BoGar Creative Commons License 2002.09.22 0 0 11
"Miért kell rögtön köpni 1et ?" Talán nem én vltam az első, tehát kérdezd töle!
Előzmény: tne (10)
tne Creative Commons License 2002.09.22 0 0 10
off
Miért kell rögtön köpni 1et ?
on
Bennem is felmerült, hogy a jobb oldal
(1) vagy NEM gondolkodik,
(2) vagy VAN valami a tarsolyban, csak - én, mint szimpla átlagpolgár - NEM látom meg ...

Kiváncsi vagyok, mi lehet ennek sok fazsságnak a hátterében. Az is lehet, hogy NINCS semmi, egyszerűen buták. Szomorú vagyok.

Előzmény: BoGar (9)
BoGar Creative Commons License 2002.09.22 0 0 9
Például OVi-nál?
Előzmény: KyshTurul (8)
KyshTurul Creative Commons License 2002.09.22 0 0 8
Egyeseken a gyógyszer megvonás tünetei mutatkoznak
Előzmény: Sipaki Lóránd (-)
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.09.22 0 0 7
te tudod miért hülye? vagy miért tűnik annak? mi az oka? szerinted?
itt a fórumon két féle topiklakó van.
a bennfentes, meg az amatőr.
agyműködést csak annyiban látok, hogy ki emlékszik jobban?
Előzmény: wizes (4)
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.09.22 0 0 6
azon kezdtem agyalni, ennyire hülye nem lehet. akkor meg miért csinál állatságokat?
pénzzért. gondolom. nem biztos, hogy így van ahogy leírtam, de lehetne így is akár.
nem?
:)
Rákattantam Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5
Ennyit tudsz?
Előzmény: Sipaki Lóránd (2)
wizes Creative Commons License 2002.09.22 0 0 4
Gyorsan mondd meg neki, mivel ő sem tudja!
misimacko Creative Commons License 2002.09.22 0 0 3
kérdezze meg orvpsát, gyógyszerészét !
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.09.22 0 0 2
szarvasmarha Creative Commons License 2002.09.22 0 0 1
000
Rákattantam Creative Commons License 2002.09.22 0 0 0
00
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.09.22 0 0 topiknyitó
aszongya magában: most megszívtuk a választást, de sebaj. összerántok egy csomó olyat, akik szemmel láthatóan imádnak a semmiben politizálni, hiszen ha nem így lenne, már rég itt lennének. mondjuk legyenek polgári körök. csak jobban hangzik, mint kommunista sejtek nem? aztán lekopok a fideszről szép lassan. azoknak úgyis annyi, hiszen a komcsik most szépen kinyírnak mindenkit akivel lopkodtam. engem úgyse tosztatnak, mert akkor én is oda verek nekik, hiszen ők velem együtt nyúlnak bele mindenbe. amikor már a fidesz is elvesztett minden rajongót, meg a kormány is hiteltelen lett, elkezdem a hajrát, egy jó kis népszavazással. ripszropsz össze rántok akár egymillió aláírást, hiszen minden polgári kör és azok holdudvara ég a vágytól, hogy arctalanul tegyen valamit. én várok egy évet, akkor úgyis szabira megy az egész állam aparátus és elkezdek zúgolódtatni. addigra annyira eltávolodok a napi érdemleges politikától, hogy szinte hitelesnek látszom talán azok szemében is, akik most nem rám szavaztak. persze elképzelhető hogy a népszavazás nem tesz engem királlyá, de mindenképpen jelentős erőt ad nekem. csípnek minket a németek, úgy anblokk jól állunk az euba vezető úton. nem kell nekik kerék kötő. pénzt meg csak valamiért kapok. például közmegeggyezésért, amit most lógva hagytam a felemás nyilatkozatokkal, amit úgy fikáznak azok, akik nem tudják mit akarok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!