Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.20 0 0 0
Ahol olyan 0-k vetítenek, mint egy bochkor, az a hajó inkább süllyedjen el.
Egyébként van ebben is marhaság, mert a "Mire a levelek lehullanak, katonáink hazatérnek" mondás II. Vilmos német császártól származott, de nem baj.
Gery CyberJunkie Creative Commons License 2002.09.20 0 0 topiknyitó
Narancs, nagyon anno:

"Idén is kifut a Médiahajó, a tej, és számos verhetetlen tizenegy a zöld gyepre és a kék Dunára. Laptársaink már mind kijelölték csapatukat. Amolyan paranoid kabarettista modorban nevezünk mi is. Fiaink (lányaink) emelkedő számsorrendben a következők:

Szvatopluk, az ismert szlovák üzletember, a SLOVS´TEX osztályvezető-helyettese, a kishatárforgalom atyja, a munkaruhabizniszben, tornacipő-rohasztásban maradéktalan érdemeket szerzett self made man, a róla elnevezett légfrissítő feltalálója, a lósport szerelmese, ingatlanügyi pechvogel. Hurbanovo Arany Fácánja.
Anno Decebal (más források szerint Dazumal), a dákó bevezetője a rex nevű küzdősportban, a drobéták hőse, mioritikus daltulajdonos.
I. Ferenc József esztéta, a körutak feltalálója, a Blaguss Reisen egykori idegenvezetője, a Nagy Generáció jóstehetsége. (Mire a levelek lehullanak..., Hull az elsárgult levél és más slágerek szerzője.) Beengedő a Budai Ifiparkban.
Szokoli Musztafa, a táskarádióra tejgumival felerősített zsebtelep feltalálója, bosnyák hazafi, a Fővárosi Vízművek és Gőzfürdők örökös elnöke. A Hívósfájert az Olimpiára mozgalom ügyvezető elnöke.
Gerő Ernő Pozitív, a katalán konyha szerelmese, Barcelona városának áldott nevű (Pedro) díszpolgára, a Hídavatás című ballada társszerzője. Az orkánkabátexportban elévülhetetlen érdemeket szerzett finn dizőz.
Czinege Lajos, Péchy Blanka-emlékérmes artikuláns, a kaszópusztai ornitológiai körzet énekesmadár-ügyi főparancsnoka, a szénfejű izzó feltalálója, a rablórömi koronázatlan királya. Szolnoki lakos.
Prónay Pál, Dunán(Lajtán)túli kisország-alapító, szamaritánus és bicskás pecsenye. A konzervnyitógyártás forradalmasítója. A Munka Vörös Zászló Érdemrendjének többszörös kitüntetettje.
Báthory Erzsébet, a magyar testápolás megalapítója és nagyasszonya, a Magyar-Román Baráti Társaság Vlad Tepes-díjas pénztárnoka. A Magyar Hölgyegyleti Véradó Mozgalom iniciátora.
Rózsa Sándor tévészemélyiség.
Jacques Clemenceau vendégjátékos, Trianon város kisegítő iskolai pedellusa, az önkötény nevű labdarúgócsel szabadalmának társtulajdonosa. A Tigrisbukfenc kiötlője.
Búvár Kund, biztos, ami biztos."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!