Nnnna, ma tenyleg leadtam az install CD-t (elvben november vege volt a hatarido), ejfelig van loginem, de azt hiszem az utolso masfel orat mar nem hasznalom ki. Bye.
Jaj csak annyi zsetonom lenne, ahany bucsutopicot vegigneztem man' a PolForumon. ;-)))) De ez egyszeruen torvenyszeru, neha mindenkinel betelik a pohar es bekattan egy kicsit. Ez kinel ugy csapodik le, hogy itt hagy mindent, kinel maskepp. (Anno pl. Wagner urat hajtottam az orulet fele, mert amikor razni kezdtek a tabulat akkor en is ki voltam akadva es kerestem egy ideig a gerinctelen (ezt meg ma is fenntartom) polmoderatort, aki minden kozlemeny nelkul torolte egy topicomat, utanna meg sunnyogott es meg veletlenul sem mondta meg miert.) Aztan 5 hetig elhuztam nyaralni, es jo volt. :-) Azota meg dial-upom van DSL helyett igy toredeket toltom itt annak az idonek amit tavaly itt toltottem. De van am elet a PolForumon tul is ... :-) fo, hogy azt elvezzuk vagy/es toltsuk hasznosan.
Mindenesetre Akos en is sajnalnam ha elmennel, de ha meg vagy egy ideig, akkor lecci szolj mar hozza a "Hobboldali onvizsgalatot ker a Jobbik" topichoz, mert azt a jobbosok eddig kulonosen kerultek, Te meg azert csak mervado vagy.
nekem február 14-ig van még olcsó (8k) netem, utána nem tudom, hogy mi lesz...
chello-t nem akarok, mert az 11k, és egy kalap semmi, ráadásul többet kellene foglalkoznom az oskolával is. lássuk be, az fontosabb, mint a politika fórum :)
szóval ilyenek miatt tartok egy kis pihit, persze csak átvitt értelemben, mert a tasztalon és más fórumokon azért megtalálható leszek, de az időm legnagyobb részét a polfórum vitte/vette el.
egyszerre kaptunk letiltást Torres mesterrel, 1-1 hónapot. néhány napja kaptuk vissza a nickünket, én emileztem neki tegnap, hogy újra jöhet, de még nem láttam...
ez komolyabb érv! keress új munkahelyet, vagy valahogy oldd meg! lehet, hogy mozgalmat kell indítanunk? minden fórumozó kijelenti, hogy búcsúzik, mert képtelenség kifizetni a világ legdrágább internet díjait! hátha beijednek a főokosok!
Már alig vagyunk páran! Bár nekem is sokszor elment a kedvem a forumtol... Leginkább a demagogia nyomaszt... Van, ahol értelmetlen bárminemü hozzászolás...
Örülök, hogy így gondolod.
Ennek ellenére ez egy sajnálatos és folyamatos tendencia, több, mint tíz éve. Ez az (egyik) oka, hogy jobbra "lökődtem". Az ellenvélemény hisztérikus és hangos és türelmetlen és gátlástalan negatív jelzőkkel való felcimkézése.
Ha valóban tárgyilagosan szemléled a dolgokat, talán szembe 5lik, hogy jelzőid közül a demagógia valóban illik az elmúlt kormányra (melyikre nem ?), a többi erőteljesen és hatásosan sulykolt mellébeszélés.
"Ami kicsit jobbra van, az szélsőség, demagóg, irracionális, felelőtlen"
Szó sincs ilyesmiről szerintem. Szerintem nem az a szélsőség, a demagógia, az irracionalitás és a felelőtlensét ami jobbra van, hanem az, ami tényleg az!
"sem igaz, hogy a konzervatív eszme irracionalizmuson alapulna. "
Épp ezért nem konzervatív eszme az, amit Orbán képvisel, ha egyáltalán eszmének lehet nevezni.