Keresés

Részletes keresés

suto Creative Commons License 2005.11.15 0 0 163
Ja. Én ma megtudtam, hogy az MSZP programja a jövő évi választásokra a szélkakas :)
Előzmény: Wic (162)
Wic Creative Commons License 2005.11.15 0 0 162

ideje felhozni.

magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.24 0 0 161
Szégyeld
Előzmény: magyarpolgar (160)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.24 0 0 160
Nektek mindenki uszító meg rasszista aki tőletek jobbra van.

Gyégyeld magad Te.

Én nem szégyellem magam. (helyetted sem)

Előzmény: flaci.2 (159)
flaci.2 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 159
Amikor pénzt kért az ATV a reklámokért a tisztelt jobb oldal felháborodott. Vége van már a TV-ben urakodo Fidesz mocsot nézzenek a TV nézök .
Ugy nyaltak a TV-vezetök, hogy idáig halottam a nyelvcsapásokat. Ingyen hirdetés ingyen kampány
Kiváncsi vagyok meddig lesz közszolgálat a rádióban, Vasárnapi ujság nevezetű förmedvény, nyiltan uszító rasszista, szégyelheti az ország hogy ide juutott. Ennél kisebb hibáért most mondott le a német igazságügyi miniszter.
Mikor takarodik ki a Kondor a rádióbol.
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 158
Nem.
De valamiért azt nézik többen.
Én még emlékszem a Fidesz MTV-s reglámjára.
Az se vót kötelező.
Előzmény: magyarpolgar (157)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 157
nem kötelező kampányolni a kertvben
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (156)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 156
Nem kötelező hírdetni, nem kötelező nézni.
Előzmény: zsemlemorze (155)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.09.23 0 0 155
"Ps: a "kereskedelmi tévék" a maguk pénzét és műsoridejüket arra pazarolják amire csak akarják.
"

Jellemző libsi vélemény.

A maguk pénzét a maguk hirdetőiből fejik, akik meg a fogyasztót fejik, aki meg én vagyok, akit elhülyítenek...
Etikuss, nem? Szal pénzért lehet aljas, egyoldalú, így teccik érteni?
KerTV rulez...

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (149)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 154
bocsi ezt nem én nyitottam.
Azt hittem az ATV-s topikba írok lassan a kettőnek ugyanaz a témája. A többi természetesen jogos.
Előzmény: magyarpolgar (152)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 153
>> MIÉRT KELL EZT NEKEM MINDEN REGGEL LÁTNOM A VÁLASZTÁSOKIG????
Mert most az MSZP ga(rá)zdálkodik a pénzünkkel.

Wic

Előzmény: Rigoletta (151)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 152
Ez a topik nem erről szól.
Tudom mert én nyitottam.
Erről vannak más topikok.

Az nem valami egészséges közszolgálatiság amikor a médiumok 99%ából döl a baloldali kampány és van 1% ami -igaz - köztv és legalább nem mocskolódik a jobboldal felé. A kereskedelmi tévékre is vonatkozik a közszolgálatiság.

Nem lehet kiegyensúlyozottságról beszélni így. Persze már könnyű most már az M1 is beállt a sorba. Nincs miről beszélni. Teljes tarolás.

Gyulay püspök Úr beletekintett a műsorba miután úton-útfélen kisiskolás gyerekeket hallott arról beszélni, hogy éppen ki-kivel kefél élőben. Hogyan ítélhetné el a műsort ha bele sem tekint és meg nem tapasztalja.

Rigoletta Creative Commons License 2002.09.23 0 0 151
Egy kicsit visszavehetnél az arcodból....

Arról beszélj, hogy a nyíltan szoclibsi seggnyaló Naptévé visszakerült az MTV1-re ezáltal nézhetetlenné vált a köztévén a reggeli műsor.

Meg arról, hogy ma reggelre - minő meglepetés - kiplakátolták Újpesten a Tél utca összes lámpavasát valamilyen aktakukac rendkívül antipatikus középkorú szoc. képviselő portréjával. Tisztára mint Causescu idejében. Nem lennék meglepődve ha a Rózsa utca is ki lenne plakátolva végig.

MIÉRT KELL EZT NEKEM MINDEN REGGEL LÁTNOM A VÁLASZTÁSOKIG????

Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 150
>> Most arról van szó, hogy Orbán Viktor volt miniszterelnök befolyását felhasználva, a "köztévén" ingyenesen adatta le

Medgyessy mennyit fizetett a "Népünnepély" beszédje leadásáért?

Wic

hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 149
Most arról van szó, hogy Orbán Viktor volt miniszterelnök befolyását felhasználva, a "köztévén" ingyenesen adatta le pártja demonstrációját maga mellett.
A "köztévé" talpnyalói (M1, M2, Duna) mindent megtettek azért, hogy bebizonyítsák hűségüket és töretlen hitüket a vezérnek.
Mindezek ellenére a választásokat elbuktátok.
Most foggal-körrömmel harcoltok azért a minimális hatalomért amit a helyhatósági választások eredményei nyújtanak.
Nem csak a hatalomért, hanem az azzal járó anyagi juttásért is harcoltok, ha kell, egymás ellen is.
Tegyétek.
De ha buktok, ne a szavazatokat számoljátok újra és újra, hanem magatokat, hogy valóban annyian vagytok é mint hiszitek.

Ps: a "kereskedelmi tévék" a maguk pénzét és műsoridejüket arra pazarolják amire csak akarják.
Láthatod a BB-t még Gyulay Pispek úr is nézi.

Előzmény: magyarpolgar (148)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 148
A Kossuth téren olyan rendezvény volt amin annyi ember vett részt, hogy létjogosultsága volt a közvetítésnek másrészt a miniszterelnök mondta.

Medgyessyt is közvetítik.

Lehet vitatkozni a TF es dolgon. Valóban kampány volt. De emellett az összes kertv egyenesben közvetítette amikor Kuncze, Medgyessy, Kupa rohant Göncz papához fejsimogatásra ezalatt.

MEg lehet kérdőjelezni az Orbán kormány alatt a közszolgálatiságot. Miközben a 80%-os nézettségű kertvk ezerrel nyomták az ellenkampányt. Erről már kifejtettem a véleményem. Sok ilyen topik volt. A magyar médiaviszonyokat taglalva. Szerintem lehetett közvetíteni mindkettőt. Mellette közvetítették a baloldal eseményeit is - már amikor voltak.

DE MOST NEM ERRŐL VAN SZÓ.

1. MOST ARRÓL VAN SZÓ, MIT MONDOTT AZ MSZP A KÖZSZOLGÁLATISÁGRÓL A KAMPÁNY ALATT ÉS MOST MIT TESZ.

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (146)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 147
Medgyessy "Népünnepély" beszédét is közvetítette az M1. Igaz, kicsit kevesebben voltak, kevesebben is nézték. De érdemes volt közvetíteni, ellentétben Orbán beszédeivel, amire egész kevéssel többen voltak kíváncsiak.

Wic

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (146)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 146
Az álmodozás a Ti erőségetek.
Fel voltál é háborodva mikor mindhárom "köztévé" Orbán TE beli és Kossuth téri beszédit mint közérdekü közleményt adta le közpénzen többször is? (közkívánatra :O)
Hánytál é akkor magadra?
Vagy most lehánynád é magad?

Jutott é az elmúlt években eszedbe a sajtószabadság vagy az, hogy milliók ellenében nem lehet kormányozni?

Tudod Lucullus anno faspatulákat használt a hányás elősegítésére. Nézz körül betegágyadnál.

Előzmény: magyarpolgar (142)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 145
Hja, egész Budapest is tele van Gy. Németh Erzsébettel és az ilyen szövetséges plakátokkal. Van erről topic is.

Wic

Előzmény: magyarpolgar (144)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 144
mellesleg az mszp-s az 20 oldalas füzetke.
a polgári oldal jelöltje az egy B5-ös lap.

Egyébként itt nálunk Veszprémben az egész város fontosabb útjain az összes kandelláberen egy mszp-szdszes piros-kék hirdetés van "szövetségben a kormánnyal" cimmel az egyik oldal egy kampányszöveg egy fémtáblán a másik oldal egy szintén fémtábla egy kék nagy nyillal ami erre a táblára mutat. Ráadásul város összes bevezető útjain az egész úton átlógó piros-kék transzparens van hasonló szöveggel + a belvárosban is egész utcán két ház közé kifeszített transzparensek láthatók.

Megállapítottam, hogy hirtelen de sok pénzük lett kampányolni.

Előzmény: magyarpolgar (141)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 143
Gyógyulj meg mielőbb.

Remélem, akkor mi is kapunk ilyen füzeteket. Ha kapunk, és Te még beteg vagy, és a feleségem nem dobja rögtön nagyívben a kukába az MSZP-s szórólapot, amint kivette a postaládából, bescannelem (ha addig nem előznek meg minket :-) )

Wic

magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 142
beteszem ide is azt amit a köztévés topikba raktam felháborodásomban mert nagyon neg. kampány szaga van.

Most nézem a Kovács Kuncze ismétlést a napkeltében Ezegyszerűen hányingerkeltő.

A köztévében a műsorvezetőnő így vezeti be a műsort:

"Az első 100 nap letelt, a koalíció megtette a magáét"

ÉGBEKIÁLTÓ!

Aztán Kovács folyamatosan vezérnek titulálja Orbánt meg pöcsözik.

Aztán anélkül, hogy a megszólított fél megvédhetné magát egyoldalúan fikázzák Orbánt - nem arról beszélnek ők mit csinálnak hanem mit csinál Orbán.

Most éppen ott tart Kovács elvtárs, hogy Szálasihoz hasonlítja Orbánt.

MOst Kuncze a dilettáns fidesz programról beszél.

Ébresztő elftásak Ti vagytok hatalmon, beszéljetek magatokról

EZ A KÖZTÉVÉ?

ODAMEGYEK ÉS LEHÁNYOM!

SAJTÓSZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!
EGYENLŐSÉGET!!

MAgyarpolgár

magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 141
be tudom de nem most. Most beteg vagyok és itthon vagyok itt meg nincs scanner.
De megteszem.
MEllesleg azt hiszem az mszp-s füzet országos kiadványnak látszik szerintem -persze nem biztos-
mert az első oldalon MEdgyessy szózata található.
Gondolom kicserélik a várost meg a polg.mesterjelölt képét.

A füzetnek az a címe, hogy "Új fejezet".

Előzmény: Wic (137)
volante Creative Commons License 2002.09.23 0 0 140
Különben meg ki kérte, hogy magyarázzák félre? Nem szólalt volna meg Horn és Kovács, és nem magyarázták volna félre, nem lett volna semmi gond.

:-)

Előzmény: Árgyélus királyfi (139)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 139
>A 23 milio románt meg szándékosan félremagyarázták az most is tény hogy jöhetnek.>>

Havat lapátolni; vagy mi? :-DDD

Előzmény: flaci.2 (131)
volante Creative Commons License 2002.09.23 0 0 138
Jó ötlet, aztán elemezhetnénk, melyik mennyire negatív vagy durva.
Előzmény: Wic (137)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 137
be tudod scannelni mindkettőt? Csak hogy mindenki lássa a tényeket...

Wic

Előzmény: magyarpolgar (135)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 136
Kedves Fikanick.Laci.2!

>> A 23 milio románt meg szándékosan félremagyarázták az most is tény hogy jöhetnek.

Tévedsz. Van egy törvény, ami szabályozza a külföldi munkavállalók maximális számát. Ez a törvény jóval korábbi, mint az Orbán-Nastasse megállapodás.
De ez a tény az MSZP frontembereit nem zavarta annak az ordas hazugságnak a többszöri elismétlésében, hogy 23 millió román jöhet Magyarországra, elvéve a munkát a magyaroktól.

Wic

Előzmény: flaci.2 (131)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 135
összehasonlítás kedvéért idetenném a polgári oldal által bedobbott anyagot:

"Sikeres vezetést sikeres várost
8-év 8 cél
Meggyőződésem, hogy nagyívű várospolitikát csak két ciklus alatt lehet megvalósítano-miként ez a fejlett demokráciákban is szokás. Ennyit kérek nem többet!

Megteremteni a minőségi munkahelyek városát és a gazdasági stabilitást.
MEgerősíteni a helyi vállalkozások szerepét és a belső vásárlóerőt.
Megőrizni a város természeti, történelmi értékeit.
Meghatározó erővé válni a régióban -tudományos, oktatási és kultúrális központtá fejlődni.
Megreformálni a város közlekedési rendszerét.
MEgszerettetni a várost az egyetemi hallgatókkal, turistákkal, a befektetőkkel.
Megszépíteni az utakat, parkokat, játszótereket, közintézményeket.
Megnyerni a vállakozók bizalmát, a helyben működő vállalkozásokat a virágzóbb Veszprémért!"

Ennyi és nem több.
Szó sincs benne a jelenlegi kormányról.

Szóval lehet összehasonlítani a két kampányt most (is).

Előzmény: magyarpolgar (132)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.09.23 0 0 134
Ezzel egyébként ismét elismerték egy hazugságukat, mármint, hogy durva lejárató negatív kampányt folytattak. Ezt annakidején nem ismerték el.
Előzmény: magyarpolgar (133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!