Amikor pénzt kért az ATV a reklámokért a tisztelt jobb oldal felháborodott. Vége van már a TV-ben urakodo Fidesz mocsot nézzenek a TV nézök .
Ugy nyaltak a TV-vezetök, hogy idáig halottam a nyelvcsapásokat. Ingyen hirdetés ingyen kampány
Kiváncsi vagyok meddig lesz közszolgálat a rádióban, Vasárnapi ujság nevezetű förmedvény, nyiltan uszító rasszista, szégyelheti az ország hogy ide juutott. Ennél kisebb hibáért most mondott le a német igazságügyi miniszter.
Mikor takarodik ki a Kondor a rádióbol.
"Ps: a "kereskedelmi tévék" a maguk pénzét és műsoridejüket arra pazarolják amire csak akarják.
"
Jellemző libsi vélemény.
A maguk pénzét a maguk hirdetőiből fejik, akik meg a fogyasztót fejik, aki meg én vagyok, akit elhülyítenek...
Etikuss, nem? Szal pénzért lehet aljas, egyoldalú, így teccik érteni?
KerTV rulez...
Ez a topik nem erről szól.
Tudom mert én nyitottam.
Erről vannak más topikok.
Az nem valami egészséges közszolgálatiság amikor a médiumok 99%ából döl a baloldali kampány és van 1% ami -igaz - köztv és legalább nem mocskolódik a jobboldal felé. A kereskedelmi tévékre is vonatkozik a közszolgálatiság.
Nem lehet kiegyensúlyozottságról beszélni így. Persze már könnyű most már az M1 is beállt a sorba. Nincs miről beszélni. Teljes tarolás.
Gyulay püspök Úr beletekintett a műsorba miután úton-útfélen kisiskolás gyerekeket hallott arról beszélni, hogy éppen ki-kivel kefél élőben. Hogyan ítélhetné el a műsort ha bele sem tekint és meg nem tapasztalja.
Arról beszélj, hogy a nyíltan szoclibsi seggnyaló Naptévé visszakerült az MTV1-re ezáltal nézhetetlenné vált a köztévén a reggeli műsor.
Meg arról, hogy ma reggelre - minő meglepetés - kiplakátolták Újpesten a Tél utca összes lámpavasát valamilyen aktakukac rendkívül antipatikus középkorú szoc. képviselő portréjával. Tisztára mint Causescu idejében. Nem lennék meglepődve ha a Rózsa utca is ki lenne plakátolva végig.
MIÉRT KELL EZT NEKEM MINDEN REGGEL LÁTNOM A VÁLASZTÁSOKIG????
Most arról van szó, hogy Orbán Viktor volt miniszterelnök befolyását felhasználva, a "köztévén" ingyenesen adatta le pártja demonstrációját maga mellett.
A "köztévé" talpnyalói (M1, M2, Duna) mindent megtettek azért, hogy bebizonyítsák hűségüket és töretlen hitüket a vezérnek.
Mindezek ellenére a választásokat elbuktátok.
Most foggal-körrömmel harcoltok azért a minimális hatalomért amit a helyhatósági választások eredményei nyújtanak.
Nem csak a hatalomért, hanem az azzal járó anyagi juttásért is harcoltok, ha kell, egymás ellen is.
Tegyétek.
De ha buktok, ne a szavazatokat számoljátok újra és újra, hanem magatokat, hogy valóban annyian vagytok é mint hiszitek.
Ps: a "kereskedelmi tévék" a maguk pénzét és műsoridejüket arra pazarolják amire csak akarják.
Láthatod a BB-t még Gyulay Pispek úr is nézi.
A Kossuth téren olyan rendezvény volt amin annyi ember vett részt, hogy létjogosultsága volt a közvetítésnek másrészt a miniszterelnök mondta.
Medgyessyt is közvetítik.
Lehet vitatkozni a TF es dolgon. Valóban kampány volt. De emellett az összes kertv egyenesben közvetítette amikor Kuncze, Medgyessy, Kupa rohant Göncz papához fejsimogatásra ezalatt.
MEg lehet kérdőjelezni az Orbán kormány alatt a közszolgálatiságot. Miközben a 80%-os nézettségű kertvk ezerrel nyomták az ellenkampányt. Erről már kifejtettem a véleményem. Sok ilyen topik volt. A magyar médiaviszonyokat taglalva. Szerintem lehetett közvetíteni mindkettőt. Mellette közvetítették a baloldal eseményeit is - már amikor voltak.
DE MOST NEM ERRŐL VAN SZÓ.
1. MOST ARRÓL VAN SZÓ, MIT MONDOTT AZ MSZP A KÖZSZOLGÁLATISÁGRÓL A KAMPÁNY ALATT ÉS MOST MIT TESZ.
Medgyessy "Népünnepély" beszédét is közvetítette az M1. Igaz, kicsit kevesebben voltak, kevesebben is nézték. De érdemes volt közvetíteni, ellentétben Orbán beszédeivel, amire egész kevéssel többen voltak kíváncsiak.
Az álmodozás a Ti erőségetek.
Fel voltál é háborodva mikor mindhárom "köztévé" Orbán TE beli és Kossuth téri beszédit mint közérdekü közleményt adta le közpénzen többször is? (közkívánatra :O)
Hánytál é akkor magadra?
Vagy most lehánynád é magad?
Jutott é az elmúlt években eszedbe a sajtószabadság vagy az, hogy milliók ellenében nem lehet kormányozni?
Tudod Lucullus anno faspatulákat használt a hányás elősegítésére. Nézz körül betegágyadnál.
mellesleg az mszp-s az 20 oldalas füzetke.
a polgári oldal jelöltje az egy B5-ös lap.
Egyébként itt nálunk Veszprémben az egész város fontosabb útjain az összes kandelláberen egy mszp-szdszes piros-kék hirdetés van "szövetségben a kormánnyal" cimmel az egyik oldal egy kampányszöveg egy fémtáblán a másik oldal egy szintén fémtábla egy kék nagy nyillal ami erre a táblára mutat. Ráadásul város összes bevezető útjain az egész úton átlógó piros-kék transzparens van hasonló szöveggel + a belvárosban is egész utcán két ház közé kifeszített transzparensek láthatók.
Megállapítottam, hogy hirtelen de sok pénzük lett kampányolni.
Remélem, akkor mi is kapunk ilyen füzeteket. Ha kapunk, és Te még beteg vagy, és a feleségem nem dobja rögtön nagyívben a kukába az MSZP-s szórólapot, amint kivette a postaládából, bescannelem (ha addig nem előznek meg minket :-) )
be tudom de nem most. Most beteg vagyok és itthon vagyok itt meg nincs scanner.
De megteszem.
MEllesleg azt hiszem az mszp-s füzet országos kiadványnak látszik szerintem -persze nem biztos-
mert az első oldalon MEdgyessy szózata található.
Gondolom kicserélik a várost meg a polg.mesterjelölt képét.
>> A 23 milio románt meg szándékosan félremagyarázták az most is tény hogy jöhetnek.
Tévedsz. Van egy törvény, ami szabályozza a külföldi munkavállalók maximális számát. Ez a törvény jóval korábbi, mint az Orbán-Nastasse megállapodás.
De ez a tény az MSZP frontembereit nem zavarta annak az ordas hazugságnak a többszöri elismétlésében, hogy 23 millió román jöhet Magyarországra, elvéve a munkát a magyaroktól.
összehasonlítás kedvéért idetenném a polgári oldal által bedobbott anyagot:
"Sikeres vezetést sikeres várost
8-év 8 cél
Meggyőződésem, hogy nagyívű várospolitikát csak két ciklus alatt lehet megvalósítano-miként ez a fejlett demokráciákban is szokás. Ennyit kérek nem többet!
Megteremteni a minőségi munkahelyek városát és a gazdasági stabilitást.
MEgerősíteni a helyi vállalkozások szerepét és a belső vásárlóerőt.
Megőrizni a város természeti, történelmi értékeit.
Meghatározó erővé válni a régióban -tudományos, oktatási és kultúrális központtá fejlődni.
Megreformálni a város közlekedési rendszerét.
MEgszerettetni a várost az egyetemi hallgatókkal, turistákkal, a befektetőkkel.
Megszépíteni az utakat, parkokat, játszótereket, közintézményeket.
Megnyerni a vállakozók bizalmát, a helyben működő vállalkozásokat a virágzóbb Veszprémért!"
Ennyi és nem több.
Szó sincs benne a jelenlegi kormányról.
Szóval lehet összehasonlítani a két kampányt most (is).