Köszi a támogatást, de inkább megszünnénk. Mert egy ilyen pártnak semmilyen jövője sincs, olyan párt meg nem akarunk lenni, akinek manapság "jövője" van! Hányinger esetén elég ránézni ezen "jövő-s" pártokra és máris túlvan az ember a dolgon! :-(
Köszönöm a figyelmeztetést!
Néha mi is hibázunk. :-( Még az is lehet, hogy súlyosabb hibát is találsz, de remélem nem túl sokat.
+
Még azt szeretném kérdezni, hogy össze is olvastad a szavakat, vagy csak a külsőt nézted?
+
Ha nem most akarnánk kipurtyanni, akkor rohannék kijavítani a helyesírási hibákat, de így kicsit komótosabb vagyok. :-)
Ha tényleg megszűntök, akkor ezt tekintsd tárgytalannak. Ha mégsem, akkor hadd járuljak hozzá sikeretekhez egy picurkát: a címlapon a "kérjük" után, a következő lapon a "hurrá" után tegyetek már egy vesszőt. A többit még nem olvastam...
Hát igen, tartozást felhalmozni talán már késő, de mi volna, ha felvennétek a párt programjába vmi alkotmánysértőt. Pl. megpróbálhatnátok mindent államosítani, vagy felújítani a rabszolgatartó társadalmat, ilyesmi.
Inkább folytassátok! Meglátogattam a honlapotokat és teccik, de nagyon! Kiváncsi lennék, hogy a következő 4 év kemény munkájával hova juthat egy nem ambiciózus párt. Pl. én nem szavaznék rátok, de csak azért, hogy támogassalak Titeket. Kivéve, ha begurulok, mert akkor bizony.
Arra szeretnélek kérni, hogy segíts megszüntetni a pártunkat! (ez, egy semmi hasznosat nem elért, zónapárt jellegű, de természetesen mindent pontosan és jól megítélő és előre látó pártocska (www.fpp.hu), amelyet már nagyon meg szeretnénk szüntetni) Tele van a hócipőnk a magyarországi politizálásosdival stb.
Viszont a feloszlatásos megszűnés igen-igen hosszadalmas és bonyolult dolog, de ha találnánk egy pártot, amellyel egyesülhetnénk, akkor egyből végünk lenne! Kérlek írj már, ha ismersz olyan pártot, aki bevállalná a velünk történő egyesülést. Mi semmit sem szeretnénk (posztot, tisztséget, pénzt stb., de adni sem tudunk semmit) és nincs semmilyen tartozásunk!
Legfőbb bajunk, hogy vagyunk, de már régen nincs kedvünk lenni!