Keresés

Részletes keresés

Alapító Atya Creative Commons License 2002.09.18 0 0 18
Szia Pukk!

Köszi a támogatást, de inkább megszünnénk. Mert egy ilyen pártnak semmilyen jövője sincs, olyan párt meg nem akarunk lenni, akinek manapság "jövője" van! Hányinger esetén elég ránézni ezen "jövő-s" pártokra és máris túlvan az ember a dolgon! :-(

AA

Előzmény: pukk (9)
Vámpír Creative Commons License 2002.09.17 0 0 17
Várjatok türelemmel pár hónapot! Újra itt vannak az elvtársak, majd betiltják... :)))
Alapító Atya Creative Commons License 2002.09.17 0 0 16
Közben megnéztem a kifogásolt részt és tényleg elég durva volt ezért ki is javítottam.
Ismét köszi a figyelmeztetést!

AA

Előzmény: Újlaki (14)
Alapító Atya Creative Commons License 2002.09.17 0 0 15
Köszönöm a figyelmeztetést!
Néha mi is hibázunk. :-( Még az is lehet, hogy súlyosabb hibát is találsz, de remélem nem túl sokat.
+
Még azt szeretném kérdezni, hogy össze is olvastad a szavakat, vagy csak a külsőt nézted?
+
Ha nem most akarnánk kipurtyanni, akkor rohannék kijavítani a helyesírási hibákat, de így kicsit komótosabb vagyok. :-)

Szia: AA

Előzmény: Újlaki (14)
Újlaki Creative Commons License 2002.09.16 0 0 14
Kedves Alapító Atya!

Ha tényleg megszűntök, akkor ezt tekintsd tárgytalannak. Ha mégsem, akkor hadd járuljak hozzá sikeretekhez egy picurkát: a címlapon a "kérjük" után, a következő lapon a "hurrá" után tegyetek már egy vesszőt. A többit még nem olvastam...

Laci
Hejesen Irók Pártya

Előzmény: Alapító Atya (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.16 0 0 13
kapolyinak is szólhattok.
Fine Tune Creative Commons License 2002.09.16 0 0 12
Petőt, Fodort tudom javasolni, nagyon ügyesek. Vedd fel őket.
ex_lx Creative Commons License 2002.09.16 0 0 10
Hát igen, tartozást felhalmozni talán már késő, de mi volna, ha felvennétek a párt programjába vmi alkotmánysértőt. Pl. megpróbálhatnátok mindent államosítani, vagy felújítani a rabszolgatartó társadalmat, ilyesmi.
Előzmény: Alapító Atya (7)
pukk Creative Commons License 2002.09.16 0 0 9
Inkább folytassátok! Meglátogattam a honlapotokat és teccik, de nagyon! Kiváncsi lennék, hogy a következő 4 év kemény munkájával hova juthat egy nem ambiciózus párt. Pl. én nem szavaznék rátok, de csak azért, hogy támogassalak Titeket. Kivéve, ha begurulok, mert akkor bizony.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.09.16 0 0 8
Tisztelt Alapító Atya!

Pártotad ezennel megszüntettem! :-)))
ÜdvözletteL Alice

Alapító Atya Creative Commons License 2002.09.16 0 0 7
Hát ez az! Olyanok voltunk, hogy még tartozásunk sincs! Ilyen hozzáállással pedig tényleg nem vihetjük soha semmire! :-(

AA

Előzmény: ex_lx (4)
carlos z. Creative Commons License 2002.09.16 0 0 6
Elszeretni más kedvesét=megszüntetni egy párt. Illent sokan tudnak...cz.
Venyerin Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5
Mindenki...
szüntessen...
meg...
még...
egy...
pártot!
ex_lx Creative Commons License 2002.09.16 0 0 4
Nincs tartozásotok??? Reménytelen.
sz Creative Commons License 2002.09.16 0 0 3
viktor megvásárol titeket kilóra :P
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.09.16 0 0 2
Kérjetek tanácsot valamelyik szocdemtől vagy kereszténydemokratától, ők nagy szakértői az ilyesminek.
GYÉMÁNT Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1
HÍVJON! JÖVÜNK! SEGÍTÜNK!
Mindenhol-mindenkor-mindenkinek...
olajbaro Creative Commons License 2002.09.16 0 0 0
Nem sokat ért meg. MEnnyit?
Alapító Atya Creative Commons License 2002.09.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni, hogy segíts megszüntetni a pártunkat! (ez, egy semmi hasznosat nem elért, zónapárt jellegű, de természetesen mindent pontosan és jól megítélő és előre látó pártocska (www.fpp.hu), amelyet már nagyon meg szeretnénk szüntetni) Tele van a hócipőnk a magyarországi politizálásosdival stb.

Viszont a feloszlatásos megszűnés igen-igen hosszadalmas és bonyolult dolog, de ha találnánk egy pártot, amellyel egyesülhetnénk, akkor egyből végünk lenne! Kérlek írj már, ha ismersz olyan pártot, aki bevállalná a velünk történő egyesülést. Mi semmit sem szeretnénk (posztot, tisztséget, pénzt stb., de adni sem tudunk semmit) és nincs semmilyen tartozásunk!

Legfőbb bajunk, hogy vagyunk, de már régen nincs kedvünk lenni!

Előre is köszi a segítséget:
AA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!