Most csináltattam Solexhez új tüszelepes turbo dusító membránt, egy esztergályossal.
Megcsinálta szerintem pöpec lett, pedig a kupossága miatt azt se könnyű. (te tudod miről beszélek)
Kérdeztem tőle a korrekciós fúvokát 0.9 méretre azt mondta nem probléma és mutatott egy rakás fúvókát ami eddig kellet csinálnia. (főfúvókák meg minden más)
Ha kell megcsináltatom vele, minta nem kell mert van vagy 3 db Solex karbim. (szerintem pedig 500Ft-nél több nem lesz.)
Ha kell szólj.
Próbálj meg venni valamit, amin ugyanekkora menet van. Azért olyan kicsi a végének az átmérője, mert bemegy valami furatba?
A fölösleget meg le kell esztergálni, és nem kell vele szopni...
Egy 78-ban gyartott Solex 32 DIS karbihoz kell.
Renaultokba szereltek, volt Renault cikkszama is, de mar nem rendelheto.
Angliabol rendelheto, de 9 GBP darabja.
Dorzsarkeszlet van, a legvekonyabbal tenyleg nagyon ovatosan kell banni, mert nagyon konnyen torik.
Allitolag 1 mm-nel kisebb furo is hozzaferheto.
A legjobb amit eddig ajanlottak, hogy beforrasztani cinnel, majd ujra kifurni, es dorzsarazni 0.9-re.
En szivesen csinaltatnek ujat, de kivel es mennyiert? Nem hiszem, hogy 500 Ft-ert megcsinalnak. 4000 Ft-ert meg inkabb rendelek egy tutit Angliabol, mint hogy magyarazzam milyen legyen, stb...
"csatlakozom sünihez"
Hoppá, a kis huncut... Írhattad volna azt is, hogy a központi agyhoz... :)
"lehet kapni"
Cserébe drága és könnyen törik... :)
Utána meg lehet menni kalibert venni. Az még jobb, ha több egyformát kell csináni, akkor lehet csurgatni a vizet... :) Motoroknál jó, mikor kell 4 egyforma fúvóka... :)))
"De miért akarjátok csökkenteni a fúvóka méretét?"
Megeshet, hogy valami speckó formája van, és marha drága, vagy nem létezik a kellő méretben...
0.9 fúrót bármikor lehet kapni, ellenben olyan kicsi dörzsárat még nem is láttam. SZVSZ is egyszerübb újat készíttetni. Vagy ha nem is lehet kapni, akkor rendelésre meghozzák, vagy nem ?