Keresés

Részletes keresés

Lee13 Creative Commons License 2002.09.14 0 0 44
A kereskedelmi tv-k műsorai nézhetetlenek. Azonban,az hogy kik nézik ezeket a műsorokat az nem pártállástól , hanem az ember értelmi és érzelmi intelligenciájától függ.
YaMo Creative Commons License 2002.09.14 0 0 43

"Normális ember elszökik az agresszió elöl,"

drogokkal, piával?

Előzmény: László2000 (42)
László2000 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 42
Ne legyünk már naívak. Nemrég két nyápic 13 éves kiscsaj kiszemelt egy jó kocsival furikázó, gyenge testalkatú taxist és kivitették magukat a Népligetbe, ahol egy colás üveggel a bevételért agyonverték. (Semmiféle szex nem volt az ügyben.) Azok a mai gyerekek, akik kizárólag a kereskedelmi tv-k állatságán nevelkednek, érzelemhiányos lelkibetegek, akik bármire képesek, akárcsak sok felnőtt. Normális ember elszökik az agresszió elöl, a beteg meg hidegvérrel kitervelt még nagyobb agresszióval válaszol.
ATV-ben volt az esetről egy vita, ahol egy ügyvédnő kapásból bebizonyította, hogy jogilag a kislány önvédelemből ölt, és az nem számít, hogy az apa aludt, mert a kislány csupán visszatartotta a reakcióját, mint a székletét, ami abszolut normális.
Nesze neked jogtudomány.
Előzmény: YaMo (41)
YaMo Creative Commons License 2002.09.13 0 0 41

"azt írtad hogy csak okkal ölhetegy 14 éves"

mikor és hol?
a #9-ben ilyen nincs...

azt mondtam hogy ott valami nagyonnagy
problémának kell lennie.

ebben a konkrét esetben a családon belüli TERROR
volt a probléma.

Előzmény: gárfild (40)
gárfild Creative Commons License 2002.09.13 0 0 40
azt írtad hogy csak okkal ölhetegy 14 éves.Mellesleg ha minden bántalm,azott így járna el,hamar megritkulna az ország:-(
Előzmény: YaMo (39)
YaMo Creative Commons License 2002.09.13 0 0 39

azért ez nem hasonló helyzet.
talán a taxis elötte évekig verte a 2 kislányt?

Előzmény: gárfild (38)
gárfild Creative Commons License 2002.09.13 0 0 38
lásd azt a két 14 éves kislányt akik agyonrugdostak egy taxist,vagy azt aki halálra kínozta kis osztálytársnőjét
Előzmény: YaMo (9)
gárfild Creative Commons License 2002.09.13 0 0 37
Sajnos nem hazudik.
Előzmény: joy (8)
LAJKA Creative Commons License 2002.09.13 0 0 36
Érdekes hogy az önbíráskodás jut eszedbe, nem az önvédelem.
Előzmény: PuPu (10)
YaMo Creative Commons License 2002.09.13 0 0 35

igaz , lovas má évek ota mutogatta magát..
még szerencse hogy kirugták.

Előzmény: andrej11 (34)
andrej11 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 34
Mit vársz egy olyan országban, ahol köztörvényes bűnözők mutogathatják magukat a kereskedelmi televíziókban...
Előzmény: YaMo (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.13 0 0 33
Valaki itt már beírta, hogy a fegyveren nem is volt a kislány ujjlenyomata.

Tényleg bízzuk a rendörségre, hogy nyomozza ki mi történt, mert könnyen kiderülhet az is, hogy FELNŐTTEK előre megfontolt szándékkal, eljátszaják az erőszakot megunó és ezért gyilkossá váló szerepet, abban bízván, hogy a társadalom igazságérzete sajnálata, és az igazságszolgáltatás minden enyhítő körülményt figyelembe vevő itéletével, az igazi gyilkos(ok), megúszhatják?!

Előzmény: YaMo (29)
suto Creative Commons License 2002.09.13 0 0 32
Alice!

A kereskedelmi tévék műsora nem mondható konzervatívnak, ugye? Tehát szellemiségükben legalábbis liberálisok. Azon kívül láttad már egyik-másik híradósukat Fideszről szóló híreket mondani? Néha süt a szemükből a gyűlölet. Ezek után nehéz a pártatlanságukban hinni.

Előzmény: AliceCsodaországban (13)
bloki Creative Commons License 2002.09.13 0 0 31
Azért ennek a tévés élveboncolásnak financiális vonzata is van. A csatorna fizet a lánykának meg az anyukának - kiknek, látva helyzetüket, jól jön a summa -, cserébe meg úgy festik meg a történetet - a pszichológia legújabb vívmányait felhasználva - hogy minél több ütődöttet csábítson a képernyő elé, hihetővé téve a történetet (magukat meg hitelessé).
Szánalmas produkció. De a manipuláció nem annak szól, aki felismeri. Ilyenek meg nem sokan vannak.
visszaeső Creative Commons License 2002.09.13 0 0 30
aztan meg, tudod mi lesz? 00, glugy, glugy.
Előzmény: YaMo (-)
YaMo Creative Commons License 2002.09.13 0 0 29

igaz.. ezen énis meglepődtem , bár
ha a szülő beleegyezik akkor lehet
(de mért egyezett bele , ha így volt?)

Előzmény: H-turul (28)
H-turul Creative Commons License 2002.09.13 0 0 28
Uraim!
Az nem tűnt fel senkinek, hogy névvel, címmel, kitakaratlan arccal szerepeltetnek egy FIATALKORÚT? Hol van ilyenkor az ombudsman? Az ügyészség? A gyámhatóság? Megint egy magánembernek kell feljelenteni a NYILVÁNVALÓ TÖRVÉNYSÉRTÉS elkövetőit?
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.09.12 0 0 27
Na ja, ha nem a 18-40 éves korosztályt célozzák meg (vagy 49?). Nem is értem, és a magam részéről kifejezetten sértőnek találom ezt. Ha sok pénzem lenne, csinálnék egy olyan tévét, ami az egész országot kiszolgálná, érthetően, szórakoztatóan és erőszakmentesen. De ennyi pénzem még akkor sem lesz, aha nyerek a lottón.
Előzmény: apszolut (26)
apszolut Creative Commons License 2002.09.12 0 0 26
pedig én egy ilyen -van rá jobb szó?- magazinműsort hasznosnak tartanék, kár, hogy az ötletből ennyire futotta a kereskedelminek (mondjuk érthető, ebből élnek, sag schon, van, aki hullát mos). ugyanis szerintem, az ilyen típusú műsorok igenis elindíthatnának egy civil, társadalmi, össznépi, akármilyen együttgondolkodást, konkrét problémák leküzdésének érdekében.
Előzmény: AliceCsodaországban (13)
Ellenagyag Creative Commons License 2002.09.12 0 0 25
:-)
Meg az embert akinek két orra van!
De tényleg! (Az egyik a hónalján! :-) MP)
(nem Medgetchi Peither hanem MontiPájton.)

Bocs.

Előzmény: tüzes fal (24)
tüzes fal Creative Commons License 2002.09.12 0 0 24
Kihagytad a témák közül a kétfészeres embert, az embert akinek magnó van az orrában, meg az embert aki az orrával kettéhasít egy vonatszerelvényt.
Előzmény: Ellenagyag (15)
Egy tiszta hang Creative Commons License 2002.09.12 0 0 23
Tudom! :-))
Előzmény: Fine Tune (21)
kintornac Creative Commons License 2002.09.12 0 0 22
Ez az ügy sem "gömbölyű"! Az az érzésem, hogy nagy lesz a csattanó!
Előzmény: László2000 (7)
Fine Tune Creative Commons License 2002.09.12 0 0 21
Én mondjuk jobbos vagyok, csak ironizáltam.
Előzmény: Egy tiszta hang (19)
jakobka Creative Commons License 2002.09.12 0 0 20
En, mint SZDSZ-es szavazo kerem tiltsak be az MSZP-t.
Felhaboritonak tartom, hogy kedvenc musoraimat (fokusz, baratokkozt, hiradok, lagzilajcsik) kulombozo forumokon gyalazzak es bezarasat kovetelik. Igenis joga van mindenkinek ugy nyilatkozni es az erveket ugy utkoztetni ahogy neki tetszik.
Egy tiszta hang Creative Commons License 2002.09.12 0 0 19
Mi van balosok? Kedtek rájönni arra amit mi évek óta mondunk, hogy ezek olyan szemétládák, amit nem lehet szavakbaölteni? Pont ilyen genya módszereket alkalmaztak az elöző kormány ellen, és ilyen sunyi moódon nyaltak a kedvenceiteknek. Mielőtt közbevágjátok: nem volt hibátlan az elöző négy év, de méginkább nem volt olyan, mint amit ezek a szennycsatornák az agyatokba töltött...
Előzmény: Fine Tune (17)
Ellenagyag Creative Commons License 2002.09.12 0 0 18
Hülyeség az Off/On felfogás, mer akkor én mindég Off vagyok. :-)

De visszakanyarogva a téma felé, amig a sok-sok ember fokuszt akar és nézi is, addig ezen a szinten adnak müsereket is. Merha nem ez lenne az igény, hanem a "nép" monjuk valami inteligencset akarna, akkor leadnák az Türkmegisztáni Maratoni Filmnapok hathetes összefoglalóját(1200*30 perces blokk), had igyák.

Deha megnézi valaki a hiradót ehelyt, ott sem az a hir, hogy mi érdekes, hanem mi véres történt a nagyvilágban. Jópár szaftos kis snittel a helyszinröl és értékes szemtanukkal ("Nem vótam ott, de az egy rohadt kö**ög vót és ö szúrt elöször" stihl.)

Volt valamék nap az MTV2-ön egy jó kis rövidfilm a Bakonyi Vérnyúlról. Pont erröl vót szó, hogyan es születnek eme remek kis "szenzációk". A legjobban a rendörség szóvivöjének a produkciója teccett. Azt kéne megnéznie minden fokuszosnak. :-)

Bocs...

Előzmény: AliceCsodaországban (16)
Fine Tune Creative Commons License 2002.09.12 0 0 17
Én mint MSZP szavazó kérem, hogy tiltsák be a szadeszt. (Kovács válasza - Késtél 12 évet öcsisajt).
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.09.12 0 0 16
A Barátok közt speciel jó - legalábbis nagyon sokáig néztem, bár mióta már mindenki mindenkivel kamatyolt, már eluntam. Ha az MTV1 valami normális sorozatot indítana - nem olyat mint a Szomszédok volt, ahol mindenki egy speciális gazdagréti nyelven beszélt, hanem valami valóban értelmeset, amibe beleszőhetnék a mindenkori társadalmi problémákat is - sokkal nagyobb lehetne a nézettsége.

Ja, most vettem észre, hogy offoltam, bocs.

Előzmény: Ellenagyag (15)
Ellenagyag Creative Commons License 2002.09.12 0 0 15
Mért?
Nekem a Fokusz a kedvencem!
Hasznos és informativ.

Megtudhatod pl.
- hogy Mari néni fiatal korában a faluszépe volt Mátratetögerezdesen.
- hogy Szilvia a Szent szerelmeskedik forgatáson kivül is.
- hogy van három ember akit Köcsögnek hivnak, amit kettö sajnál, egy pedig büszke rá.
- hogy milyen ruhákat vásárol a csinos Kancsuka Izabella transzvesztita és hivatásos ellennemü.

ésatöbbi...

Sok ilyen müsorral az MTV1-et is el lehetne adni. Meg barátokközttel... :-)

De igy?

Előzmény: Törölt nick (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!