"BEUGRATÓ TITKOS RENDÖRKÉM" -kartársnak (IDEGEN SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSE SZÓTÁRA - rulez!) üzenem (vagy stilszerüen "jelentem", hogy hesszelje meg a Pro Pinball...-sorozat mind a négy epizódját, tehát a Threepwood kartárs emlitette: The Web, és Timeshock! -okat követö Big Race USA, és Fantastic Journey cimü alkotásokat is.
Továbbá érdemes még szemrevételezni az Adventure Pinball - Forgotten Islands flippert, amit ugyan egy másik, hasonló fórumban galádul a sárba gyaláztak, de ettöl függetlenül szerezhet még kellemes perceket a játékkal elbibelödö kollégáknak. Nem utolsósorban megemlitendö, hogy 3D-s motorja (Unreal-engine) van ökelmének, valamint tartalmaz egy pályaszerkesztöt is. Teljesen másképp néz ki, mint a szokásos rögzitett-asztalú szimulátorok, de mellette szól az egyedisége.
Emlegetni szoktak még (dicséretes jelzökkel) egy Adams Family-s, illetve a Tilt! flippereket, de ezeket inkább más méltassa, aki ismeri is öket, nekem ez idáig sajnos nem volt hozzájuk szerencsém.
A fater bejutott a Total Wormage módba! minden belövés a csövekbe 40 millió pont, a Super Jackpot meg 120 millió, négy golyó van, de sajna elég gyorsan elvesztette őket. Ja, és még nagyon jó flipper a Pinball Dreams 2 remélem jól írtam a címét, de az sajnos DOS-os.
Játszottam az AP-val a Worms-os pályán, és eljutottam addig, hogy "Total Wormage", és be kellett volna lőnöm 3 golyót, hogy elinduljon a TW. Nem sikerült. Valaki meg tudja mondani, hogy hogy milyen ez a Total Wormage-dolog?