Keresés

Részletes keresés

BZoltan Creative Commons License 2002.09.12 0 0 18
Hat igen... a polforum topicjait sokan nagyonketulik, pontosan azert mert kulturalt vitat csak nagyon rovid ideig lehet folytatni, mert jonnek a vadbarmok (mindefele akolbol) es elszurjak az egeszet.
egy kicsit olyan a kozfelfogas mint az amugy gyalazatos veget ert Rajk elvtars mondta... ket ut van, a burzsuazia utja es a bolsevizmus utja... Sokaig ezt a tomegek el is hittek. Meg kadar apu alatt is megvolt ez a bikotomia, hogy valaki vagy elenunk van vagy velunk. Azota megvolt a rencervaltas, de nagyon sok gondolkodni nem visoznt beszelni es gepelni kepes polgartarsunknak meg mindig az van a felyeben, hogy a vilag ilyen ketoldalu es valaki vagy fidesznaci, vagy rohattkomcsi.. pedig sok szaz jarhato ut van...

A masik ok, pedig a viltakultura rettenetes hanyatlasa, a logika buntetlen semmibevetele... ezzel ugysem tdunk mit tenni, max sirunk, vagy rohogunk :)

z

8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 17
Érdekelve vagy az ottani topicon? Bocsi a hülyeségemért! Egyébként a 8472-es faj a ST Voyager-ben egy faj borg megnevezése. Megtetszett... :-))
Előzmény: strongdong (14)
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 16
Multkoriban egy "sráccal" nagyon jókat vitáztunk. Nem volt köpkölődés, sőt, ha valaki azzal próbálkozott, azt mindketten elutasítottuk. Nem angolkisasszonyt játszottunk, csak nem az érzelmeink vezéreltek. A demokrácia egyik lényegi ponja az, hogy csak egy oldal nem elég. A sokszínűség tudja előrevinni a társadalmat. Ha az egyik oldal kifullad, akkor a másik vigye tovább az országot. (ez kissé patetikusra sikredett; nem annak szántam!) De ehhez az kell, hogy a két-, vagy több oldal tisztelje egymást. Ellenfél és ne ellenség legyen. Ezt szeretném képviselni. Ehhez keresek partnereket.
Előzmény: strongdong (13)
enzo62 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 15
Jeezussom!Te is, fiam, Brutus?
Előzmény: strongdong (11)
strongdong Creative Commons License 2002.09.12 0 0 14
Húha, az enyémben is van szám! :-)) Tudod ez honnan van? Áááá, nem lényeg. Nem bizony. Ha mégis tippelni kéne, azt mondanám egy simonfai UFO rendszáma.
Előzmény: 8472-es faj (12)
strongdong Creative Commons License 2002.09.12 0 0 13
Na végre, leesett, hogy nem fikázni akarok, hanem a kérdésedre korrektül leírtam a véleményemet. Ami persze nem biztos hogy úgy igaz, de tényszerűen megállja a helyét. Utána lehet nézni. December környékén kezdtek idehemzsegni ezek a balos (és most nem azért, mert én a túloldalon állok: ez tény) fikázók és egy csomó tabut megdöntöttek. Vagy 6 éve olvasok itt - írni csak az új munkahelyemről merek nem olyan régóta - és végignéztem a folyamatot.

Persze minden érintett tele szájjal fogja tagadni, de mindkét oldal fizetett meg embereket azért, hogy itt kampányoljanak. Ezen nickek közül a "számosak" nagyon lerakták a lécet, ami azóta is ott van. SZVSZ

Előzmény: 8472-es faj (12)
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 12
Húha, az enyémben is van szám! :-)) Tudod ez honnan van? Áááá, nem lényeg.
A fikanikkekre nem kell válaszolni. Akkor vagy vesztes, ha felveszed egy senkiházi által dobott kesztyűt. (Viktor is akkor járna el okosan, ha nem reagálna arra a senkiházi pongóra - pedig nem jobbos vagyok...)
Előzmény: strongdong (11)
strongdong Creative Commons License 2002.09.12 0 0 11
Ja, az említett fikanikkek legkisebb közös többszöröse volt, hogy mindegyikben szerepelt egy valós egész szám. :-)

PS: Nem fikáztam, ha nem hiszed, bármikor utánanézhetsz. Ilyenekre keress rá, hogy habi8, tanita4 vagy ezek permutációja.

Fk

Előzmény: 8472-es faj (10)
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 10
Jó, de ha bárki is mocskolódik (ez egyébként CSAK a politikusok érdeke!), akkor annak itt is meg kell jelennie?
Előzmény: epdm2 (9)
epdm2 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 9
Én is észrevettem. Pld. a sz*rházi pongóról több topic is van. Kezd az egész ország szellemileg elsűlyedni? Nem értem mi történt.

Egy magyarázatom mégis van. Az Orbán kormány idején, a baloldal többet mocskolódott.
Mindegyik, a kormányt ért támadás rögtön hírként jelent meg, és azon rögtön összecsaptak a vélemények.

8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 8
Köszönöm, egy újabb értelmes hozzászólás...
Előzmény: ipari tusko (7)
ipari tusko Creative Commons License 2002.09.12 0 0 7
Azért, mert ilyen 0 témákról indítanak topikot, mint ez is :D
Előzmény: 8472-es faj (-)
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 6
Naaaa!
Ez már megint fikázás! A balosok panelben, a jobbosok kertes házban?! Jónéhány ellenpéldát tudok!
Előzmény: Kula Peter (5)
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4
Na, ez érdemi hozzászólás volt, és igaz is.
Hogy ki, kit fikáz, azt hagyjuk, mert egyik 19, a másik egy híján 20....
Előzmény: szarvasmarha (3)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.09.12 0 0 3
Pl szerintem,az ilyen big bránerekről meg pongó félékről nem kellett volna ennyi topikot nyitni.
Ez nagyon lehúzza a színvonalat.
strongdong Creative Commons License 2002.09.12 0 0 2
Mert a kampány során a Köztársaság térről rászabadítottak az Index polfórumára egy rakás szerencsétlent 0 ésszel és felkészülséggel, azzal a nyilvánvaló utasítással, hogy rombolják a topikokat, szajkózzák, hogy Orbán Diktátor, Kövér Akasztat, aztán 21. után egy pár itt maradt közülük. A válasz meg természetesen megérkezett jobbról.

Nem kell aggódni, el fog múlni a jelenség.

ikaruss Creative Commons License 2002.09.12 0 0 1
a színvonal 00
Ellenagyag Creative Commons License 2002.09.12 0 0 0
Miattam!
8472-es faj Creative Commons License 2002.09.12 0 0 topiknyitó
Érdemi véleményeket várok a címben feltett kérdéssel kapcsolatban!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!