Aki a politikai nézeteit szeretné megosztani az a pol-topik Dunakeszi (is) politizál alatt tegye!!!
Itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9150277
Most olvastam el a TIÉD programját, még mielőtt a dobbermannom kakiját rásepertem volna.Abban szó szerint az szerepelt, "A képviselők munkájukat társadalmi munkában végezzék, a képviselői tiszteletdíjat el kell törölni" Ennek a megszavazása nem realitás,de a tiszteletdíj felajánlása közcélra valós alternatíva. Fejlámpának nem kell aggódnia. A csúfos szereplés dacára a kondérhoz odafér. Erősebb lámpát tehetne a fejére,ami befelé is világít. Nagyon sötét van nála!
Ha nem vetted volna észre máris sz@ros a fejed! Már hetek, hónapok óta hallgatnak, mint sz@r a fűben! Mivel a tiszteletdíj nem titok kérdezd meg a hivatalt, ki nem vette fel az elmúlt tizenhat évben! Meg fogsz lepődni! Ez érvényes a jövőre is!
Gyűlsz az ujjamban, máris piros vagy, majd kinyomlak, ha begyulladtál!
Apátok elkúrása miatt van minden! Teljesen mindegy, hogy Orbán vagy Fletó taktikázott, a lényeg a lényeg, a baloldal qrvára megszívta az ÖK. választást, leginkább Dunakeszin. Ha Fletó nem beszél úgy, ahogy beszélt a dunakeszi baloldal tönkre nyerte volna magát,"profi"munkát végezte - kivéve a lokálputrióta trükköt -(mint Jágó). Kovácsra, Lászlóra még a rokonai sem szavaztak. A Gondviselésnek és a ripacsnak hála, ezek a szavazatok Dunakeszin a FIDESZ-re szálltak. Mit nem adnék, ha láthattam volna a "befektetők” arcát október elsején este tízkor amint konstatálták, befektetéseik leértékelődését. Nem lettem volna semmi pénzért a handlé bőrében, amikor a szőnyeg szélén állva leqrják a "tulajdonosok". Addig legyek szegény, amíg ő lesz a helytartó Magyarországon!
Nyugodj le gyermekem szegény pária! Lesz ez még így sem!
Tudjátok mi fog történni? Az eddig aktív fórumozók mihelyst elfoglalták helyüket a testületben, és megszavazták maguknak az illő tiszteletdíjat - (amiből még egy őszi lomtalanítási akció is kitelne) - viharos gyorsasággal letojnak mindenkit és a fórum közelébe se jönnek többet. Ez a forgatókönyv működik évek óta. A hatalom közelében mindenki módosult tudatállaptba kerül és azt hiszi , hogy " ő szarta az Egyenlítőt." idézet Jancsó M filmrendezőtől. Kíváncsian várom, hogy Váczi képviselő úr, akinek programjában az ingyenes közszolgálat szerepelt, -többek között jó néhányan ezért szavaztunk rá- mikor ajánlja fel tiszteletdíját egy lomtalanítási akció támogatására. Még kíváncsibb leszek, hogy lesznek-e követői?
A választási ígéretek között a közlekedésre vonatkozóan a következőkre emlékszem:
1. Az Alsó - Káposztás-megyer aluljáró 2 sávosra bővítése. 2. A Fóti útnál lévő vasúti felüljáró 2x2 sávosra bővítése 3. Körforgalom ennek a felüljárónak az alagi oldalán. 4. Az alsói iskolabusz járja be egész alsót Ezek közül mit tartotok reálisnak?
2. A helyi ügyekkel foglalkoztak, akár mit is mondtak. (te nem szeretted őket, mások meg igen)
3. Szerintem nem buták.
Ha kizárólag az érdekelte őket, hogy abszolút többségük legyen, és + polgármesterük (ld. korábbi húsosfazék) akkor tényleg buták.
De: szerintem nem azok.
4. Ami az alpolgármesterséget illeti.
Négy évig folyamatosan sérelmezték, hogy nincs alpolgármesterük. MIvel most is kisebbségben vannak, és a viszonyok nem édesedtek meg a kampány alatt, lehet/valószínű most se lesz.
Négy évig viszont ez kimeríthetetlen ellenségesség forrása volt a város politikai életében. Ezért azt gondolom, hogy a következő négy évre ezt bármi áron el kell kerülni.
Nekik is másoknak is. Kinek van ellenvéleménye?
5. Nincsenek abszolút többségben, de ennek a választásnak helyben ők a nyertesei.
Inkább 2006-ban (a Gyurcsány-csomag évében) mint 2002-ben (a Medgyesy-csomag után).
Szerintem a jelöltjeik elég tehetségesek arra, hogy ezen politikai felhatalmazás alapján kell politizálniuk.
6. KÉrdés a hogyan. Szerintem pozitív irányból.
- személyi szinten nem az alpolgármesterséget erőltetném helyükben, hanem a bizottságot. Leírtam, hogy miért.
- technikai szinten: több szakmaiságot és kevesebb személyességet vinni a politikájukba.
Ezen azt értem, hogy az egyes kérdésekben (lehetőség szerint) ne keressenek politikai és személyi konfrontációt, hanem a szakmai álláspontjukat védjék meg.
Az előzővel biztosan csak pozíciókat veszthetnek, a másodikkal nyerhetnek is.
Ehhez erkölcsi tőkét adhat nekik a 2006 évi jó szereplés.
7. MI van, ha ez nem sikerül nekik.
Legrosszabb esetben marad a korábbi 4 év tapasztalata szerinti elkülönülés. Ez mint mondtam senkinek nem jó.
HA mégsem, akkor azt kívánom nekik, hogy ezt jobban dolgozzák fel, mint az előző négy évben.
Persze,mindegyik ugyanaz!Környike,homokozó és egyebek!Majd belebukik a maradékba is!:-))) A gles ,aaa74,láttam.. pedig valószínű már másnak is sok (sokk!) volt!