Keresés

Részletes keresés

EverMind Creative Commons License 2002.09.15 0 0 3
Egy kis olvasnivaló mindenkinek:

Az aranytojást tojó tyúk lemészárlására készül a lemezipar

"Dan Bricklin, a VisiCalc nevű egykor rendkívül híres program társszerzője a közelmúltban egy érdekes írást tett közzé weboldán, amelyben a CD eladások alakulását, és a lemezipar közelmúltbeli akcióit, valamint törekvéseit veszi tüzetesebben szemügyre.

A Forrester elemző cég egy a közelmúltban megjelent jelentésén alapuló írás érdekes gondolatokat és tényeket vet fel a jelenséggel kapcsolatban, és gyakorlatilag tételesen cáfolja a lemezipar által időtlen idők óta szajkózott hamis megállapításokat.[...]"

http://www.prog.hu/news.php?nid=247

mars3696 Creative Commons License 2002.09.12 0 0 2
Szerintetek normális dolog, hogy egy zeneszerző, egy előadó, egy elkényeztetett sztárocska vagy egy hanglemezkiadó nagyságrendekkel több pénzt tesz zsebre, mint egy genetikus, egy szívsebész vagy egy egyetemi tanár? Uraim, hölgyeim, a munka nélküli extraprofit ideje lejárt... üdvözlünk mindenkit az információrobbanás XXI.századában!...
:o)))

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Mp3Pintyo- Creative Commons License 2002.09.12 0 0 1
A Forrester piackutató cég egy a napokban kiadott jelentése végre állást foglal az az álláspont mellett, amelyet a csökkenő eladások megmagyarazásában nem érdekelt szakértők már régóta hangoztatnak: a CD-eladások visszaesésért nem a fájlcserélő hálózatok térhódítása és az illegális másolás növekedése, hanem sokkal inkább az elavult üzleti modell tehető felelőssé. [...]

http://www.prog.hu/news.php?nid=231

tere Creative Commons License 2002.09.11 0 0 0
1 frászt... csak a kiadók és lemezgyárak nem haladnak a korral. De ezt mindenki tudja. Amúgy 6328037405235025345 darab topic van ilyen témában... :)
Sz. István Creative Commons License 2002.09.11 0 0 topiknyitó
Bizonyos szempontból igaz, hogy amit terjesztenek vele, pontosan annak az ellensége. Azzal, hogy devalválja a zene anyagi értékét, az előállító művészeket fosztva meg ettől.

Szerinted?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!