Keresés

Részletes keresés

leha Creative Commons License 2002.09.11 0 0 3
de most komolyan! amikor albérletbe kényszerülnek vidékiek, csak azért, mert a helyi gyerek bejelentkezik a nagyihoz állandóra és rögtön vidéki lesz, akinek jár a kollégium; amikor a kollégiumigazgatót a főnöke bevételtermelésre kényszeríti, ezért egy 1000forintos szolgáltatást a hallgató 3-4e forintért kap meg, akkor essünk hanyat attól, hogy neked _másik_szobába_kellett_költöznöd???
öcsém! skandallum!
HaZe Creative Commons License 2002.09.10 0 0 2
Jajaja. Valami félelmetes, hogy az egyetemeken mik mennek diákönkorményzat címszó alatt. Iszonyatos pénzek lenyúlása, a támogatások kiosztása a baráti társaság tagjai között, kollégiumi szobák esetében detto. Így pár év távlatából azt gondolom, hogy bár tunak róla az egyetemek vezetőségében, nem érdekli őket. A tv. előírja, hogy a döntéseket egyeztetni kell a diákok képviselőivel is, s ha a dolgok simán mennek (aka a diákképviselet nem problémázik), félrenéznek. Magyarország, 2002.
Előzmény: munin (-)
munin Creative Commons License 2002.09.10 0 0 1
Lehet , hogy te neked ez nem jelent semmit, de sebaj.
ha értelmesebbet nem tudsz írni , akkor ide kérlek ne tedd

köszi

Előzmény: leha (0)
leha Creative Commons License 2002.09.10 0 0 0
szívem szakad meg
komolyan
munin Creative Commons License 2002.09.09 0 0 topiknyitó
A történet lényege az, hogy különböző érdekcsoportok más döntéshozókat megkerülve, saját ízlésüknek megfelelően osztanak el szobákat a nyáron.
Önkényesen átírják a szobabeosztást, kihasználva azt , hogy már a tanévben a minden érintett beleegyezésével lehet szobát cserélni.
Pont azoktól vártuk a segítséget , akik elintézték, hogy ne mi hanem ,mások , új emberek kerüljenek a szobánkba.
Persze mindenki elrántja a kezét ,segíteni nem tudnak, a szobafoglalók meg persze nem akarnak elmenni már. A kör bezárult. Ezt jól kifundálták. Kérem az erre járókat, olvassák el ezt a panaszt, mert szeretnénk véleményeket hallani , hogy ilyenkor ki mit tenne!!!!
Ja és még valami, hogy tud a kollégiumi tanár úgy aludni esténként, hogy van a koliban legalább két olyan ember aki egyántalán nem érzi ott jól magát. Az egyik nagyon nem!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!