Keresés

Részletes keresés

Jeuxxx Creative Commons License 2002.09.24 0 0 18
Mi a véleményetek a Pgsm újabb húzásáról, legalábbis én erröl tudok, mégpedig a Praktikum Classic percdíjak +5 forinttal való emeléséről??
Asszem amióta a Pgsm-et megvette a Nortel(asszem úgy hívják) azóta csak drágább lett.
Az fennt említett drágulást meg az elénk vetett átalánydijas Wap sem tudja feledtetni.
stewes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 17
Nem értem a hozzászólásodat. Visszaolvastál egy picit. Én azt próbálom itt megértetni a többiekkel, hogy a Voda sem a Pannonal sem az ügyfeleivel nem korrekt. Hogy kárt okozott a Pannonak, a Pannon ügyfeleinek és a saját ügyfeleinek is. A Pannon sem tökéletes de megértem, hogy szerzôdést bontottak a Vodával.
Előzmény: chromax (16)
chromax Creative Commons License 2002.09.23 0 0 16
Ez a hozzállás baromság, hogy majd én átmegyek a legkorrektebb céghez. Senki nem az ügyfél két szép szeméért szolgáltat, hanem a pénzéért. Kb. 3 évük volt arra, hogy kiépítsék a hálójukat, ami helyett úgy tűnik mással foglalkoztak. A korrektségről meg csak annyit, hogy nézzetek bele a Voda GPRS net topicokba, ahol a sok 2 évre aláírt user megosztja tapasztalatait, akik nagy %-tól több tízezreket legomboltak kaució címen - ilyen egyik szolgáltatónál sincs. Na ez a Voda hatalmas korrektsége.
Előzmény: stewes (15)
stewes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 15
Én szerencsére nem vagyok ügyfele a Vodának. Amit leírtam azt a sajtóban megjelentek és szomszédos topicokban olvasottak alapján írtam. Ha ezek az információk hitelesek akkor megértem a Pannon lépését. (Más kérdés, hogy mit lehet nálunk elhinni?!)
Előzmény: krics (13)
kuoni pasztor Creative Commons License 2002.09.23 0 0 14
stewes
ha jol tudom csak a Vodafone sajat halozatan lehet a GPRS-t hasznalni, ha roamingol a delikvens a Pannon halojan, akkor nincs GPRS...

Szvsz igy legalabb ra lesz kenyszeritve, hogy fejlessze a halozatat, es ne csak Budapesten legyen kozel 100% a lefedettsege...

Udv: K.p.

krics Creative Commons License 2002.09.23 0 0 13
Hat, tenyleg nem ertem.
Ha szar, hat ne hasznald.... ennyi.

Előzmény: stewes (12)
stewes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 12
Nem tudom, hogy magyarázzam el, hogy megértsétek? A Vodafone volt az aki becstelenül járt el, méghozzá nem csak a Pannonnal szemben, hanem átverte azokat is akik a Matáv kedvezmények megszüntével internet nélkül maradtak. A Voda most a Pannon rendszerén botrányosan rossz minôségben nyújt olyan szolgáltatást ami nem arra való amire a felültetett elôfizetôk használják, jóval a Pannon GPRS tarifái alatt (ami viszont túl magas).
Előzmény: Kilroy (11)
Kilroy Creative Commons License 2002.09.23 0 0 11
Mármint a törvény szerint négy évre kell roaming-szerződést kötni...
...ezt félreérthetőre sikerült fogalmaznom.
Előzmény: Kilroy (10)
Kilroy Creative Commons License 2002.09.23 0 0 10
Én úgy hallottam, hogy törvény szerint vmi négy év az előírás roaming-szerződésre. A Voda viszont volt olyan naiv(?), hogy aláírt egy olyan szerződést, ami lehetővé tette a Pannonnak, hogy (asszem 6 hónap után) felmondja.
krics Creative Commons License 2002.09.23 0 0 9
Mondjuk en westeles vagyok, nem is azert ugatok bele. Szerintem ugyanaz a szar az osszes szolgaltato. DE! ha nem tetszik, el lehet menni masikhoz/nem kell mobilt hasznalni/lehet kulfoldi mobilt hasznalni.

Amennyiben a szegenycsoroamrendesjofej Pannonnak annyira szar ez a Voda-ugy, hat bontson szerzodest.

Előzmény: stewes (7)
stewes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 8
Bocs a helyesírási hibákért!
stewes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 7
Bocs, de engedjetek meg egy kérdést!
Tegyük fel, hogy van egy szép almáskerted, sok sok fa, évrôl évre jó termés. Kilóját adod 100 Ft-ért. A vevôid elégedettek a gyümölccsel, kiszolgálással, árral. Egyser csak megjelenik a szomszéd telken egy új tulaj. Látja milyen jól megy neked a biznisz. Ô is szeretne belevágni. Igen ám, de egyetlen almafa sincs a telkén. Ha most el kezdi az ültetést, akkor is több év kell a termôreforduláshoz. Gondol egyet a muki és megállapodik veled: a Te fáid közül, had gondozzon néhányat ô, amíg meg nem nônek a fái. Nem vagy igazán érdekelve a dologban, de beleegyezel. Legyen verseny. És egyszerre csak mit veszel észre. A szomszéd jóval olcsóbban adja az almákat, mint amenniért Te a sajátodat meg tudod termelni. Ráadásúl elhitei a vevôivel, hogy az nem is alma, hanem valami csodálatos, soha nem ízlelt különleges égi manna. Persze aki beléharap, az rögtön rájön, hogy átverték. De olyan sokan vágynak a csodára, hogy hosszú sorok kígyóznak a szomszéd "csodagyümölcséért. Neked meg kevesebb fáról több vevôt kell jól kiszolgánod, a simlis mester szomszédságában.
Ennyi.
Én nem állítom, hogy a Pannon ideális szolgáltató, de a Voda világhírű a sumákságáról.
Aki nem hiszi, annak könnyű utánajárni. A net is tele van a viselt dolgaikkal, csak rá kell keresni. (A fentiek csak a véleményem volt, nem tényállítás. Csak a per miatt mondom!)
attila400 Creative Commons License 2002.09.09 0 0 6
Pontosan. És a P nem jótékonysági intézmény, ami a hátán fogja hordja a Vodát, ha nem éri meg neki.
Előzmény: hmm (5)
hmm Creative Commons License 2002.09.09 0 0 5
A Pannonnak joga volt felmondani a szerződést.
A Voda a Pannon hálózatán nyomja az (egyelőre)ingyen GPRS-es internetet. Ez a pannon előfizetők hálózatát is jócskán lassítja, minőségét gyengíti.
Előzmény: quickteam (3)
_DNS_ Creative Commons License 2002.09.09 0 0 4
4 éve pannonos vagyok, SZVSZ a legkorrektebb cég Mo-n. Amugy asszem pont a pannon tett szívességet a Vodanak, miuták csak a pannon volt hajlandó szerződést kötni velük.
quickteam Creative Commons License 2002.09.09 0 0 3
Én pannonos vagyok vagy öt telefonnal, semmi közöm a Vodához, de benne vagyok, hogy átmegyek a Vodához, mert én csak a korrekt szolgáltatókat birom. Ök legalább megpróbálnak valamit és görcsölnek a problémák megoldásán. (szerény sejtéseim szerint a szerződés megkötésekor nem tértek ki arra, hogy mi a teendő, ha időközben megnő a Voda forgalma)
quick
Előzmény: Törölt nick (1)
Zsoldos Creative Commons License 2002.09.09 0 0 2
Nekem vodám van. Azért mondtam, amit mondtam. Mellesleg a 0 anyját a vodának is, hogy megállás nélkül döngeti a mellét, aztán évek nem képes kiépíteni a celláit.
Előzmény: Törölt nick (1)
Zsoldos Creative Commons License 2002.09.09 0 0 0
A 0 anyjukat !!!
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.09 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!