a 7i7 alkotói nézzék meg a német eredeti 7 Tage 7 Köpfe c. szombat esti műsort a német RTL-en. Politikai kabaré, de ismereteim szerint még egyszer sem kapott kritikákat hogy valamelyik oldal kárára viccelne.
Valószínű (miért is lenne másképp) hogy nemcsak a német életszínvonalat, hanem a licenszműsorok színvonalát is csak harminc-negyven év múlva érjük el.
Nekem van egy ötletem.
Politikai ügyekben talán nem kellene annyit hazudozni,nem kellene folyamatosan fényezni az MSZP-t, folyamatosan köpködni azt a pártot, amelyik a közvéleménykutatók adatai szerint utcahosszal vezeti a népszerűségi listát, és akkor talán a HetiHetes nézettsége sem ott tartana, ahol hetek óta.
Ezenkívül a Havas-Verebes-Gálvölgyi triót sem ártana eltakarítani, mert láthatóan nekik borul el legjobban az agyuk, amikor elkezdik köpködni a Fidesz-t.
Persze, ha ez nem jó ötlet, akkor talán a műsor előtt belehetne jelenteni a következőt: Fizetett választási hirdetés.
Javaslom a Magyar Nemzet és a Népszava szerk.-e küldjön a Jáksónak ill. az "ászoknak" 10 - 10 hírt és ezeket kommentálják! Persze, valószínű így is "kilógatnák a lólábat", de mégis adnának a látszatra és nem lenne olyan egyoldalú a fikázás...
Mi lenne, ha a csócsálandó hireket nem ök szelektálnák, hanem a közönség. Teljesen naivan igy azt feltételezném, hogy akkor tán kb fele fele arányban lennének kormányzati és ellenzéki témák.
Szerintem, jó ez így!
Ha változtatni akartok, akkor csináljatok független TV., műsort.
Tudomásom szerint, az RTL.és a TV2. koncessziós joga -hamarosan lejár.
Pályázni is lehet, szerintem, nem pénz kérdése!
A magyar reklámpiac jelentős részét vissza lehetne szerezni!
A nyereség, a sok lé az országban maradhatna.
A műsor is színvonalasabb, nemzetib lenne!
1.Szerintem jó 5-let lenne, ha Verebest elküldenék a picsába.
2.A többiek maradhatnak.
3.Mindig vigyenek bele valami érdekességet, ami az ellőző adásokban még nem volt.
4.Vigyék vissza a Kern Andrist, mert a levelei nékül lófaszt se ér a heti hetes.
Nekem az az ötletem, hogy minden műsor előtt jelentsék be, hogy ők nem elfogulatlanok, a jelenlegi kormány oldalán állnak, így a következetlenségeket nézzék el nekik.
De ne tetszelegjenek a független megmondóemberek szerepében.
Amíg az ország első számú politikai vezetője valahol a Távol-Keleten gyógyítgatja a kedves feleségét, aki nagyon, de nagyon beteg, addig itthon nyugdíjasok százai fordulnak vissza a patikákból,mert nem futja a gyógyszerekre! Ez már poén, nem?
A nagyonhülye árnyékgyurival lehetne viccelődni. Te! Sötétben bujkáló árnyékfideszes Köztársasági Elnök! Bújj elő a palotádból, mert a dunán eldördülnek árnyékgyuri yachtjának ágyúi!
Visít a kis köcsög: mindenki! mindenki! ellenünk van fideszbérenc a világ....váltsák le őket... le a világgal! Ez egy árnyékvilág!
"Nem ütközik jogszabályokba az a szerződés, amit Tocsik Márta kötött az ÁPV Rt.-vel - döntött kedden a Legfelsőbb Bíróság. A több mint öt éve húzódó Tocsik-ügynek ezzel azonban nincs vége, a Fővárosi Bíróság ugyanis most majd azt vizsgálja, a magas sikerdíj nem ütközik-e a jó erkölcsbe."
"Origo:
-----------------------
Gy. Németh visszalépését kéri Horn Gyula
2002. október 14., hétfő, 8:00
Horn Gyula szerint Gy. Németh Erzsébetnek vissza kellene lépnie Demszky Gábor javára. A volt miniszterelnök szerint az MSZP főpolgármester-jelöltje rontja Demszky esélyeit, mivel az SZDSZ főpolgármester-jelöltjének győzelme valószínűbb. "