Ezt már Mónus könyveinél is furcsállottam: Kiad a pali 2-3 ezer példányban valami hülye könyvet, erre oldalas cikkekben szörnyűlködik az összes nagypéldányszámú lap, plusz a tévék főműsoridőben, így aztán rögtön lerohanják az emberek a könyvesboltokat a kiváncsiságtól. A legprofibb reklámügynökség sem tudna jobb kampányt csinálni nekik. Ilyenkor jobb lenne tudomást sem venni róluk.
nem értek egyet 'Zsóká'-val, kár perelni az ilyesmit, nem is szabad betiltani.
Viszont..
- Ha valaki a hetilapjában rendszeresen ilyen könyveket reklámoz,
- a könyvesboltjában Mónus Áron-t és -máshol betitott- holokauszt tagadókat és relativistákat árusít
- majd kap egy székházat az FMPP-s Halász Jánostól
- majd a hajrákörök fővezíre a hetilap vásárlására buzdít
- majd a nemrég megszégyenült főszerkesztő visszakerül a hajrákörök pulpitusára és továbbra is hinti a hülyeségeit
Azért azt nem witatod, hogy így jóval nagyobb publicitást kapnak ezek a könyvek, mint ahány ember az utcai árusoknál walaha is tudomást szerezne róluk...
Azert reklamnak 'szerintem' az minosul, amikor valamilyen termeket, vagy szolgaltatast ajanlgatunk. Pl: Fidesz reklam az, ha azt mondom, hogy vegre elmondhatnak, hogy hol landolt az Allami Szamvevoszek altal hianyolt 110 m Ft? :)
Ja, kösz. Amúgy MSZP-szavazóként sincs valami nagy véleményem Bözse intellektusáról... Úgyis visszaléptetik októberben, nem értem, miért görcsöl? Így is, úgy is főpolgármester-helyettes lesz.
Gy. Németh futott egy kört szélsőjobb irodalom ügyben, személyesen jelentett fel walami könyvet a legfőbb ügyésznél, és meg wan botránkozva, hogy ilyen könyvek kaphatók Budapest utcáin. Most ezzel mit ér el, azon kívül, hogy csap egy kis reklámot ennek az "irodalomnak"?