Keresés

Részletes keresés

Nextor11 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 4
Sulla nagyon okos ember volt, csak az eszet nem eppen a jo oldalon kamatoztatta, de ez most lenyegtelen...

Eloszor is nem hiszem, hogy maga Bush alakitana a politikat. Tenyleg eleg buta ember, vagyis inkabb tanulatlan. Beleszuletett a joba, soha semmi gondja nem volt eleteben, stb.

Sokan azt mondjak, hogy nem o alakitja igazan a politikat, hanem Rumsfeld - Wolfitz paros. Cheney-nek is szep resze van a dolgoban. Powell es a Rice teljesen a hatterbe szorult.

Wolfitz elmelete az nagyjabol igy foglalhato ossze: Az iszlam es a nyugati vilag kozotti osszetuzes elkerulhetetlen, az iszlam veszedelmesen terjed, nepesseguk hatvanyozottan gyarapszik. Europa meg nagyon gyenge es megosztott, viszont mi meg nagyon erosek vagyunk, kulonben sincs meg annyi bajunk a muzulman bevandorlokkal, mint pl. Nemetorszagnak vagy Franciaorszagnak. Vagyis inkabb most konfrontalodjunk, mint kesobb. Irak kezdetnek kituno, mert Saddam semmilyen szempontbol nem vedheto, ezert rohanjuk le Irakot es tegyuk ra a kezunket az olajukra. Feltehetoleg a Saudi rezsim nagyon meggyengul, hiszen az olajuk mar nem lesz annyira fontos. Aztan majd meglatjuk. Lehet, hogy az iszlam tanul a leckebol, es beindul valami epkezlab folyamat, lehet, hogy nem. Ha nem, keszek vagyunk a tobbiek ellen is harcba menni, mert az olajon es ongyilkos merenyloiken kivul semmilyunk sincs.

Előzmény: Nikosi (3)
Nikosi Creative Commons License 2002.09.06 0 0 3
Igaz Szadam fenyegetes jelent, ez igaz, de mert nem tettek felre mar regen???

Tudod az akit ismrek meg midnig jobb mint az ismeretlen, aki helyete jon.

Elvegre Oszama Bin Laden is barat volt valamikor....

Szoval ez amit most csinal az USA, nem mas mint csapkodas ossze vissza, mint elefant a porcelan boltban, es kisertetiesen hasonlit Roma hayatlasara.

Meg kell nezni az utobbi mondjuk ket elnokot, es a kihivoikat, csupa szelemleg visszamaradt, erotoman, debil ember, ha igy zuhan a szellemi szint ezen a teren par valasztas es valodi skrizofrem orultek jutnak hatalomra...

Ez mind lehetne az USA belugye, de O mindenaron mindekinek parancsolgatni akkar, ha egyenlore meg nem is olyan direkt modon mint a nehai SZU...

Gondolj el egy Nerot, vagy egy Caligulat, vagy Sullat atomraketak garmadajaval...

Brrrrr....

Udv Niksoi

UI.: Miert van szuksege Amerikanak allandoan ellenseg kepre, szinte olyan mintha USA allama es tarsadalma a gyulolere epulne...

Előzmény: Nextor11 (2)
Nextor11 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2
Azert az iszlam tenyleg eleg nagy fenyegetest jelent a nyugati vilag szamara.

Kulonosen az ilyen hibbant alakok, mint Saddam. Azt is fel kellenne fogni, hogy Saddamnak nincs sok valasztasa. Olyan nincs, hogy egy diktator visszavonul (vagy megis? vo.: Sulla), hacsak nem akarja megoletni magat. Vagyis, neki nincs valasztasa, remuralmat fenn kell tartania, igy vagy ugy. A felelem, hogy alkalomadtan tomegpusztito fegyverekhez nyul, jogos.

A kerdes nem is ez, hanem, hogy mi lesz azutan, hogy Saddam nincs.

Csokkeni fog a muzulman terror? Jobb lesz a helyzet?

A baj, hogy szerintem valoszinuleg rosszabb lesz a helyzet. Keptelen lesz az USA egyben tartani Irakot, mint ahogy keptelen Afganisztanban is barmit elerni. A terror csak novekedni fog. Most majd ujra jonnek a kurdok, a sita-szunnita ellentet, stb.

Előzmény: Nikosi (1)
Nikosi Creative Commons License 2002.09.06 0 0 1
Ja hat persze vanak a politikai prostitualtak akik lefekszenek...

Ugyebar Bush-Caligula kitalaja Blair kutyus ugorj kutba bele is ugrik...

brrrrr....

Udv Nikosi

:-)

Előzmény: phx (0)
phx Creative Commons License 2002.09.06 0 0 0

Egy pitizős is van...
Előzmény: Nikosi (-)
Nikosi Creative Commons License 2002.09.06 0 0 topiknyitó
Avagy Amit szabad Jupiternek....

A Vilag kedvenc rendor allama ujbol alakitott. Kijelentette, hogy ugyebar az IRASBELI vallalasokat amit USA tett, senki nem kerheti (meg jogilag sem) szamon az USA-n.

Azaz en most igerek fut fat betartani ugyis max a kezemet fogom a tobbi majomnak es az emberisegnek.

Kerdem en van -e ertelme az ENSZ-nek, van -e ertelme minden fel csucsoknak, meg nemzetkozi szerzodeseknek, ha onjelolt nagyarcu antiszocialis barom allamok, mar bocsanat de ezeket az allamokat nem tudom maskepp jelemezni (pl. USA, Izrael, stb...), szarnak az egeszre, de elvarjak, hogy mas betartsa amit Ok kitalanak.

Aztan hogy otthon befogjuk az emberek szajat, majd jol megbombazuk Irakot, szetlovunk egy ket varsot, stb... es punktum.

USA kezd hasonlitani a keso csaszarkori Romara. Azt hiszi, hogy O mindenkinel okosabb es mindekinel fentebb van, es kozben idiotak iranyitjak Nerok, Caligulak...

Nem latja, hogy kilog a lolabb, ugy viselkedik mint egy elkenyeztett miliomos csemete, aztan csodalkozik, hogy elkapjak es jol megverik az iskola udvaron...

Udv Nikosi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!