Két rendőr (lehet szőke nő is) autóval egy nagy pocsolya előtt:
- Szerinted milyen mély? Átmegyünk rajta?
- Á, nem mély. Az előbb láttam, a libáknak csak a hasukig ért.
Én is ugy halottam hogy a csaj át akart hajtani a pocsolyán, de nem jött össze neki. Csak azért nyitottam a témát mert ledöbbentem és kicsit viccesnek is tartottam a dologot.
figyi, nálunk Csepelen van olyan utca, ami egy nagyobb esőzés után úgy néz ki, mint itt a képeken!!! De igaz, a sok embernél és a tűoltóautónál én is elgondolkodnék, hogy most akkor mi is történhetett:)
hát ez valóban nem volt semmi, barátom hívott fel, hogy lesz valami mókás a TV2-ben! Néztem és nem hittem a szememnek!!
A nőnek többen szóltak, hogy ne menjen arra, mert csőtörés van, de úgy láccik úgy gondolta, hogy "csak" nagy a víz és a "Ti autótok!" átgázol simán:) A nő utána ki tudja miért, de visszament, mert úgy gondolta, hogy majd ???visszatólja??? az kocsit, de meglepődött, amikor becsobbant feje búbjáig a vízbe! Úszott pár kört és kimászott, közben meg a környék megszakadt a röhögéstől:) Én sajnálom a nőt nagyon, de hát nem tudtam nem nevetni a dolgon én sem!!! Egy azonban tény, illett volna a tűzoltóságnak kitennie valami korlátot vagy valami jelzést, hogy ne lehessen arra menni!!!! A nő simán be is perelhetné őket és szvsz igaza is lenne!!!
Csőtörés, utat alámosta a víz, tiltás ellenére behajtott a Mutyuki az utcába, át akart menni a tócsán út nem bírta, zutty..beszakadt, mutyukistól, nőstől, mindenestől.
:-)
Legalábbis RTL klub ezt mondta.
Nem azzal a céllal nyitottam a topicot hogy Suzukit fikázzam, itt ugyse számt , más autó is igy sűlyedt volna el ;).
Azért Suzuki és a pocsolya a topic címe, mert szerintem a csajszi egy kis pocsolyának nézte a vizet és belehajtott vagy esetleg át akart menni rajta, de nem sikerült.
Első képen lehet is látni hogy bejehajt, csak egy kicsit mélyebb mint gondolta, de szerencsére épségben "meguszta" .