Keresés

Részletes keresés

Hy Creative Commons License 2002.09.06 0 0 3
Annyit Vik-tor-oztok.
Mutasd inkább magad elé a Victor-jelet!
Most hajtsd be mutató ujjadat!
Amit látsz az maradt belőle!
Az mind az övék!
:o)))
YaMo Creative Commons License 2002.09.06 0 0 1

ezaz , dobjuk össze az öregnek
a lé-t egy izrel-i körútra =)

Előzmény: bullseye (-)
Turulmadár Creative Commons License 2002.09.06 0 0 0
Lehetne m0ndjuk K0vács a sz0batársa. :)))
Előzmény: bullseye (-)
bullseye Creative Commons License 2002.09.06 0 0 topiknyitó
Kérek mindenkit, hogy segítsen egy kisebb összeget gyűjteni Csurka István pártelnök Úr részére, pontosabban javára.

Való igaz, nem szeretem, sőt kifejezetten nem szeretem, de közéleti szereplő, aki külföldön is képviseli az országot, ráadásul valaha jó író volt, része az örökségünknek, az a legkevesebb, hogy ezért kifizetnénk a gyógykezelését.

Az ATV-n vele készült interjúból sajnos kiderült, hogy komolyan leépült az egykori brilliáns elme. Nem hiszem, hogy göcsörtös, kusza gondolatai és el-elakadó szava hallatán, furcsa gesztusai láttán nem érzett senki sajnálatot, sőt szégyent, amiért ide engedtük fajulni a helyzetet.

Amennyiben csak egy kis esélye van, hogy ez az állapot csak átmeneti, vagy legalább javítható, azonnal meg kell kezdeni a rehabilitációt. Nyilvánvaló, hogy erre nem elég egy heti kétszer 1 órás beszélgetés (bár ez csak egy sarlatán véleménye, nyilván vannak itt szakavatottak is elmeügyben) már ahhoz is komoly stresszmentesítés látszik szükségesnek, hogy a helyzet ne romoljon tovább, de a komolyabb gyógyszeres kúra talán még elkerülhető. Ehhez viszont nyugalom kell, béke és hagyományos környezet, talán valamelyik vadasparkban, vagy Mátrában stb. stb. Ez azonban nyilván sok pénzbe kerül, főleg, hogy nem tudni mennyi időbe telik a teljes rehabilitáció.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!