Keresés

Részletes keresés

AlexAlan Creative Commons License 2010.12.09 0 0 59

Sziasztok!

 

Nem is tudom,hogy hol kezdjem nem vagyok a szavak embere illetve a pénz világa messze áll tőlem szóval próbálom leírni tömören és érhetően,hogy én milyen termékkel találkoztam 3 éve és életem egyik legjobb döntése volt,hogy belevágtam!

 

Én mindig is tartottam a pénzügyi tanácsadóktól hiszen nem értek a pénzhez nem tudom,hogy átvágnak e ,hogy csak a pénzem kell nekik és vagy buknak vagy nem illetve a hírek is tele voltak bukott brókerekkel illetve pénzügyi irodákkal. Nos az egyik barátom ajánlott egy tanácsadót aki nem csak a befektetésre szánt pénzeddel foglalkozik hanem próbál segíteni lefaragni kiadásaidat illetve átnézi termékeidet(biztosításaid, befektetéseid, hietelid és stb)add egy független véleményt illetve megmagyarázza,hogy azok korrektek e vagy sem. Nálam ami biztosítást fizettem már 5 éve kiderült,hogy mókamiki illetve lakásbitosítsomat áthelyzte egy másik helyre ami nagyobbat takart olcsóbban illetve tán a legnagyobb csoda amit édesapám vállalkozásával sikerült tennie,hogy könyvelőt lecserélve évi 2,5 millio forintot sporolt meg neki ami hihetetlen volt. Szóval ez a tanácsadó a vállalkozásod illetve életed minden szinterével foglalkozik és engem ez vett le a lábamról illetve az hogy amikor a válság kezdetekor felhívtam,hogy mi lesz a pénzemmel én is elbuktam?és ő megnyugtatott,hogy semmi de semmi nem kockáztatja az évi befektetésem és hozamom. Elmagyarázta nekem,hogy hogyan müködnek a bankok a biztosítok a tözsde+brókerek és meg voltam döbbenve,hogy milyen gátlástalan igazságatalan rendszerben élünk. Szóval ha már autót akarok venni előszöt felhívom őt,hogy mit ajánl hitel kapcsán vagy bármi nagyobb kiadás esetén segítenek és ez számít!

 

3 éve volt elős beszélgetésem vele, 6 órán át ültünk egy kávézóban és mikor elmentem egy ingyenes nyíltnapra a céghez akkor bele is vágtam mert engem meggyőztek nagyon. Tavaly indítottunk el egy nyugdíj programot mert ők már akkor szóltak,hogy gáz van,  ami nagyon állat nem kell a nyugdíjjas éveim miatt aggódni az már biztos és még csak 26 vagyok...

 

Szóval bárkinek van egy szabad 3 órája nincs ismétlem nincs semmi veszteni valója az nyugodtan lépjen kapcsolatba velük mert higgyétek el megéri!Én is nagyon tartottam az ilyen dolgoktól de nem győzök hálálkodni,hogy elkezdtem!

 

 

Ja én szegeden taliztam a tanácsadóval de biztos vagyok benne,hogy van más városban is!

Röviden ennyi remélem tudtam segíteni!

bárkinek van kérdése shearersanyi@gmail.com

mtt74 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 58

Sziasztok!

Azt kérdezem, hogy érdekel e még benneteket a pénzügyi tanácsadás, pontosabban a független alkuszi munka?

annuska111 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 57
Én is több céget ismerek, akik korrektek és profin végzik a dolgukat, szívesen ki is írnám, de akkor azt hiszem nagyon gyorsan repülnék innen... Pedig ez azért segítség lehetne a keresgélő, vagy már pórul járt, megbízható céget kereső embereknek.
Előzmény: Kikiri7 (56)
Kikiri7 Creative Commons License 2010.09.20 0 0 56
Ha engedik akkor olyan topik kellene ahova fel lehet vinni a jó véleményeket akár úgy, hogy a cég név is kiderül akkor nincs kürtölve kinek mi nem tetszik, de legalább aki-k jól csinálják róluk lesz hír. Bár ahogy néztem van olyan ahol ott a cég és lehúzzák őket, hogy ezért azért ne menj oda...
Én azért bízom benne, hogy egy idő után majd változik az emberek véleménye és mindenki elhiszi majd léteznek még jó cégek
annuska111 Creative Commons License 2010.09.20 0 0 55

Hát igen. És ez az a részleg, ahol nem segit a negativ reklám...

Nem tudom mit lehetne tenni a rossz vélemények ellen.

Én tényleg sajnálom azokat, akiket átvertek, de nem az a megoldás, hogy akkor szétküröljük, hogy minden cég ilyen...

Azt még nem irtam, hogy céget sem lehet emliteni, mert akkor is általában törlik a bejegyzést.

Előzmény: Kikiri7 (54)
Kikiri7 Creative Commons License 2010.09.20 0 0 54
Ez így van csak a jót nem említik se fórumon se máshol, viszont ha valami rosszba futnak bele azonnal minden fórumon híre megy. Ha minden jónak is annyi híre menne mint a rossznak akkor nem lenne ezzel ekkora gond könnyebb lenne szűrni.
annuska111 Creative Commons License 2010.09.20 0 0 53

Igen, igazatok van! És pont ez ellen próbálunk küzdeni, hogy ne itéljék meg egy szóból az embert. Ugyanis most a biztositásközvetités, mint szakma a nem kivánt szakmák közé tartozik az álláskereső fórumok alapján.

Valóban vannak kóklerek, de azt hiszem, ha az ember nem először köt biztositást, kiszűri a rosszat. Aki pedig először botlik bele ilyenbe, annak részvétem :(

 

Az zavart minket a legjobban, hogy ha valaki állást keres a szakmában, mint ahogy sok-sok ember állást keres a saját szakmájában és belepötyög egy állás kereső fórumba, akkor kitörlik a bejegyzését, vagy őt magát is. És ez elég diszkriminativ. Csak mert valakinek egyszer rossz tapasztalata volt a biztositásközvetitőjével, akkor onnantól minden bizotsitásközvetitő rossz? Nem hinném.

 

Kikiri7 Creative Commons License 2010.09.18 0 0 52
Sajnos tényleg sok a kókler cég, de ha eléggé körülnézünk a piacon akkor lehet találni még olyan céget, ahol nem csak arra mennek rá hogy minnél gyorsabban minnél több pénzt szedjenek ki az emberből.
Fehér Réka Creative Commons License 2010.09.17 0 0 51
Sajnálom, hogy ilyen rossz a hazai megítélése a biztosítósoknak, valamint üzletkötőknek. Azonban, némelyik valóban nagyon erőszakos, és modortalan tud lenni..
LouisEr Creative Commons License 2010.09.17 0 0 50
Erre én is kiváncsi lennék...
mocsabi Creative Commons License 2010.09.16 0 0 49

Üdv! Ez akkor egy "kellemesen" szövevényes leirás lett...

Előzmény: Maya111 (48)
Maya111 Creative Commons License 2010.09.15 0 0 48
Sziasztok!

4 hónapja találkoztam egy új lehetőséggel, és gondoltam megosztom az olvasókkal és a hozzászólókkal a tapasztalataimat.
Olyan dolgot kerestem, ami túl mutat az anyagi dolgokon, és többet foglakozik az ügyfeleivel (emberekkel). Biztosítóztam, kötögettem, de elegem lett abból, hogy ennél többről nem szólt. Eltudtam adni a termékeket ezzel nem volt hiba.
Viszont ez a lehetőség megmutatta, hogy hogyan lehet nemcsak ’értékesíteni’, hanem egy gondolatiságot képviselni lakossági célra, hogy a családok információhoz jussanak az életciklusukhoz és a terveikhez képest.
Információs clubhoz csatlakoztatok családokat (ingyen és kötelezettség vállalás nélkül, nincsen se kezdő csomag vagy nem is tudom én, hogy már miket sóznak rá emberekre).
Az információ természetesen pénzügyi, de én csak kapcsolattartó vagyok, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy szakemberekkel tud beszélgetni, hogy milyen lehetőségei vannak a termékei korszerűsítésére és a jövőbeli terveit hogyan tudnánk megvalósítani. Keressük az eszközöket (fentiekben említettem, hogy ingyen természetesen). Nincsen kötési kényszerem, mivel az infohoz nem kell kötés, de nyilván én is pénzből élek. Mivel érdekazonosságot tudunk képviselni a függetlenségünkkel (az összes pénzintézetet képviseljük!!!!!!!!!), jutalék csak abban az esetben van, ha a jelenleginél kedvezőbb helyzetet vagyunk képesek létrehozni. Adott esetben 3-4 alternatívából az ügyfél dönt!!!!
Én is nyugodtan alszom, hogy nem ’lehúzom’ az embereket, hanem segítek!
Jó érzés, ez az ami előre visz!

Köszönöm, hogy elolvastátok!
LouisEr Creative Commons License 2010.09.14 0 0 47

Sziasztok!

Látom valaki berakta ide a linkjét az álláskereső tapasztalatos beszélgetésnek. Sajnos nem sok értelme lett. Bár az off topikban született néhány jó hozzászólás.

Őszintén szólva nem hiszem, hogy valaha eljutunk arra szintre, hogy emberként kezeljék a biztositási tanácsadókat, üzletkötőket, ügynököket, közvetitőket....

Lajos

annuska111 Creative Commons License 2010.09.14 0 0 46

Mi eddig még nem nagyon találkoztunk vele, de reméljük reagál a kérésedre!

Amúgy meg üdv a topikban :)

Előzmény: ober17 (45)
ober17 Creative Commons License 2010.09.11 0 0 45
Ne haragudj kedves topiknyitó, privátban szeretnék kérdést feltenni, szóval nem tudnád publikussá tenni az emailedet?
mocsabi Creative Commons License 2010.09.09 0 0 44

Itt vagyok! :) Csak mostanában picit elfoglalt voltam, nem nézegettem a fórumot.

annuska gratulálok az új munkához!

 

Látom, nem csak minket foglalkoztat a miért diszkriminálnak minket téma :)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9011137&na_order=

52316-os hozzászólástól...

 

annuska111 Creative Commons License 2010.09.08 0 0 43

Dehogy családi! Nagy cég és jó a paletta. Erre vártam hónapok óta.

Szerintem jó dolog, ha a régi ügyfelek keresnek újra, vagy esetleg a barátaiknak/ismerőseiknek ajánlanak. Nekem is nem egy ilyen volt az elmúlt évek során.

mocsabi megint rossz fát tett a tűzre, hogy nem ir? :)

Előzmény: ritanta (42)
ritanta Creative Commons License 2010.09.07 0 0 42

Naaa, lehet tudni valami bővebbet? Csak nem családi vállalkozás??? Hahahha!

Ha nem publikus, akkor ird meg üziben!

Nálam most nincs fellendülés, illetve új ügyfél nincs, de néhány régi megkeresett, úgy tűnik meg voltak elégedve :)

Előzmény: annuska111 (41)
annuska111 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 41

Igen, ebben osztom a véleményed, a testbeszéd nagyon fontos.

 

Most picit megindult a piac? Vagy csak én érzem úgy?

 

Képzeljétek, nem sokára végre váltok, lejár a szerződésem. Már úgy várom!

Előzmény: ritanta (40)
ritanta Creative Commons License 2010.09.02 0 0 40

Hihi... csak hiszed! Továbbra is csinálják, csak profibbakat keresnek szerencsére. De még össze lehet akadni 1-2 ilyen balfékkel sajna. Múltkor is egy étteremben láttam, ahogy egy 30 körüli srác győzködött egy lányt... a lányt jobban érdekelte a srác, mint a munka, az biztos. A testbeszéd mindent elárult :) Soha nem dolgoztam MLM-ben, de tudom, hogy miket tanitanak, igy a kötelezőket elolvasgattam. A testbeszédről nagyon hasznos olvasni, mindenkinek ajánlom.

Előzmény: mocsabi (39)
mocsabi Creative Commons License 2010.08.31 0 0 39

Én is erre jutottam, hogy nem lenne érdemes erőltetni a családi vállalkozósdit.

Most már mindenkinek kell, hogy legyen POI vizsgája, igaz? Mert néha még mindig megtalálnak béna kis szövegekkel, persze olyanok, akik nem tudják mivel foglalkozom. Azt hittem az MLM-es akciók ideje már lejárt.

Előzmény: annuska111 (37)
annuska111 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 37

Wow... két hozzászólás hiányzik.

Na mindegy, azért akartam irni, mert a családi vállalkozás témára azt hiszem nem irtam. Szerintem mocsabi ne társulj, vagy dolgozz ott, mert közel sem nyereséges annyira, mint egy nagy vállalat. Plusz ki tudja, hogy milyen technikai háttere van. Ha szerencsés vagy, eljutottak addig, hogy excel táblákat gyártottak, de nem hinném, hogy méregdrága software-ekkel kezelnék az adatbázisaikat. Ha van egyáltalán ilyenük.

annuska111 Creative Commons License 2010.08.26 0 0 36
mocsabi ha nem baj inkább nem irom meg, ha tényleg törölve leszek érte. Azt nem szeretném. Annyit elárulok, hogy meg vagyok elégedve a munkámmal. De nyitott vagyok az új lehetőségekre, úgy gondolom ezek visznek előre.
Előzmény: mocsabi (33)
mocsabi Creative Commons License 2010.08.23 0 0 33

Igen, én is ugyanigy gondolom, de valami csak lehet benne, ha annyi ilyen vállalkozás van. Ha esetleg valaki erre járna, akinek efféle vállalkozása van, kérjük irja meg miért jó.

 

Annuska megkérdezhetem, hogy hol dolgozol?

Előzmény: ritanta (32)
ritanta Creative Commons License 2010.08.19 0 0 32
Nem sok értelme van a családi vállalkozásnak ebben a szektorban, költségesebb és apró palettát tudnak felmutatni.
Előzmény: mocsabi (31)
mocsabi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 31

Hát látod, szörnyű gaztettet. Apró, vitának sem nevezhető valamit inditottam (mellesleg úgy vélem, hogy a fórumok erre valók) és ezért kitiltottak.

De semmi probléma, nézelődöm másfelé.

 

Képzeljétek, megkeresett valami családi vállalkozás, hogy társuljak az üzletükhöz. Kicsit meglepődtem, a palettájuk csekély, a jutalék kevesebb, mint egy nagy cégnél. Kérdem én: Miért érné meg nekem egy családi vállalkozás keretein belül ténykedni?

Előzmény: annuska111 (30)
annuska111 Creative Commons License 2010.08.17 0 0 30

Hűha, hát mit művelhettél, hogy kiraktak a fórumból? Mindjárt meg is nézem.

 

Ha a szakmáról szeretnél beszélgetni, akkor tökéletes helyen vagy :)

 

Előzmény: mocsabi (29)
mocsabi Creative Commons License 2010.08.17 0 0 29

Sziasztok!

 

Kicsit OFF:

Most, hogy kizártak az Állást keres/kinál topikból nem tudom milyen ok miatt, hiszen csak beszélgettünk, ezért ide jöttem. Remélem nektek megfelel az intelligens beszélgetés. Úgy tűnik ha ott valaki értelmesebben kérdez, vagy válaszol, már nem oda illik... Furcsa ez a fórumozás dolog...

OFF vége...

 

 

Szóval azért vagyok itt, mert állást keresek, biztositásközvetitéssel foglalkozom, jelenleg még szerződés köt egy céghez, de utána szivesen váltanék esetleg többes ügynök céghez. Amúgy pedig szivesen beszélgetek erről a témáról.

Üdv:

Csaba

annuska111 Creative Commons License 2010.08.12 0 0 28
Úgy tűnik erre nem kapsz választ :(
Előzmény: nettiwolfi (27)
nettiwolfi Creative Commons License 2010.07.28 0 0 27
penzugyi elemzo? errol meselj kicsit plz
Előzmény: tigris_23 (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!