De láttam is, ha ennyire kíváncsi vagy körülbelül úgy nézett ki mint az a tuning ferrari aminek "kicsit" elpukkant a hűtője, a videót biztosan láttátok, keringett fenn a neten egy ideig, de asszem a racing videós weblapon is fent van. Direkt odaírtam, hogy nem fikázás erre te belémkötsz utálom az ilyet :( Mégegyszer mondom láttam!
Nem akarom fikázni az olasz gépeket, de tipikus jelenség, kétszer tudja a max gyorsulását aztán két hét szervíz! Ismerős a sztori, hallottam már ilyet egy EVO III-ról is...
nem te voltal veletlenul a het elejen (de az is lehet hogy a mult heten) egy sotet szinu (lehet hogy kek?) lancia-val a vaci uton a nyugati fele? Ment egy feher polo, egy lancia meg en (sarga seat).
ÁÁÁÁ egy gyenge Lancia Dedra 2 literes turbo . Utábna visszaált stabil 1,4-re bár nagy gáznál belelibben az 1,5-be és hétfőn este elszaladt a ménes ! :-) Sajna ! :-(((((
Ugy tünik most már átgondolva hogy két henger között szakadt át a tömités !
Remélem csak a hengerfejtömités adta meg magát ...... Most az nem tudom hogy azért mert az elején kissé tulterheltük 1,6-1,8 bar és ezért vagy mert nem igazán csúcs anyag . Az anyag atz tuti jó mert ami ezt a terhelést kibirja annak jónak kell lenni , de lehet hogy nem elég jó ......
A tököm tele van ! Megint kaputra ment egy cucc a tuningolt verdában pedig minden jónak tünt ! Elegem van !!!!!! Pedig neki kell állni és megcsinálni mert ez már csak igy megy ........
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁsemmit nincs kedvem olvasni csinálni csak egy jót káromkodni !!!!!!