jaj, hagyjuk már ezt a soros-futamot! orbánnak sem volt büdös, akkor most mi van?
ez a topik sem különb a vajon mennyiért vették meg kokót vagy az egérke vajon hogyé adta című.
Olvasd el még egyszer a 8. beírást. Pusztán annyit állítottam, hogy az általam nagyon elismert PKI egy mélyen a színvonala alatti műsorba szegődött. Mi ebben a fröcsögés?
Nem láttam, mert nem volt még benne. Viszont láttam már heti hetest, és úgy gondolom, ami ott humor címén működik, annak PKI - pártállástól függetlenül - fényévekkel fölötte áll.
Visszakérdezek: te olvastál valamit tőle? Parától.
Ha nem offolnátok szét, ez egy egész jó topik lehetne. Idézhetnénk régi ManCsokból para-írásokat, aztán lehetne megnézni a 7i7 tükrében. ... holding a mirror to nature.
Ratman
Itt a ParaK-ról van szó, aki még a legolvashatóbb volt a narancs hörögve acsarkodói közül.Persze Soros pénze nem büdös.Alkalmanként 350.000 Ft gázsi a HH mint heil hitler), úgy tűnik ez elég madzag a kultúrátságára oly kényes úri társaságnak is, hogy lemenjen a csatornában. A patkányok közé.
Komolyabbra fordítva a szót, nekem iszonyatos csalódás volt. Azon ritka fajba tartozom, amely rendszeresen olvassa a túloldal sajtótermékeit, és noha egy gondolatával sem tudok egyetérteni, vagy mondjuk nagyon ritkán, kifejezetten nagy tehetségnek tartom P-K I.t. Szégyen a 7i7, szégyen. Kíváncsi vagyok, melyik tehetség lesz a következő aprópéz, Vágvölgyi, vagy Bojtár? Szegény liberó, egy legenda oda. Annak azért örülök, hogy V.M. nem érte meg.
Nem ismerem a részleteket, de jó üzletet kötöttünk. Tudod, ha üzletrôl van szó, ne moralizáljon az ember. Ha meg független újságírókat vesznek kilóra ne üzletrôl beszéljen.
Mert az ilyen üzlet a demokráciában nem üzlet. Ahogy elvileg a citadella terasz sem létezik.