Keresés

Részletes keresés

by-169 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 7

Hálózatban lehet játszanni a játélot? Most kezdtem el nagyon jó.

petmukk Creative Commons License 2010.10.10 0 0 6
a youtube-on fent van az egész, lehet hogy név szerint is megtalálod apályát, de sorba le van játszva, pl.: abe's oddysee walkthrough part 1-10 vagy ilyesmi
Előzmény: GombVTI (-)
cavalier13 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 5
Már nem érdekes.
cavalier13 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 4
Paramonia
cavalier13 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 3
Sziasztok! Új vagyok itt. Elakadtam a Pamoniában az egyik pályán ahol az a kutyaszerű lény őrzi a csengő dallamát és a tüzet. Hogy kell megszabadulni a kutyától? Vagy ott mit kell csinálni!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
oddi Creative Commons License 2004.03.23 0 0 2
Sziasztok!......6 ajtó......melyik pályán van ez? Hátha tudok segíteni! Most nagyon rá kattantam erre a -amúgy régi- játékra.
GombVTI Creative Commons License 2002.09.04 0 0 1
Sajnos nem tudok küldeni,mert psx-en játszom,de azért köszi!

Más valaki?

Előzmény: HK Mp5 (0)
HK Mp5 Creative Commons License 2002.09.03 0 0 0
Hát rettenet régen voltam ott ahol te (98 ban :), és már full nem emlékszem. Azt tudom hogy a Paramit birodalom utoljó pályáján vagy, de hogy hol akadtál el arról már gőzőm sincs. Ha tudsz küldeni egy mentést megnézhetem.
bye
Előzmény: GombVTI (-)
GombVTI Creative Commons License 2002.09.02 0 0 topiknyitó
Eljutottam egy helyre ahol 6 ajtó van. Mind a6 ajtónál meggyújtottama lángot,így megnyílt a7. ajtó. Azon bementem,ott kergetnek a pókok,azok elől elfutottam és a pálya végén van egy ajtó,amin hogyha bemegyek,akkor ott elakadok,mert nem tudom mit kell csinálni. Csak mászkálni tudok,ha visszamegyek az ajtón,egyből megölnek a pókok.

Légyszíves,aki tud segítsen,mert már napok óta nem tudok rájönni,mit kéne csinálni.

Ha van esetleg valakinek leírása ajátékról,vagy tudja,hol van a neten magyar leírás,akkor légyszi segítsetek!

Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!