a youtube-on fent van az egész, lehet hogy név szerint is megtalálod apályát, de sorba le van játszva, pl.: abe's oddysee walkthrough part 1-10 vagy ilyesmi
Sziasztok! Új vagyok itt. Elakadtam a Pamoniában az egyik pályán ahol az a kutyaszerű lény őrzi a csengő dallamát és a tüzet. Hogy kell megszabadulni a kutyától? Vagy ott mit kell csinálni! Légyszi segítsetek! Köszi!
Hát rettenet régen voltam ott ahol te (98 ban :), és már full nem emlékszem. Azt tudom hogy a Paramit birodalom utoljó pályáján vagy, de hogy hol akadtál el arról már gőzőm sincs. Ha tudsz küldeni egy mentést megnézhetem.
bye
Eljutottam egy helyre ahol 6 ajtó van. Mind a6 ajtónál meggyújtottama lángot,így megnyílt a7. ajtó. Azon bementem,ott kergetnek a pókok,azok elől elfutottam és a pálya végén van egy ajtó,amin hogyha bemegyek,akkor ott elakadok,mert nem tudom mit kell csinálni. Csak mászkálni tudok,ha visszamegyek az ajtón,egyből megölnek a pókok.
Légyszíves,aki tud segítsen,mert már napok óta nem tudok rájönni,mit kéne csinálni.
Ha van esetleg valakinek leírása ajátékról,vagy tudja,hol van a neten magyar leírás,akkor légyszi segítsetek!