Keresés

Részletes keresés

úrnő Creative Commons License 2006.03.17 0 0 10

Többeknek van itt ilyenjük.

Időnként elborzadok, hogy mennyi baromságot hordunk itt össze nap, mint nap... Ez valóban az: megszólalási kényszer.

semmitmondó Creative Commons License 2002.11.24 0 0 9
hatás-ellenhatás. néha (vagy sokszor?) érdemes megszólalni, nem mindig kell foglalkozni a következményekkel, vagy okokat keresni.

szerintem legalábbis

rendes gyerek Creative Commons License 2002.09.20 0 0 8
Én már utána vagyok, sőt "filozofikus típussá" alakultam állítólag.
Előzmény: Törölt nick (6)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 7
a legtöbb ember szvsz ebben "szenved". ha kellően rossz kedved van, menni fog, csak gyakorolni gyakorolni...
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.20 0 0 6
Bevallom, en is ebben szenvedek... szerintetek gyogyithato a dolog? Vagy nekem mar lottek is? Cikkiiiiii:((
--http-- Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5
:) Nálam is van ilyen. Gittet tömtem a számba, és nem, nem, akkor is átjött a hang, nem értem hogyan, torokhang, mifene, és akkor leragasztottam leokoplasszal a számat, és megtörtént a csoda, csönd lett. csak a klaviatúra kopogását lehetett hallan az éjben.
Előzmény: semmitmondó (4)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.20 0 0 4
reneszánsz...felfedeztem a saját topikomat...ppedig már elveszett a múlt ill. az emlékezetem ködében.

a megszólalási kényszer...nem jut eszembe a mondat vége. IRL inkább kussolok. talánitt is azt kéne. mindegy, jól elvagyok magamba, a mondatot meg nem fejezem be

semmitmondó Creative Commons License 2002.09.02 0 0 3
iggggen!!
Előzmény: Dalai Lámer (0)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.02 0 0 2
csak találsz itt valakit az indexen :-)

amúgy igazából arra gondoltam, hogy miért van az, hogy az emberek akkor is beszélnek, amikor semmi mondanivalójuk nincsen. és tökmindegy hol kezdtem volna, úgyis a Kávéházban kötött volna ki a topic

Előzmény: szilvácska (1)
szilvácska Creative Commons License 2002.09.02 0 0 1
Nem tudom, de én most pont szeretnék beszélni, viszont nincs kivel. Hát ennél szarabbat...?
Előzmény: semmitmondó (-)
Dalai Lámer Creative Commons License 2002.09.02 0 0 0
Előzmény: semmitmondó (-)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.01 0 0 topiknyitó
mér kell mindig beszélni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!