Keresés

Részletes keresés

GroundZero Creative Commons License 2002.09.28 0 0 65
Monnyuk kívánsci vagyok, mit fog csinálni a kincstárin, az nem épp az ő stílusát preferálja...

Gr0

Előzmény: Traider (64)
Traider Creative Commons License 2002.09.16 0 0 64
mert nyilván akkor még nem volt biztos Pálfi átigazolása az m1-hez...
amúgy igaza van, h elmegy, már a nyitóbulin sem volt ott
Előzmény: dínóka (61)
Traider Creative Commons License 2002.09.16 0 0 63
Én amondó vagyok, hogy a GATTACA-t még adják le, aztán felőlem lehúzhatják a rolót...
GroundZero Creative Commons License 2002.09.16 0 0 62
Nem hiszem.

Gr0

Előzmény: dínóka (61)
dínóka Creative Commons License 2002.09.13 0 0 61
Mit szóltok Pálffy távozásához? Csak azt nem értem, hogy akkor egyáltalán minek kellett beülnie az "új tv2 új Tények díszletébe"? Miért nem mondták, hogy szept 1-től se Pálffy, se Stahl? Biztos a baleset miatt.
GroundZero Creative Commons License 2002.09.08 0 0 60
Haver mondta nevetve, hogy mekkora kib***ás lenne a TV2-vel, ha a BB-szereplők egész álló nap csak dugnának, mint a nyulak, max aludni hagynák abba. Akkor ugyanis nem lenne mit mutatni. A kemény pornót nem mernék, az alvásban meg mit? :)))

Gr0

Előzmény: dínóka (57)
barrix Creative Commons License 2002.09.07 0 0 59
A tv 2 eltüntette a két legnormálisabb nőjét, és meghagyta Máté Krisztát, sőt Jakupcsek is jön vissza. Állítólag a hiteles arcokat tartják meg, illetve keresik.
Csak én látom ezt másképp?

Big Brother- nagyon gyenge, 2 éjjeli összefoglalót láttam. A szereplők irtó eccerűek, mondjuk ezért is jelentkeztek erre az agyrém műsorra. Till Attilát sajnálom.

Egyetlen újítás jött be eddig: Bárdos András

megyebiro Creative Commons License 2002.09.07 0 0 58
RTL Klub !
dínóka Creative Commons License 2002.09.07 0 0 57
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a Bár tényleg valóságshow volt, életszagú. A Bár és a BB szerkesztőiról meg csak annyit: a Viasat műsorűban ritka volt a 2 nappal azelőtti események megismétlése, újra leadása. Ha jól emlékszem, akkor hétvégén volt egy hosszabb összefoglaló, de az esti adásban az előző 24 óra eseményeit foglalták össze. Ezzel szemben mi van a BB-ben: tegnap bemutatták a meztelen-fűrészelős jelenetet, amit kb kedd-szerdán már egyszer leadtak. Sok az ismétlés, a site meg még mindig nem működik. Persze, hogy a több eseményre éhezők anyáznak. Nem kapják azt, amit akarnak. Átverve érzik magukat.
Előzmény: NagyG (55)
GroundZero Creative Commons License 2002.09.07 0 0 56
dompimpombumbimbam,

alapvetően teljesen egyetértek a BB-s okfejtéseddel, kivéve azt, hogy hamarosan lelanyhul a nézettsége. sztem egy darabig nem fog.
Még egy genya kérdés:

"A morál szót a bigbrother meg a TV2 egyre kevesebb nézője meg kihúzhatja a szótárából.."

- írod. Igaz. De te honnan ismered a műsort ilyen jól, ha nem nézed? Én sem nézem, de nem is tudok semmit róla...

Gr0

Előzmény: dompimomper (53)
NagyG Creative Commons License 2002.09.06 0 0 55
Üdv Mindenkinek!

Először is a sok szapulás mellett, lenne pár jó szavam a Tv2 mellett. Írtam a műsor párbajokról. Ezzel kapcsolatosan szerintem az Aktív a maga szintjén egy jó műsor, magasan veri az RTL-es párját (Találkozások). Továbbá nekem a Magellán is tetszik. + van egy két jó sorozat, de ennyi.
A reggeli pedig eddig se volt csúcs bár régen a régebbi vezetőkkel, mikor még ott volt Szili Nóra, Alföldi Róbert jó pofa volt. Annak amire készült megfelelt egy vidám, könnyed reggeli műsor, minimális politikával. Sőt! Aztán ez szerintem elfajult a vezetők bénák, és ez akárcsak a legtöbb TV2-es műsornál megöli a nézés kedvet. Számomra az egyedüli elviselhető figura Julcsi, bár már ő se nagyon. De a Stohl, a Panna, meg a többi szerencsétlen nagy 0. Maga mutogató, sznob.
A BB-vel nekem az a legnagyobb bajom, hogy vajmi köze van a valósághoz. Biztos emlékeztek a bárra (Viasat 3), az valóságshow volt. Valamilyen szinten írányítottak egy bárt, műsorokat szerveztek, stb. és a fizetésből éltek. Itt pedig beköltöznek egy szinte full extrás házba (király bútorok - bár ez izlés kérdése, de tény, h új divat-,füves kert, jakuzi!!!, meg egyebek), és szinte semmit nem kell csinálniuk. Eleve kaptak két hétre elegendő kaját, piát. Aztán olyan feladatok vannak, hogy égjen 5 napig a tűz, meg agyjanak elő részletet a Grease-ből, stb... És ezért élelmet, meg mittom én miket kapnak. Ez nem VALÓSÁG!!!

barrix Creative Commons License 2002.09.06 0 0 54
Azért a leggázabb a Reggeliben a Julcsi meg a Pici. A Stohl színházi színésznek 100x jobb, mint tévésztárnak. Ez a színészek közül eddig csak Alföldinek jött be.
Új próbálkozók: A Lazacban Pikali Gerda és Kálloy Molnár Péter
Előzmény: NagyG (51)
dompimomper Creative Commons License 2002.09.06 0 0 53
A probléma elég sokrétű. A jelenlegi helyzet szerint a Bigbrother nézettsége lassan, de dinamikusan csökken. Ez várható is volt, mert szerintem abszurd és nézhetetlen 12 ember hétköznapi(?) életét nyomon követni több hónapon keresztül. A kérdőjel a paradox helyzetet jelenti a "hétköznapi" szócska mellett. Ezek a fiatalok valami megmagyarázhatatlan késztetésből adódóan vállalták, hogy a kamerák előtt élik életüket négy hónapon keresztül. Az élet megélése más mint a színészi játék, s ezt tudják ők is. Mégis vállalták, hogy belemennek a játékba.
Olyan az érzése az embernek mintha általános isis vagy középsulis osztálykiránduláson lenne, ahol a fiúk leskelődnek a lányok után a kulcslyukon keresztül, a lányok meg szemrevételezik a pasikat. Mindezek mellett ezt az egész "hétköznapinapi ásibiszu lakit" a TV2 kamerái figyelik. Ezt az egész helyzetet még meggabalyítva úgy lehet érezni, hogy a butuska szerepek játszása előre megírt forgatókönyv szerint történne. A 27 éves szüzike, meg a "nemvagyokhajlandóaludni" kopasz koponya, a szexmániás butuska vidéki lány stb. Igazi is meg hamis is. Ahogyan az szépen meg van írva. A nagytestvér pedig a TV2, a nézők meg csak hallgatják az esti elemzéseket. Közben az életet otthon kell élni, a problémákkal nekünk kell megbírkózni, s nem a TV2 bigbrotherja irányítgat. A személyi szabadságjogok sárba tiprásáról, az emberi élethez való jogról meg már ne is beszéljünk. A morál szót a bigbrother meg a TV2 egyre kevesebb nézője meg kihúzhatja a szótárából..
GroundZero Creative Commons License 2002.09.05 0 0 52
dínóka,

Kovács Koko "Kellegycccapat" Istvánnal nagyon sokmindent el lehet adni. Hidd el.

Gr0

Előzmény: dínóka (50)
NagyG Creative Commons License 2002.09.05 0 0 51
Igen hát az RTL-en Ő az egyik kivétel. Meg talán Stohl Andrást lehetne elfelejteni. Mind a reggeliből, mind a ValóVilág vezetéséből.
Előzmény: dínóka (50)
dínóka Creative Commons License 2002.09.05 0 0 50
Csak azt mondja meg valaki, hogy miért kell Kokonak feltétlenül műsort vezetnie? ha valaki, akkor ő nem illik a képernyőre. Még beszélni, hangsúlyozni se tud rendesen. Szerintem az ő neve már kevés ahhoz, hogy eladjanak egy műsort, pláne ilyet. De meglehet, ha venne néhány beszédórát, még az ő karakterére is lehetne műsort találni, készíteni. csak ezt a csapatos játékot ne, főleg, hogy a box nem csapatjáték. :-)
Előzmény: NagyG (47)
dínóka Creative Commons License 2002.09.05 0 0 49
Én is csak erre tudok gondolni.
Viszont a Dawsonnak nagyon örülök, csak attól tartok, hogy ismételni fogják, és nem folytatni. Pedig még sok voolna hátra.
Előzmény: blg (38)
NagyG Creative Commons License 2002.09.05 0 0 48
Arra gondoltam, hogy csak a műsor csere nem menthet meg egy csatornát
NagyG Creative Commons License 2002.09.05 0 0 47
Abszolút igaz,h a két csatorna szinte egyforma. Látjuk nap mint nap,h mindekettőn szinte ugyanazok a műsorok vannak. Mégis van valami amitől az RTL-nek bejött a TV2-nek nem. Szerintem az egyik legfontosabb tényező a műsorvezető. Az RTL-nél szinte minden műsort odaillő ember vezet. Péládul a Mónika show Claudia show párosnál: Mónika nem akar központi szereplő lenni. Vagy a szellemi vetélkedők esetében: Jakupcsek nem igazán volt helyénvaló. Nincs egy súlycsoportban Vágóval. Nem csak észben, de valahogy az egész küllem is elütött a műsortől. És ezek sokban befolyásolták a dolgokat. Mert ha a vezetőtől eltekintesz akkor mindkjét csatornán szinte ua-t kapod, csak nem mindegy milyen körítésben. És ezen a műsor nem segít. Ha ott van Claudia, Jakupcsek, Máté Krisztina, Pálffy stb... akik szerintem nem illenek a képernyők elé. Az egyetlen igazi ember: Bárdos András. Ez azonban kevés...
Előzmény: dompimomper (46)
dompimomper Creative Commons License 2002.09.05 0 0 46
Üdv!

Ahogy a kereskedelmi médiaviszonyokat figyelem a tv-k az igénytelenséget nem visszaszorítani, hanem fokozni tudják. Na, ebből a szempontból a két országos televízió műsora semmiben sem különbözik egymástól. Mindenben a könnyenfogyaszthatóság és a "Mi érted vagyunk", a "Te tévéd vagyunk" humbukját harsogják. A magyar sajtópiac érdekes terméke ez a két csatorna. Mind a kettő a Horn-kormánynak köszönheti a frekvenciát, na ez meg is látszik rajtuk.
Az európai tévék tanulságait érdemes figyelembe venni. Jónéhány országban a kereskedelmi médiumok megjelenése majd akkora "bummot" hozott mint nálunk, csak ott pár éven belül a közszolgálati csatornák és a kormányok felfedezték, hogy egy jó és független médium csatamezőre állításával, megfelelő és tényleg közszolgálati hír és műsorszolgáltatással be lehet érni a gagyiságot, mert igen is vannak az igényességet szem előtt tartó nézők. Meggyőződésem, hogy itthon is vannak.
Rátérve a TV2 problémájára, -merthogy maradt elég neki- azt gondolom, hogy a csatorna a végnapjait éli. A kényszerű változtatás ideig-óráig oldja meg a problémákat, mert a BigBrother nézettsége csak kezdeti fellángolás lehet (Európában is így volt, most már leáldozóban vannak ezek a hülyeségek ott is). Az ötlábú macska, meg a tejet a szemén át lövő fiú esete semmivel sem jelent elmozdulást a holtpontról, csak szegény Szebeni Pista került rossz társaságba. A reklámszpottok az új arculat mellet ugyanolyan förtelmesek és gyengék (pl: "Uraim, nem maradnak ki a jóból, Hölgyeim Önök is jól szórakoznak majd... Az orvosuk is ezt a filmet írná fel..." stb) mint voltak, mondjuk úgy olyan pintérdezsősek. Egyedül a Jó Estét Magyarország! tetszik Bárdos Andrással. Meglepően kiegyensúlyozott és korrekt.

Aaren Creative Commons License 2002.09.05 0 0 45
Annyit ad(na) a TV-ert...
Előzmény: Igaz Ember (44)
Igaz Ember Creative Commons License 2002.09.05 0 0 44


"bid 10000"

Micsoda?

Előzmény: voyager75 (40)
GroundZero Creative Commons License 2002.09.05 0 0 43
Ajjaj, azt eddig köbö százan vélik saját termésnek...

Gr0

Előzmény: végé (41)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 42
vöröstévé az!
Előzmény: GroundZero (18)
végé Creative Commons License 2002.09.04 0 0 41
Egy másik topicban - hány kiló lett a Claudia - olvastam a tv2 új nevét!
"meztelencsiga tv" :-)))))
Szerintem eddig ez a legtalálóbb! Gartula a szerzőnek.
voyager75 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 40
bid 10000
Előzmény: Semmit se fogad el (39)
Semmit se fogad el Creative Commons License 2002.09.04 0 0 39
Leszarom a tv2-t és az összes többi semmitmondó tv-t.Illetve ez nem igaz...2 éve nem kapcsolom be a tévét, és képzeljétek, nincs hiányérzetem...Komolyan mondom, baromi színvonaltalan volt már akkor az összes tv teljesítménye...nem tükröznek mást, mint globalizálódó, amerikamajmoló világunkat...

(Nem kell valakinek egy alig használt 4 éves Daewoo 51 cm TXT-s tv? :-))

blg Creative Commons License 2002.09.04 0 0 38
azt az HBO már régen leszinkronizálta, de még most is ismétli, szerintem addig a tv2 nem adhatja le, amíg az HBO be nem fejezi...
Előzmény: NagyG (37)
NagyG Creative Commons License 2002.09.04 0 0 37
A Friends csak ideglenesen szünetel. Szerintem éppen szinkronizálják az új részeket.
Előzmény: GroundZero (36)
GroundZero Creative Commons License 2002.09.04 0 0 36
Viszont a Friends eltűnt :(((
Ez mínusz 1000 pont.

Gr0

Előzmény: asdf_ (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!