Keresés

Részletes keresés

retibalaaazzs Creative Commons License 2025.03.27 0 0 147

halihó, olvasgatom jó régről itt a dolgokat én magamat választottam mert vettem a proguard webshopról AJAX riasztót és megcsináltam. Nagyon gyorsan és nagyon könnyen ment, szerintem szuper találmány. Vonuló szolgálatban meg objektőrt választottam. Nekem nagyon jók a tapasztalataim a proguard al és az objekt-őrrel is. 

peredi-64 Creative Commons License 2025.03.27 0 0 146

nálam közel 9-10 éve objektőr van és nagyon elégedettek vagyunk vele. Gyorsak rugalmasak mindig mindenre válaszolnak.

Dehogyne Creative Commons License 2025.02.23 -1 0 145

Nekem meg csupa rossz tapasztalatom van az objek-őr céggel. 

Előzmény: peterparker_84 (144)
peterparker_84 Creative Commons License 2025.02.22 0 0 144

Hellosztok! mi most építkeztünk és kértem be ajánlatot négy helyről riasztóra és kamerára is és

egyértelműen a legprofibb az objektőr volt. A másik három összevissza kamuzott, link bandák voltak. Eddig nagyon jók a tapasztalataim. Ajánlom mindenkinek az objektőrt ha normális terméket és szolgáltatást akar mind Budapesten mind a balcsi körül (kis házunk van itt is)

PinterDani83 Creative Commons License 2023.08.14 0 1 143

Én most kértem ajánlatot több cégtől és

nekem ez az objektőr tetszett a legjobban. Nem a legolcsóbbak

de nem is vészes. Én a multialarmnál voltam eddig de

hazudnak, elérhetetlenek nem is tudom hogy léteznek.

+1 nekem van egy házam és egy nyaralóm Balatonon azt is

elvállalták, nagyon fiatalos nagy szakértelmű csapat eddig

5 csillag nekik! www.objekt-or.hu 

sOuNdwAve86_r Creative Commons License 2021.07.26 0 1 142

Végre egy értelmes és hasznos fórum. Körbejártam a témát én is de nálam

lett rács is az ajtón amit ismerős csinált és rendes hegesztve van a falba.

Riasztó mindenképpen és felügyelve mert csak a szirénára sz..rnak a lakók.

Amikor szerelték nálam akkor kipróbáltuk többszöris és senkit nem érdekelt, hogy üvölt a sziréna... ennyit erről.

engem az egyik legnagyobb cég (...alrm) kétszer is megpróbált átverni apróbetűs résszel úgyhogy én 4 helyről kértem be ajánlatot. Mivel nekem nagy értékeim vannak a munkám miatt itthon emiatt fontos volt a normális rendszer. Végül az Objektőrt választottam bár kicsivel drágább volt mint a többi de nem számottevő és marhára nem bántam meg. Nagyon normális társaság rugalmasak mindig felveszik és én eddig 2x teszteltem őket igaz véletlen... , kb. azonnal hívtak ha elrontottam a kódom és riasztást kaptak már úton voltak a biztonságiak úgy hívták vissza őket! Csak ajánlani tudom őket nálam azóta nyugalom és béke szigete van amióta a rács és objekt-őr riasztó kombó van!!

k.zsolt1983 Creative Commons License 2020.03.15 0 1 141

Szép estét!

Örülök, hogy van ez a fórum... a hozzászólások alapján az én tapasztalatom, hogy 3 cégtől kértem ajánlatot riasztóra. Az előzőben említett cégek mind bennevoltak és nálam is az objekt-őr nevű cég nyert. Nagyon korrektek voltak én ugyan nem értek hozzá, de szakmailag is kifogástalan tiszta és normális munkát hagytak maguk után. Mindegyikük akivel találkoztam látszott, hogy értik a dolgukat. A rendszer könnyen kezelhető, több módban kapcsolható, még a feleségem meg a gyerekek tanuljuk, de volt, hogy elrontottuk azonnal hívtak és reagáltak. Aki biztos jót akar az őket keresse fel... (tapasztalat Budapestről) 

peterk76 Creative Commons License 2018.04.02 0 2 140

Kedves Tamás!

A képek alapján neked hasonló riasztód van mint nekünk. Az Objekt-Őr szereli ezt a Texecom típust.

Én az eddigi segítőkészségük és profizmusuk alapján javaslom, hogy keresd fel őket. Az oldalukon is fent van (most nézem...) a Texecom jelzés. www.objekt-or.hu ahogy nézem Tokajban is van távfelügyeletük, így lehet, hogy érdemes abban is segítséget kérned. Itt jegyezném meg, hogy régebben írtam erre a fórumra, azóta szerencsére befejeztük a házépítést, de a vélemenyem azóta nem csak hogy fenntartom, hanem külön kiemelem. Talán a burkolón kívül a legprofibb és legkorektebb csapat volt!!!!!, pedig nagyon sok szaki megfordult nálunk így egy házépítés alatt... öregedtem is vagy 5 évet 1 alatt... De remélem tudtam segíteni, üdv, Péter

Előzmény: Tamás Fila (139)
Tamás Fila Creative Commons License 2018.03.27 0 2 139

Sziasztok! Fila Tamás vagyok,Tokajban lakom.

Kaptam az egy ismerősömtől egy régi texakom  premier 412 lakás riasztót.

Kiszeretném próbálni hogy működik e. Aki ért hozzá arra szeretném kérni

hogy segítsen nekem a bekábelezésben.tehát lenne egy sziréna,1 mozgás érzékelő és egy billentyűzet.

Ha tudna valaki segíteni az összekábelezésben, nagyon szépen megköszönném.

A képeket feltettem az indafotóra.Köszönöm aki segít!

http://indafoto.hu/filuska

peterk76 Creative Commons License 2017.08.01 0 2 138

Sziasztok Fórumlakók! Felbátorodva a velem történteken megosztanám veletek a tapasztalataimat. Mi most költöztünk fel vidékről egy pestkörnyéki településre. Mivel nem szerettem volna megvárni ameddig nem csak hallomásból hanem tapasztalatból is mesélnék a betörésről elkezdtem kutakodni a neten. Összességében 4 céget találtam akik szimpatikusak voltak így felkerestem őket. Meg kell erősítsem az előttem szólókat abban, hogy az objektőr volt az aki egyből reagált, látszott hogy nem ma kezdték. A 4 cégből kettő ki sem jött - telefonon kérdezgetett, hogy miről adjon ajánlatot!? A harmadik (nagynak mondható) cégtől eljött egy értékesítő aki minden sz@rt rám akart sózni. Az objektőr volt ahol tényleg látszott, hogy szakemberek dolgoznak, bár az nem tetszett, hogy nem ugyanaz telepített, mint aki kint volt felmérni, de ez vègülis mindegy... Végtelenül korrekt banda, megkötöttem velük a kiszállós távfelügyeletet, egyszer -jó ügyfélhez hűen- csak kipróbáltam miért fizetek havi 5-6 ezer forintot. Ha valaki azthiszi viccelek próbálja ki őket. 4 perc alatt volt kint a szolgálat. Én azthittem ez nem ilyen flott... de tévedtem. A szerelők rendesek voltak, tisztán dolgoztak, mindent az igényeink szerint állítottak be, még a költözésből megmaradt karnist is segítettek felfúrni. 

Összefoglalva, bárki bármit mond, nézzetek körbe a piacon, de én annyit tudok itt több előttem szólóhoz hozzáfűzni, hogy az objekt-őrt keresse meg ha valaki normális szolgáltatást akar és tényleg jó rendszert. (TAPASZTALAT)

Mondtam nekik, hogy olvastam a neten őket és mondtàk, hogy megköszönik ha őszintén leírom a véleményem. Hajrá Objekt-Őr csapat! Csak így tovább.

peredi-64 Creative Commons License 2016.12.01 0 1 137

Igen! Egyetértek "halmossy" hozzászólóval. Nagyon fontos, hogy legyen gyakori életjel a GPRS kütyütől.  Én továbbra is azt tudom csak mondani, hogy aki normális korrekt távfelügyeletet esetleg riasztót akar az keresse meg az OBJEKT-ŐR Budai irodáját... 

(Nálam az tetszik még, hogy az Objekt-Őr az 5 perces figyelésen kívül olyan kártyát használ, ami Roamingol a szolgáltatók között, így nagyon magas a rendelkezésre állásuk szerződésben is. Arról nem is beszélve, hogy muszáj is nekik mert Bankokat is védenek...)

Én megígértem nekik, hogy az a hozzáállás, szakértelem!! és mentalitás ugyanakkor családias kis cég hangulat miatt ahol tudom AJÁNLOM ŐKET!!, mert már ezerszer megköszöntem nekik, de nem tudom elégszer hogy elfogták a "váratlan látogatónkat" aki kitudja mit csinált volna...

Amikor én még felnőttem vidéken, (nemmost volt sajnos :-) )még nyitvahagytuk a kapukat és senkinek esze ágában sem volt bejönni rossz szándékkal... idáig jutott ez a világ. :( 

halmossy Creative Commons License 2016.11.29 0 2 136

Ez a korábban emlegetett életjel küldés eléggé meghatározó a biztonság szempontjából. Sajnos nekem is volt rossz tapasztalatom. GSM átjelzős rendszernél az Őrmester feltehetően spórolni akart az adatforgalommal és a tájékoztatásom nélkül áttért az óránkénti életjel küldésre, holott a szerződésben 5 perces küldés szerepelt. Persze ezt a szerződést nem találták. Szerencsére az én példányom megvan. 43e Ft elmaradt bevételt akartak behajtani. Nem voltam hajlandó kifizetni, hiszen évekig szívták a véremet, sunyi módon átvertek.

honbalage Creative Commons License 2016.07.30 0 1 135

Sziasztok!

Egy satalarm os rendszert szeretnek kiepiteni. Eddig 2eol bekotest hasznaltam a mozgaserzekelokhoz visxont nincs eleg zonam. Tudna valaki segiteni hogyan tudnek egy zonara ket mozgaserzekelot kotni? Milyen ellenallasokat kell hasznalnom, tudna valaki egy rajzzal segiteni? :)

Koszonom,

Balázs

peredi-64 Creative Commons License 2016.05.17 0 1 134

Sziasztok!

Én már túlvagyok ezen a riasztó-járőrösdi, kit-hogyan-mivel kérdésen. Mi egy családi házban lakunk Budapesten, a XXII. kerületben. Mivel az építkezést is már védeni kellett, mert ott is "meglátogattak" minket, ezért sajnos gyorsan kellett lépnünk. Nekem is van már tapasztalatom kissebb és nagyobb cégekkel egyaránt. Én a "nagyobb" cégeket abszolút nem javaslom, mert csak "X"-edik leszel egy sokezres létszámú ügyfélkörben, ahol csak a profit számít nekik... Én az egyik szomszédomnál lévő céget választottam végül. Végtelenül gyorsak és korrektek voltak és egyszer a csendes riasztással nyakon is csíptünk egy "látógatót", mert a szakember infrasorompót is javasolt a kertünkbe. Nem szokásom reklámozni, de ha valaki egy kissebb, de MEGBÍZHATÓ céget szeretne választani, az keresse meg az OBJEKT-ŐR Kft.-t.  www.objekt-or.hu 

Ja és még annyi, hogy több céggel is van kapcsolatuk ezért gyorsan kiérnek a vonulósok... nálunk 5-8 perc szokott lenni, ha nem mondom le, amikor a kutya berohan a lakásba...

*KN* Creative Commons License 2016.03.29 0 1 133

Tisztelt Rusty87!

Társaságunk nagyon szívesen segít az Ön kérésében. Kérjük engedje meg, hogy kollégánk egy teljesen térítésmentes biztonságtechnikai tanácsadás keretein belül javaslatot tegyen a riasztórendszer kialakítására, és a hozzá kapcsolódó távfelügyeleti szolgáltatásra. A G4S Biztonsági Szolgáltatás Zrt. -vel kötött távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozó szerződés garantálja, hogy költözés esetén az ország egész területén (a címváltozás bejelentését követően) érvényben marad a szerződés.

Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén. 

http://tavfelugyelet.g4s.hu/

Rusty87 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 132

Sziasztok, 18.kerületi családi házhoz szeretnék én is távfelügyeletes riasztót, a lényeg, hogy kijöjjenek ellenőrizni és biztosítva is legyek, ha mégis betörtek. Az ár nagyon meghatározó nálam is :( Tudtok ajánlani vmit? A másik kérdés, hogy szerintetek van olyan cég, akikkel ha leszerződök hűségidőre, azt személyhez és nem ingatlanhoz kötik? Lehet fél év múlva költözünk el. Köszi a válaszokat

peler Creative Commons License 2016.02.19 0 0 131

Annál a cégnél nem érdemes maradni. Amúgy meg keresgélni kell a neten, hogy hol vannak tulajok, akik a tapasztalataikról írnak, vagy lehet kérdezni a gyakorin, prohardveren meg más nagyobb fórumokon. Ezeken általában szoktak hasznos válaszok is lenni, ha komolyabb témákban kérdez az ember.

A nehézség az, hogy minden céget nem próbálhat ki az ember, mert a kiépítés költségét mindenhol elkérik gondolom, ezért marad az, hogy a neten kell körülnézni, hogy mások mit írtak róluk.

Előzmény: mylza01 (129)
mylza01 Creative Commons License 2016.02.18 0 0 130

Nekünk az elöszobában a bejárati ajtonál van,a sziréna meg a lépcsöházan.Sajnos nem laknak a házban, mi is csak nyáron.Járnak a lakásban,az biztos! A távfelügyelettel meg csináltunk néhány probát.........Észre sem vették, nekünk kellett öket felhivni;(jelszo, stb),akkor észlelte a hibát.Hát kidobott pénz.1 biztonsági szakember tanácsára az ajtora öszpontositunk,mert csak ott lehet bemenni. & még mindig nem tudom,melyik a jo riaszto,amit nem lehet szabotálni.Minden cég a sajátját dicséri.

Előzmény: vejne (126)
mylza01 Creative Commons License 2016.02.18 0 0 129

Valoban igy kéne müködnie,söt,ezt is igérik,h mihelyt lemegy a rendszerröl,ök abban a percben ezt  észlelik & hivnak.Mi ezt többször ki is probáltuk; nem hogy hivtak volna,hanem észre sem vették.Tehát kidobott pénz ez a távfelügyelet.5700 havonta a semmire.

Előzmény: peler (127)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.12 0 0 128

Helló

Manapság Budapesten mi számít jó árú havi távfelügyeleti díjnak kivonulással?

köszi

peler Creative Commons License 2016.01.09 0 1 127

Normális távfelügyeletnél az is riasztási esemény, ha nem jön periodikusan jel az eszköztől. Ilyenkor vagy elhárítják a hibát, vagy megnézik a helyszínen, hogy miért nem jön jel, nem blokkolják-e.

Előzmény: mylza01 (124)
vejne Creative Commons License 2016.01.08 0 0 126

Mekkora egy ilyen kütyünek a hatótávolsága? Ha ennyire aggodalmas a dolog, akkor messze kell telepíteni a GSM eszközt.

Előzmény: mylza01 (124)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.08 0 0 125

Helló

Paradox 728 Ultra riasztóhoz milyen mobil (GPRS) telefonhívó modult célszerű tenni ami legalább 4 számot tud tárolni?

köszi!

mylza01 Creative Commons License 2015.12.18 0 0 124

A (piacon is kaphato) GSM blokkolo ellen hogy védekezhetek? Hiába fizetem a nem kevés havidijat a TÁVFELÜGYELETNEK, észre sem veszik, ha a blokkoloval szabotálják a rendszert.Tehát,nem riaszt! Milyen riasztot kéne beszereltetnem,ami megvédi az otthonomat?

canya Creative Commons License 2015.08.03 0 0 123

Én nemrég szereltettem be a riasztómat, a srác nagyon körültekintő volt, ez az oldaluk: http://riasztok-kamerak.hu/

Jancsika68 Creative Commons License 2015.04.19 0 0 121

Régi megbízható cég, 5 éve náluk vagyok PAPP JÁNOS

Mayauel Creative Commons License 2015.02.24 -1 0 120

Első körben szerintem nem mindegy milyen riasztót választotok, hogyan szerelik be, mennyire megbízható. Utána jöhet a távfelügyelet.

Én őket ajánlom a kiépítés kapcsán, Pomáziak, de Bp-n is dolgoznak:

http://www.tetenyisec.hu/riasztorendszerek

kendu Creative Commons License 2013.10.11 0 0 119

Sziasztok!

Lehet, hogy nem ide kellene feltennem a kérdést, de nem találok alkalmasabb fórumot.

Tanulom a riasztószerelést és fel akartam tenni a gépemre a paradox espload programját, csak úgy nézegetni, tanulgatni. Itthon hivatalos, megvásárolt windows 7 van 64 bites. Erre fel sem megy.

Kérdésem: Ki, hogyan használja? Virtualbox, vagy másik rendszer?

És akkor a jövőre tekintve melyik az az oprendszer, amelyikkel nincs probléma és amivel lehet dolgozni a jövőben? Riasztóközpontok, gprs, gsm, úgy általánosságban melyik oprendszerrel futnak ezen eszközök programjai?

cszoli Creative Commons License 2013.06.17 0 0 118

nekünk a telefon és a kábeltv / internet kábel a nyitott villanyóraszekrényben van szabadon. Nem hiszem, hogy egyedi az eset

Előzmény: hazriaszto (117)
hazriaszto Creative Commons License 2013.06.14 0 0 117

Szerintem nem feltétlenül kell, hogy méregdrága távfelügyeletet vegyünk igénybe, ha van más megoldás is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!