Az Iszoldában az egyéni képek ábécé-sorrendben vannak, a találkozósok pedig időrendben - a legutolsó mindig az alján. A találkozósoknál soha nincsenek feltüntetve még a nickek sem, ugyanis azt mindenki saját maga dönti el, hogy "vállalja-e az arcát". Akkor küld egy levelet és akár a találkozós képét is berakom az egyéniek közé. Olyan is előfordult már, hogy ki kellett szedni képet. Ezt is mindenki saját maga dönti el.
milyen igaz :))) elsőre fel sem tűnt a turpisság. bár tulajdonképpen a fórumon is sok dologról alakul a véleményem és azt vállalom IRL. sokszor szoktam példálózni azzal, hogy beszéltem valakivel egy internetes fórumon (ilyenkor általában el kell magyarázni hogy mi az:)
Nem írok és nem mondok olyan véleményt, amit ne vállalnék. Itt a fórumon azonosítható is vagyok. Itt is, másutt is megadom a címemet. A nick nem álnév, csak kisebbfajta kendőzés.
szerintem is mocskos dolog a névtelen fikázás. sajnos ezt a névtelenséget sokan kihasználják. én vállalom magam IRL is. csak ott nem fejtem ki ennyire a véleményem, mert soxor semmi értelme, itt viszont megvan ennek a lehetősége/illúziója.
önoff
az iszoldában nem lehet csak az új képeket megnézni valahogy? mert eléggé unom sokadszorra végiglapozni az egészet :-))
Mocskos dolognak tartom a névtelen beírogatásokat, ezért ha bárkit érdekelne, hogy ki van a nick mögött, könnyen elér, hiszen a céges e-mailemet adtam meg, ami ebben a pillanatban is nyitva van.
Eddig még egyetlen olyan hozzászólásom sem volt, amit ne vállalnék névvel, címmel, fényképpel, és a továbbiakban sem lesz.
Nem tudom nem vállalni, mert némi utánolvasással kideríthető az IRL személyem, és ezzel elég sokan vannak így.
Nem beszélve a talikról, ahol szintén jól kiderül :)
Naszóval, az lenne a kérdés, hogy amit itt leírtok, véleményt, gondolatot, azt a valós életben is vállaljátok-e, ha pl rákérdeznek? Fórumoznál-e, ha mondjuk csak valódi arcképpel lehetne bejelentkezni? Vagy csak egy karakterhalmaz mögé bújva kiabálsz össze-vissza? És ha igen/nem, akkor miért?