Keresés

Részletes keresés

borult Creative Commons License 2025.10.21 0 0 19

"beszéltem valakivel egy internetes fórumon (ilyenkor általában el kell magyarázni hogy mi az:)"

ez szerintem most már újra így van : )

Előzmény: ID (14)
borult Creative Commons License 2025.10.21 0 0 18

Teljesen jogos.

Előzmény: pint (10)
papírzaccser Creative Commons License 2002.09.04 0 0 17
"Vállalod-e a fórumos véleményed IRL?"

fizetsz érte?
küldj ajánlatot...

Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.09.01 0 0 16
Az Iszoldában az egyéni képek ábécé-sorrendben vannak, a találkozósok pedig időrendben - a legutolsó mindig az alján. A találkozósoknál soha nincsenek feltüntetve még a nickek sem, ugyanis azt mindenki saját maga dönti el, hogy "vállalja-e az arcát". Akkor küld egy levelet és akár a találkozós képét is berakom az egyéniek közé. Olyan is előfordult már, hogy ki kellett szedni képet. Ezt is mindenki saját maga dönti el.
Előzmény: semmitmondó (7)
pint Creative Commons License 2002.08.31 0 0 15
igen, és ez elég szomorú
Előzmény: semmitmondó (13)
ID Creative Commons License 2002.08.31 0 0 14
milyen igaz :))) elsőre fel sem tűnt a turpisság. bár tulajdonképpen a fórumon is sok dologról alakul a véleményem és azt vállalom IRL. sokszor szoktam példálózni azzal, hogy beszéltem valakivel egy internetes fórumon (ilyenkor általában el kell magyarázni hogy mi az:)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 13
sajnos ezzel nem mindenki van így...:-(
Előzmény: pint (12)
pint Creative Commons License 2002.08.30 0 1 12
Nincs nekem más, csak az az egy véleményem, amit itt is elmondok.
Előzmény: semmitmondó (11)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 11
addig okés, de az más dolog, hogy az itt leírt véleményed IRL is mered vállalni...
pint Creative Commons License 2002.08.30 0 0 10
Már bocsánat, de én az IRL véleményemet vállalom itt, a fórumon.
Schizo Frame Creative Commons License 2002.08.30 0 0 9
Természetesen vállalom a véleményem.

Csak persze nem értek vele egyet.

Előzmény: semmitmondó (-)
kékbarisnya Creative Commons License 2002.08.30 0 0 8
Nem írok és nem mondok olyan véleményt, amit ne vállalnék. Itt a fórumon azonosítható is vagyok. Itt is, másutt is megadom a címemet. A nick nem álnév, csak kisebbfajta kendőzés.
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 7
szerintem is mocskos dolog a névtelen fikázás. sajnos ezt a névtelenséget sokan kihasználják. én vállalom magam IRL is. csak ott nem fejtem ki ennyire a véleményem, mert soxor semmi értelme, itt viszont megvan ennek a lehetősége/illúziója.

önoff

az iszoldában nem lehet csak az új képeket megnézni valahogy? mert eléggé unom sokadszorra végiglapozni az egészet :-))

önon

Qqberci Creative Commons License 2002.08.30 0 0 6
Így igaz.
Előzmény: Vad (1)
sip pista Creative Commons License 2002.08.30 0 0 5
a gyönyörű valódi arcképem megtekinthető az iszoldában. amúgy írásban eléggé másként fejezem ki magam, mint szóban, szal nem igazán tudok felelni ...
mulder_ Creative Commons License 2002.08.30 0 0 4
meg iszoldában különben is fenn van a képem.. (hm.a szórend úgy láccik probléma:))

mulder s.a.

mulder_ Creative Commons License 2002.08.30 0 0 3
jaja:)valóságban is hüjjje vagyok, akkor meg minek tagadjam:)

mulder s.a.

Vámpír Creative Commons License 2002.08.30 0 0 2
Mocskos dolognak tartom a névtelen beírogatásokat, ezért ha bárkit érdekelne, hogy ki van a nick mögött, könnyen elér, hiszen a céges e-mailemet adtam meg, ami ebben a pillanatban is nyitva van.
Eddig még egyetlen olyan hozzászólásom sem volt, amit ne vállalnék névvel, címmel, fényképpel, és a továbbiakban sem lesz.
Vad Creative Commons License 2002.08.30 0 0 1
Nem tudom nem vállalni, mert némi utánolvasással kideríthető az IRL személyem, és ezzel elég sokan vannak így.
Nem beszélve a talikról, ahol szintén jól kiderül :)
Howling_Mad Creative Commons License 2002.08.30 0 0 0
Általában igen.
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 topiknyitó
Üdv!

Naszóval, az lenne a kérdés, hogy amit itt leírtok, véleményt, gondolatot, azt a valós életben is vállaljátok-e, ha pl rákérdeznek? Fórumoznál-e, ha mondjuk csak valódi arcképpel lehetne bejelentkezni? Vagy csak egy karakterhalmaz mögé bújva kiabálsz össze-vissza? És ha igen/nem, akkor miért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!