Fenét. Lenne ötletem néhány cserére, és arra is, hogy melyik minisztériumokat kellene megszüntetni. Az előbbire példa Görgey, az utóbbira a GYISM és a GM. De mint már mondtam, ezügyben a Megyót tájékoztasd, akár az itteni "közhangulatról" is.
Akkor meg már nem lesz válogatás.Mind megy.Az érdekelne hogy melyik miniszter tevékenysége nem tetszik nektek.a miniszterek nincsenek odanőve.Az előző kormányok alatt is kirúgtak jöpár minisztert.
Kovács Kálmánnal alapvetően nem lenne bajom, de amit az Internettel és a Matávval művel (vagy inkább "nem művel") a kormány, az szvsz botrányos. Szóval részemről mehetne a kirúgás.
Görgey min.úrról csak annyit, hogy hallgattam a héten az Arénában (Info Rádió).
Aszongya a kultuszminiszter a Nemzeti pályázatról:
"Beadta több neves színházi szakember is, neveket még nem akarok mondani, de tényleg sokan érdeklődtek, mint pl. JÓNÁS, ööööö, de neveket most tényleg nem mondanék..."
Miniszter Úr !
Kultuszminiszterként (vagy felőlem drámaíróként is) legyen oly kedves megnevezni legalább egy, azaz egy db magyar színházi szakembert Jónás néven ! Ha Jordán Tamásra gondolt, akkor Ön vagy tájékozatlansága, vagy megromlott egészségi állapota miatt alkalmatlan a posztjára.
Meg Kovacs Laszlo is, a csunya szelsoseges ujsagban olvastam, hogy H.K.L a 70-es evekben kozeledni akart az EU fele. EU barat volt. O ugyan ezt komolyan mondja, de szamomra megnyero es mulatsagos:)) Plane ha hozzakepzelem H.K.L fapofajat, ahogy eloadja Brezsnyevnek, hogy elvtarsam itt ez a unio. Nem kene kozeledni? Mire Brezsnyev: dehogynem, menjunk kozeledjunk. Beszarás :)))))))))))