Nagyapám hagyatékában találtunk egy eredeti (szakértők által bevizsgált) Magyar Tiszti Repülős tőrt, mely kiváló állapotú. Amennyiben felkeltette érdeklődését, úgy jelezze azt felém a bpmaria@vipmail.hu-ra! Ár: megegyezés szerint.
Kan MAGYAR VIZSLÁM fedeztetném, elsősorban Pest megyeiek érintettek. Nemes vérvonal, fajtatiszta. Külön kérés esetén referencialevelet is tudok mutatni.
Figyelem, csekély árak, soha vissza nem térő alkalom! Nyer-nyer szituáció: nekem nem kell nagy holmikat tárolnom amíg átmenetileg kis lakásba megyek, ti meg mazsolázhattok!
Szóval, még találtam itthon eladó holmit így költözés előtt:
2. Atacama audiofil hangdobozállvány (kb. 70 cm magas tüskelábas fekete acélállvány, kb. 20x30-as alapterületű hangszórókhoz, homokkal tölthető, a hangszórók is tüskékre tehetők
ár: 12 000 Ft/pár
3. Nintaus DVD-N9901 régiófüggetlen DVD lejátszó macrovision kód mentes, létező mindenféle kimenetekkel, firmware upgrade-elhető...
ár: 11 000 Ft
4. Philips 4 fejes video 10 000 Ft
Csomag ár: 53 000 Ft
Elsőre ennyi, de ha körülnézek, még biztos fogok találni 1-2 dolgot eladásra.
Eladó egy teljesen új (soha nem volt használva) Garmin GPS iQue 3600-as GPS a hozzá való térkép szoftverekkel! (GPS + PDA egyben, Palm5 op.rendszer, hangos navigáció, érintőképernyő, bőr tokkal, eredeti csomagolásában, garanciával)
Ja aszittem, már szeptember van, olyan korán sötétedik.
Az a helyzet, hogy olcsóbban lehet feltöltött új kártyákat venni, mint amennyi lebeszélhetőség van rajtuk, úgyhogy ez tényleg 0 forintot ér.