Számomra a TOP kézilabda közvetítés a 2020 január 25-i Fradi-CSM meccs, a Haraszti volt a riporter, a Kökény a szakértö. És nem azért, mert a Haraszti fradista, de zseniális volt a közvetítése.
Mekkora nézettsége lehet a baseball-nak ha pénteken inkább egy BL meccset adtak a tv-ben, míg az MLB-t kidobták a szinte elérhetetlen Selektre. :D Vagy ennyire komolyan veszik. Vicc társaság.
Hogy mennyire nem egyformán kezeil a sporttv az egyiptomi buckalakókat meg a magyar csapatot: az elöbbiek meccsére kiutazhatott a Bartha meg a Borsosné férje, a Méhes meg itthonról kellett közvetítse a saját csapata Płock-i vendégjátékát. Pedig pont fordítva kellene legyen, a szedett-vedett bandát lehetöség szerint hanyagolniuk kellene, mert a Płockban is több magyar játszik, mint náluk.
Bartha viszi a Veszprém, Méhes a Szeged meccseit fixen. Gondolom a foci BL negyeddöntő rangja miatt meg a Faragó-Méhes páros fix. Haraszti az RTL-nél van a BL alatt, meg őt amúgysem hallom már a Sport TV-nél, Barthának ott a kézi mellett fixen a darts és az MLB.
Fülöp László és Petur András jöhetett volna még szóba. Fülöp Marci volt a stúdióban, Engyel és Gyulai ritkán közvetít focit, inkább csak a kevésbé nézett portugál-török bajnokikat.
Pedig régen témyleg kedveltem. Aztán ahogy lefogyott, az arca úgy nőtt. Kár. Okoskodó, kioktató lett. Meg az artikulátlan úvöltözése is az agyamra megy. Nem bírok vele vègignézni semmilyen közvetítést. :(
Én legfőbbképp azt nem bírom benne, hogy hosszú percekig más meccseken történt dolgoról beszél, rengeteg unalmas és az aktuális meccs kapcsán teljességgel irreleváns statisztikával.
A riporteri karrierje mélypontja volt, amikor a Szaniszlóval párban közvetítette a városi rangadót.
A Méhes keményen tolja, az elöbb még a saját csapata Kielce elleni BL-nyolcaddöntös továbbjutását kommentálta, most meg már A Barça-Atléti meccsen közvetít.
Ezen pont a minap gondolkodtam, a magyar bajnokságokra foci stb az MTV-nek kizárólagos joga van, vagy ugyanúgy meg kell "küzdenie" a közvetitési jogért? (és akkor gondolom bukhatja is)